Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canımm sende bir sıkıntı atlatmısın bunuda güzelce anlattın bizde okuduk karşılıklı sıkıntılarımızı anlattık ve güzelce yazıştık çünkü hepimizin zaman zaman sorun yaşadığı yerler olabiliyor ama şu son iki mesajın artık burada tedavi olan arkadaşlara biraz saygısızlık oluyor.. lütfen daha saygılı tabirlerle yazarmısın yada hiç yazma artık..
bu topicteki hiç kimse koyun değil ama siz kendinizi öyle hissediyorsanız buna birşey diyemem..

arkadaşlar yarın benim yumurta toplama işlemim var.hande hanım toplayacak.ama transfer olmayacak.ikinci adette uzun protokol yapılacak.kısa protokola yumurtalıklarım cevap vermedi.transfer edilmemesinin nedeni genetik araştırmaya gitmek.rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar verir tüm isteyenlere.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun.. doktorun kimdi..

Ben bı kere görüşmeye gıttım ılgılıydıler tahlılı ıstedı sadece amh burda olsun dedı gerılerını ıstedıgınız yerde yapın dedı daha ne yapsınlar Nur hanım çok ılgılıydı ben memnun kaldı m 5 denemem burası ılk olacak ısallah ümıtlıym bızımkısı erk ınfertıletesı cogu arka hamile kalmışı vakit saat gelmeden rabbım ol demeden olmuyo

bendede oyle cnm gidince cok ilgilendiler, nezaman istesem direk doktora telefonla ulastim hatta amh burda olsun digerleri icin buraya bosuna para verme git unv. hastanesinde yaptir dedi doktorum.. bunu demesi bile guzel.. benimde burada ilk ama toplamda 8. denemem olacak.. bizdede erkek infertilitesi var..
kac yasindasin cnm..
artik hayirlisi diyorum..

33yasındayım 3 hamıle kaldım boş kese oldu çok zordu 5 denemem olacak ümıtlıyım bu sefer hayırlısı sızın sebeb ne özel degilse

Dençmekki bana torpıl yapmişlar cok sacma söylediğiniz valla hiçte ticaret kafasıyla düşünmüyorlar kusura bakma bu benim fikrim.tahlillerinş bile dişarda yaptır daha uygun olur diyen doktorlar var orda bir tanesinin davranısları tüm hastaneye fatura edilemez.ben o hastanede genel cerrahı kadın doğum tüp bebek ve çocuk sağliği bölümlerine gittim ve çok memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

33yasındayım 3 hamıle kaldım boş kese oldu çok zordu 5 denemem olacak ümıtlıyım bu sefer hayırlısı sızın sebeb ne özel degilse

erkek infertilitesi var canim.. sayi 200 bin morfoloji 0 hareket % 10 ..bendede yasla beraber rezerv azligi olustu.. 36 yasindayim..
neden bos kese oluyormus birsey dedilermi canim.. bende cok yoruldum biktim yillardir hep kimyasal gebelik.. yapilmayan birsey kalmadi..

Sebeb bulunamadı eşim azo sperm ama burda bulundu ılac verdı Murat bey Ağustos'ta başlayacak sen ne zaman düşünüyorsun esın e ılac başladılar mı bırde kımyasal gebelık nasıl oluyo. Incır bırde tedavınde bol bol ananas ye yumurta kalıtesını artırıyomus

7 seneden sonra
MÜSTECEP HOCAM vesilesiyle bir mucize doğdu
mucizem 2.5 yasında kızım, herşeyim

sizin amacınızın başka olduğunu düşünüyorum...,

Arkadaşın başka bir amacı olduğunu hiç sanmıyorum. O kadar ümit, para, zahmet boşuna gidince böyle düşünmesi de normal. Her kes aynı olamıyor. Bazen beklentilerimiz çok olduğu için kırılmamız da çok daha fazla ola biliyor. Doktorun bilgi vermemiş olması ne sonucu değiştirmez, ne de işini kötü yaptığını göstermez.

Tedavi süresince gerçekten ekip olarak çok ilgililer. İnsana para gözü ile bakmadıkları kesin, fiyatları belli, ek ücret çıkarmıyorlar. Ben de bütün tahlillerimi dışarıda yaptırdım. Ancak bazen bankoda oturan kızlar insanı çıldırta bilecek kadar duyarsız da ola biliyorlar. Bir birileri ile didişdiklerine defalarca tanık oldum. Boşu boşuna saatlerce bekletildim (tedavi dışında).

Tek bir şey kesin ki, her şey birer vesile. En iyi doktor, en iyi hastane, en iyi tedavi yöntemi Allahın isteğinden başka sonuç çıkmasını sağlayamaz, mümkün değil. Bunun farkına varmadan yola çıkmak doğru değil.

cnm bizde sperm var 200 binle 2 milyon arasi o yuzden igne vermediler proxeed plus verdiler.. agustosta olacagim mecburen oncesinde baskilama tedavim var cunku..
yumurta kalitesi icin yapmadigim sey kalmadi cnm ureme koclarina bile gittim..
simdi tekrardan ari sutu bal polen propolise basladim, yanindada Qenzim Q10, zinko, selenyum aliyorum kendi kararimla..Dhea yi biraktim bana fayda etmiyor..
esimede egricayirdan ari sutu kapsulu aldim hergun bi tane iciriyorum yaninda proxeed birde antioxidanta da ben baslattim..
seninle ayni donemde basliyoruz bakarsin karsilasiriz:))

haklisin cnm sana sonuna kadar katiliyorum hepimizin sorun yasadigi yerler mutlaka oluyor bunu arkadasada yazdim..
en iyi hastane diye birsey yok ama kisiye ozel protokollar ve iyi bir laboratuvarla isini iyi bilen bir doktora rastlarsan Allahin da yardimiyla bebisine kavusursun..

buraya hepimiz yasadiklarimizi iyi kotu yazacagiz ama tabi saygi cercervesinde kimseyi rencide etmeden..

Nilcim Allah razı olsun canım. Rabbim inşallah seni de en kısa sürede mucizene kavuştursun Gelişmeleri yaz mutlaka.

Zambak selam ;

Aslında sana yorum yapıp , bu konuya dahil olmak istemedim ama konu dallandıkça dallandı. Öncelikle negatif sonuç almana gerçekten çok üzüldüm. Bu hayalkırıklığını yaşamış biri olarak ne kadar zor olduğunu bilirim. Allah yardımcın olsun. Hastanenin bazı eksiklik ve hataları olabilir. Her hastanede olduğu gibi. Bugün TR'nin en ünlü hastanesi dediğimiz hastanelerde bile çeşitli hatalar oluşabiliyor. Ama senin ifade tarzının hatalı olduğunu düşünüyorum. Kelimelerini daha yapıcı seçip ; hastaneye bu konuda e-mail gönderirsen sana mutlaka dönüş yapacaklardır. Hasta İlişkileri sorumlusu Zehra Hanım. Ona ulaşabilirsin.

Müstecep Bey hastaneden ayrıldı sanırım. Ancak her doktorun tarzı farklıdır. Müstecep Beyin az konuşuyor olması işini kötü yaptığı anlamına gelmez. Ben de müstecep beye muayene oldum. Nur Hanım kadar konuşup beni rahatlatmıyordu ama işini iyi yaptığına eminim. O nedenle kendisine haksızlık ettiğini düşünüyorum. Ayrıca Müstecep Beyin çok konuşuyor olması sana bilgi vermesi emin ol sonucu değiştirmeyecekti. Sen sanırım üzüntü ile haksız sonuçlara ulaşmışsın.

Bankodaki hatunlar konusuna ben de katılıyorum İş stresi ya da başka sebeplerle ters davranışlarına ben de şahit oldum. Ve sert çıkışlarım da oldu. Haksızlığa kabalığa asla tahammül edemiyorum Ama bankodaki kızlara takılmamak lazım. Önemli olan doktorlar, laboratuvar ve neticede bebeğine kavuşmak

TÜm kalbimle dilerim ki bu son negatifin olsun.. İnşallah gönlüne göre bir hastane ve doktor bulursun

Bana glfer ve folıbol başladılar ılk geldıgımızde canlı sperm cıkdı Murat hoca 1 ayltık ilaç başladı sonra gıttıgınde canlı sperm bulunamadık yeniden ılac başladı çıkana spermleri donduruyorlar tmz ısalah çıkar yoksa tese amelıyatı olcak tedavıye nasıbse 10 da başlıcam sen ne düşünüyorsun

canım bende ağustos 11 yada 12 sinde başlamış oluyorum:)
yumurta kaliten iyi dimi.. amh kaçtı sende

memorial şişliye 2013 yılı ağustos ayında semra hanımdan randevu alma çabam 24 ekime randevu bulabilmem mümkün oldu. üsteklik ağustos, eylül ve ekim de sürekli aramama rağmen. sonrasında gittiğimde dr semra'nın muayene etmediği için müstecep beyin hastası olarak devam etti tedavim.tahliller vs derken 25 kasımda tanısal laporoskopi yapılması gerek denildi. kuzu gibi kabul ettik. tanı amacıyla girilip ben ameliyatta iken eşimi arayarak tüplerin ikinin de kapalı olduğunu almak zorunda olduklarını söyleyerek tüplerimi almışlar. amaç tüp bebek tedavisi başarı şansını artırmakmış.( daha önceden çekinilen rahim röngenimde sol taraf tamamen açık sağ taraf ise az açıktı) neyse operasyondan sonra odada ayılmam saat 12 gibi olmasına rağmen saat 17.30 kadar doktorum teşrif edip de bilgi dahi vermedi. artık sinir krizi geçirerek bağırıp çağırmaya başlayınca doktor saat altı gibi geldi ki. ağzından laf almak ne mümkün.sanırsın ağzından kelimeler para ile düşüyor.eşim ve arkadaşım yanımda iken eşim bile benimle birlikte öğrendi tüplerimin alındığını. artık eşimi telefonla arayıp da nasıl bilgi verdilerse, nasıl izin aldılarsa. neyse zar zor hastaneden çıktık doğru düzgün bir bilgi yok yine. operasyondan sonra ne yapılacağı yada yapılamayacağı ile ilgili.bir kağıt tutuşturdular elimize 10 gün sonra kontrol var denildi. gittim on gün sonra
14.00 randevusuna 16.30 gibi girebildim. iki saniye baktı iki kelime etti doktor müstecep 2 adet sonra ki adetin ilk günü ara hemşire hanımı randevu alıp gel dedi. 2 adet sonra ilk gün aradım aradım aradım cevap veren yok. hemşirenin numarasından,santralden denesem de olmadı ulaşmak ne mümkün.o ay işlerim de yoğundu bir sonraki adeti beklerim dedim bir sonraki adette de aynı sorun telefona cevap veren yok. sonunda santral tüp bebek danışmaya bağladı onun da müthiş cevabı: yarın sabah 08:00 de tekrar arayın olunca tamam diyerek kapattım. ve başka bir merkezle çalışan doktordan randevu alarak memorialla olan tüm ilişkimi sonlandırdım. ameliyat cd ve tahlil ve tüm tıbbi kayıtlarımı almak üzere bir kez daha memoriala uğradım. aldım evraklarımı.
hasta ile ilgilenmeyen alacakları paraya bakan biraz ün yapmalarına güvenen duyarsız merkez.

Son düzenleme:
Merhaba bende yeni katildim araniza. Cumartesi transferim yapildi ve zaman gecmek bilmiyor. Cok stresliyim. Biliyorum stres kotu etkiliyor ama kendime engel olamiyorum. Burada herkes birbirine cok guzel destek oluyor. Umarim hayirlisiyla herkesten guzel haberler aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…