Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ensucum merhaba,

Hemen dönemedim sana kusura bakma.. Benim sonuç pozitif çıktı:))) Pzt biraz lekelenmem olunca doktor salı gün yap testi dedi. Pozitif çıktı. Bugünde tekrar yaptırdım değeri yükselmiş çok şükür. Emin olmadan yazmak istemedim. Canım inşallah Yüce Rabbim birgün hepimizin kucağını dolduracak. Dualarınız yardım etti bana. Buna canıgönülden inanıyorum.

Gözün Aydın zuhal hastaneden memnunumun birde sızdekı problemi neydi acaba

glifer ve folbiolmu anladim cnm senin doktorun kimdi hayatim
insallah faydasini gorursun bende kullandim bir ara..

Nur hanımla ılk görüştüm onla devam edıcem yumurta takıbını ben ıl dıısındayım başka bı Dr devam etmeyı düşüyorum ama transferı mur hanımı ıstıcem hayırlısı sen ne kadar kullandın bu ılacları

Son düzenleme:
Gözün Aydın zuhal hastaneden memnunumun birde sızdekı problemi neydi acaba

Merhaba yeşim,
Hastaneden çok memnun kaldım. Herşey çok sistematikti. Memorialda ilk denememdi. Umarım Allah izin verirde sağlıklıca kucağıma almakta nasip olur. Bendeki sorun tüplerdeydi. Hidrosalpenks olan tüpüm kasım ayında laparoskopi ile alınmıştı. Ayrıca şiddetli endometriosis vardı. O da temizlendi.

Nur hanımla ılk görüştüm onla devam edıcem yumurta takıbını ben ıl dıısındayım başka bı Dr devam etmeyı düşüyorum ama transferı mur hanımı ıstıcem hayırlısı sen ne kadar kullandın bu ılacları

cnm ya ben yedi yildir okadar cok ilac kullandimki hangi doktorum sunu kullan dediyse aldim.. ev ecza deposu:)) benim doktorumda nur hanim canimm..

Ensucum merhaba,

Hemen dönemedim sana kusura bakma.. Benim sonuç pozitif çıktı:))) Pzt biraz lekelenmem olunca doktor salı gün yap testi dedi. Pozitif çıktı. Bugünde tekrar yaptırdım değeri yükselmiş çok şükür. Emin olmadan yazmak istemedim. Canım inşallah Yüce Rabbim birgün hepimizin kucağını dolduracak. Dualarınız yardım etti bana. Buna canıgönülden inanıyorum.

yaaa cok cok sevindim inann harika bir haber insallah Allahim degerini kat kat artirir.. masallahhhh tebriklerrr harikaa cnm bana motivasyon oldunnn..

Ensucum merhaba,

Aallah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..

yaaa cok cok sevindim inann harika bir haber insallah Allahim degerini kat kat artirir.. masallahhhh tebriklerrr harikaa cnm bana motivasyon oldunnn..

Canım seninde Memorial'da ilk denemen olacak diye hatırlıyorum. Umarım sende ilk denemede gebe kalanlardan olacaksın. Dualarım seninle...

Canım seninde Memorial'da ilk denemen olacak diye hatırlıyorum. Umarım sende ilk denemede gebe kalanlardan olacaksın. Dualarım seninle...

evet canim memorialda ilk toplamda sekizinci olacak insallah bu son olur.. Allahimm kucagina aldirsin.. cok cok sagol guzel dileklerin icin..

Ensucum merhaba,

Gözün aydın Zuhalciğim. Çoook sevindim :KK16: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı diğer arkadaşlarıma olsun.. :KK49::KK49:

Ozaman benim degerde 31 yasa gore iyi degil, senin 3 lerden hizla dusmus benim suan 1.94 neyse rabbim bit evlat versinde bizlere gerisi onemli degil. Olmasada donasyon bir secenek tabi simdilik Boyle birseye hazir degilim umarim gerrkte kalmaz rabbim yardim etsin bize.biz elimizdden geleni yapalimda en azinda icimiz rahat olsun.

Cnm benim de amh yaklaşık 2 lerdeydi üzülme pes etme yumurta üretimi olduğu sürece Şansın var istersen her ay toplam ve dondurt

Cnm benim de amh yaklaşık 2 lerdeydi üzülme pes etme yumurta üretimi olduğu sürece Şansın var istersen her ay toplam ve dondurt

Cnm nasilsin? Uzun zaman oldu gorusmeyeli kizin nasil buyumustur bays
Cnm Benim simdilik yumurta sayisiyla ilgili problem yok simdiye kadar kimse sende problem var demedi AMA semra karaman hsg mi izledi tuplerde sorun olabilir yapisma sisme gibi birseyler var laparoskobi yapalim dedi. Baska bir profa gittim ona anlattim oda inceleyerek izledi filmi kesinlikle tuplerde sorun yok AMA miyomunu alalim belki o etkiliyodur dedi tabi kime guvencem bilmiyorum

Adet gördüm tedaviye başlıyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin:18:

Arkadasim merhaba ben yeni uyeyim biraz arastiriyorum hastane doktor bakarken gordum yazini insallah gonlune gore olur nasil gidiyor memnunmusun hastanenden doktorundan sonuc nedir pek merak ettin

Ensucum merhaba,

Gözünüz aydın.... Allah kucağınıza almayı ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş..

Cnm nasilsin? Uzun zaman oldu gorusmeyeli kizin nasil buyumustur bays
Cnm Benim simdilik yumurta sayisiyla ilgili problem yok simdiye kadar kimse sende problem var demedi AMA semra karaman hsg mi izledi tuplerde sorun olabilir yapisma sisme gibi birseyler var laparoskobi yapalim dedi. Baska bir profa gittim ona anlattim oda inceleyerek izledi filmi kesinlikle tuplerde sorun yok AMA miyomunu alalim belki o etkiliyodur dedi tabi kime guvencem bilmiyorum

Özlemciğim hakkında hayırlısı olsun. Seni yönlendirmiş gibi olmak istemem ama Semra Hocanın lap yapalım deyip de yaptıran arkadaşlar laptan sonra hep hamile kaldılar. O nedenle Semra Hocanın bu konudaki deneyimi ve tavsiyesine güvenebileceğini düşünüyorum. Boş yere operasyon yaptıracak bir doktor değil. Etik ve vicdani yönleri çok sağlam bir hekim bence. :KK31:

Özlemciğim hakkında hayırlısı olsun. Seni yönlendirmiş gibi olmak istemem ama Semra Hocanın lap yapalım deyip de yaptıran arkadaşlar laptan sonra hep hamile kaldılar. O nedenle Semra Hocanın bu konudaki deneyimi ve tavsiyesine güvenebileceğini düşünüyorum. Boş yere operasyon yaptıracak bir doktor değil. Etik ve vicdani yönleri çok sağlam bir hekim bence. :KK31:
Semra hnm hakkında yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum..ben de orda tedaviye başkadım benim hsg me baktı ve gerek görmedi.

Mutlaka vardir bi bildigi cnm sonucta 4 tedavi ortada neden yokbilinen kimyasaldan oteye gidemiyorum problem belkide tuplerde AMA tup alinma fikri cok korkutuyor beni. Senin ilk tedavinle mi oldu?

Merhabalar, ben de önümüzdeki aymemorial hastanesinde denemeye başlayacağım. Pazartesi günü gidip muayenemi oldum Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

X