memorial şişliye 2013 yılı ağustos ayında semra hanımdan randevu alma çabam 24 ekime randevu bulabilmem mümkün oldu. üsteklik ağustos, eylül ve ekim de sürekli aramama rağmen. sonrasında gittiğimde dr semra'nın muayene etmediği için müstecep beyin hastası olarak devam etti tedavim.tahliller vs derken 25 kasımda tanısal laporoskopi yapılması gerek denildi. kuzu gibi kabul ettik. tanı amacıyla girilip ben ameliyatta iken eşimi arayarak tüplerin ikinin de kapalı olduğunu almak zorunda olduklarını söyleyerek tüplerimi almışlar. amaç
tüp bebek tedavisi başarı şansını artırmakmış.( daha önceden çekinilen rahim röngenimde sol taraf tamamen açık sağ taraf ise az açıktı) neyse operasyondan sonra odada ayılmam saat 12 gibi olmasına rağmen saat 17.30 kadar doktorum teşrif edip de bilgi dahi vermedi. artık sinir krizi geçirerek bağırıp çağırmaya başlayınca doktor saat altı gibi geldi ki. ağzından laf almak ne mümkün.sanırsın ağzından kelimeler para ile düşüyor.eşim ve arkadaşım yanımda iken eşim bile benimle birlikte öğrendi tüplerimin alındığını. artık eşimi telefonla arayıp da nasıl bilgi verdilerse, nasıl izin aldılarsa. neyse zar zor hastaneden çıktık doğru düzgün bir bilgi yok yine. operasyondan sonra ne yapılacağı yada yapılamayacağı ile ilgili.bir kağıt tutuşturdular elimize 10 gün sonra kontrol var denildi. gittim on gün sonra
14.00 randevusuna 16.30 gibi girebildim. iki saniye baktı iki kelime etti doktor müstecep 2 adet sonra ki adetin ilk günü ara hemşire hanımı randevu alıp gel dedi. 2 adet sonra ilk gün aradım aradım aradım cevap veren yok. hemşirenin numarasından,santralden denesem de olmadı ulaşmak ne mümkün.o ay işlerim de yoğundu bir sonraki adeti beklerim dedim bir sonraki adette de aynı sorun telefona cevap veren yok. sonunda santral tüp bebek danışmaya bağladı onun da müthiş cevabı: yarın sabah 08:00 de tekrar arayın olunca tamam diyerek kapattım. ve başka bir merkezle çalışan doktordan randevu alarak memorialla olan tüm ilişkimi sonlandırdım. ameliyat cd ve tahlil ve tüm tıbbi kayıtlarımı almak üzere bir kez daha memoriala uğradım. aldım evraklarımı.
hasta ile ilgilenmeyen alacakları paraya bakan biraz ün yapmalarına güvenen duyarsız merkez.