Allah razı olsun canım. Darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına. Her daim duamdasınız. Test tarihin ne zaman ??? :26:
Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Sen bu tecrubeyle memorial diyorsan ben artik hic sasmam memorialdan😊 Ancak umut dunyasi iste insallah bi daha ihtiyacim olmaz diyede icimden geciriyorum napiyim😄
Akasya78 ve sumeyye008 teşekkür ederim destekleriniz için...
bi araştırayım bakalım nasıl olacak. sizin gibi kime sorsam 2. tedavini de aynı yerde yaptır diyorlar. en azından durumu biliyorlar ona göre araştırırlar vs. diyorlar
kararımı sizlerle inş. paylaşıcam... İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyuna bebeğimiz olur....
Adet gördüm tedaviye başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:
Canim cok tesekkurler. Benim test 2 temmuz. Cok heyecenliyim coookkkk
Akasya78 ve sumeyye008 teşekkür ederim destekleriniz için...
bi araştırayım bakalım nasıl olacak. sizin gibi kime sorsam 2. tedavini de aynı yerde yaptır diyorlar. en azından durumu biliyorlar ona göre araştırırlar vs. diyorlar
kararımı sizlerle inş. paylaşıcam... İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyuna bebeğimiz olur....
Adet gördüm tedaviye başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:
Canim cok tesekkurler. Benim test 2 temmuz. Cok heyecenliyim coookkkk
Ensu amh 4 kusur önere bılcen bı takvıye varmı
canim benim sana birsey onermeye gerek yok.. harika bir deger cok cok iyi masallah.. bu durumu degerlendir hizla tup denemelerini yap cnm bolca kaliteli yumoslarin olur..
gecen tedavinde kac yumurta toplanmisti..
yumosta 25 yas seviyesine sahipsin..
O ne demek yumuşata 25 3 denememde 16 4 denememde 9 2 ay aralıklarla oldu 5 denemem olacak ısallah bu son olur hepımız ıcın yımoslarımızı alırız kucagımıza
canim yumurta rezervin cok iyi demek.. herhangi bi takviyeye ihtiyacin yok iyi beslen yeterli bence.. yada doktorunun verdigi viraminler yeter..
Rezervım ıyı ama fazla yumurta çıkmıyo Dr glıfer ve folıbol başladı bende ananas takviyesi başlıcam hayırlısı
canimm buyuk gunn geldiiii:)) hadi hayirlisi guzel haberlerin gelecek insallah...
Ensucum merhaba,
Hemen dönemedim sana kusura bakma.. Benim sonuç pozitif çıktı:))) Pzt biraz lekelenmem olunca doktor salı gün yap testi dedi. Pozitif çıktı. Bugünde tekrar yaptırdım değeri yükselmiş çok şükür. Emin olmadan yazmak istemedim. Canım inşallah Yüce Rabbim birgün hepimizin kucağını dolduracak. Dualarınız yardım etti bana. Buna canıgönülden inanıyorum.
hayırlı olsun darısı bizim başımıza