daaha önce birkaç hastaneye gitmiştim. sizin duygularınızla oynayarak cebinizdeki parayı almaz demişlerdi. çok hassas davranmaya çalıştım. Memorial hastanesinin adına aldandım. Şunu anladım." BU HASTANE KOYUN GİBİ SAĞMADAN BIRAKMIYOR." neden ilk denemede çocuk sahibi olsun ki 2. ye gelsin sonra olur mantığı var sanırım.
Bende yeniyim buralarda adet gördüğümde tedaviye başlayacağım
daaha önce birkaç hastaneye gitmiştim. sizin duygularınızla oynayarak cebinizdeki parayı almaz demişlerdi. çok hassas davranmaya çalıştım. Memorial hastanesinin adına aldandım. Şunu anladım." BU HASTANE KOYUN GİBİ SAĞMADAN BIRAKMIYOR." neden ilk denemede çocuk sahibi olsun ki 2. ye gelsin sonra olur mantığı var sanırım.[/QU
7 seneden sonra
MÜSTECEP HOCAM vesilesiyle bir mucize doğdu
mucizem 2.5 yasında kızım, herşeyim
sizin amacınızın başka olduğunu düşünüyorum...,
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun.. doktorun kimdi..
Ben bı kere görüşmeye gıttım ılgılıydıler tahlılı ıstedı sadece amh burda olsun dedı gerılerını ıstedıgınız yerde yapın dedı daha ne yapsınlar Nur hanım çok ılgılıydı ben memnun kaldı m 5 denemem burası ılk olacak ısallah ümıtlıym bızımkısı erk ınfertıletesı cogu arka hamile kalmışı vakit saat gelmeden rabbım ol demeden olmuyo
bendede oyle cnm gidince cok ilgilendiler, nezaman istesem direk doktora telefonla ulastim hatta amh burda olsun digerleri icin buraya bosuna para verme git unv. hastanesinde yaptir dedi doktorum.. bunu demesi bile guzel.. benimde burada ilk ama toplamda 8. denemem olacak.. bizdede erkek infertilitesi var..
kac yasindasin cnm..
artik hayirlisi diyorum..
daaha önce birkaç hastaneye gitmiştim. sizin duygularınızla oynayarak cebinizdeki parayı almaz demişlerdi. çok hassas davranmaya çalıştım. Memorial hastanesinin adına aldandım. Şunu anladım." BU HASTANE KOYUN GİBİ SAĞMADAN BIRAKMIYOR." neden ilk denemede çocuk sahibi olsun ki 2. ye gelsin sonra olur mantığı var sanırım.
33yasındayım 3 hamıle kaldım boş kese oldu çok zordu 5 denemem olacak ümıtlıyım bu sefer hayırlısı sızın sebeb ne özel degilse
erkek infertilitesi var canim.. sayi 200 bin morfoloji 0 hareket % 10 ..bendede yasla beraber rezerv azligi olustu.. 36 yasindayim..
neden bos kese oluyormus birsey dedilermi canim.. bende cok yoruldum biktim yillardir hep kimyasal gebelik.. yapilmayan birsey kalmadi..
7 seneden sonra
MÜSTECEP HOCAM vesilesiyle bir mucize doğdu
mucizem 2.5 yasında kızım, herşeyim
sizin amacınızın başka olduğunu düşünüyorum...,
bendede oyle cnm gidince cok ilgilendiler, nezaman istesem direk doktora telefonla ulastim hatta amh burda olsun digerleri icin buraya bosuna para verme git unv. hastanesinde yaptir dedi doktorum.. bunu demesi bile guzel.. benimde burada ilk ama toplamda 8. denemem olacak.. bizdede erkek infertilitesi var..
kac yasindasin cnm..
artik hayirlisi diyorum..
Dençmekki bana torpıl yapmişlar cok sacma söylediğiniz valla hiçte ticaret kafasıyla düşünmüyorlar kusura bakma bu benim fikrim.tahlillerinş bile dişarda yaptır daha uygun olur diyen doktorlar var orda bir tanesinin davranısları tüm hastaneye fatura edilemez.ben o hastanede genel cerrahı kadın doğum tüp bebek ve çocuk sağliği bölümlerine gittim ve çok memnunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bizde sperm var 200 binle 2 milyon arasi o yuzden igne vermediler proxeed plus verdiler.. agustosta olacagim mecburen oncesinde baskilama tedavim var cunku..Sebeb bulunamadı eşim azo sperm ama burda bulundu ılac verdı Murat bey Ağustos'ta başlayacak sen ne zaman düşünüyorsun esın e ılac başladılar mı bırde kımyasal gebelık nasıl oluyo. Incır bırde tedavınde bol bol ananas ye yumurta kalıtesını artırıyomus
Arkadaşın başka bir amacı olduğunu hiç sanmıyorum. O kadar ümit, para, zahmet boşuna gidince böyle düşünmesi de normal. Her kes aynı olamıyor. Bazen beklentilerimiz çok olduğu için kırılmamız da çok daha fazla ola biliyor. Doktorun bilgi vermemiş olması ne sonucu değiştirmez, ne de işini kötü yaptığını göstermez.
Tedavi süresince gerçekten ekip olarak çok ilgililer. İnsana para gözü ile bakmadıkları kesin, fiyatları belli, ek ücret çıkarmıyorlar. Ben de bütün tahlillerimi dışarıda yaptırdım. Ancak bazen bankoda oturan kızlar insanı çıldırta bilecek kadar duyarsız da ola biliyorlar. Bir birileri ile didişdiklerine defalarca tanık oldum. Boşu boşuna saatlerce bekletildim (tedavi dışında).
Tek bir şey kesin ki, her şey birer vesile. En iyi doktor, en iyi hastane, en iyi tedavi yöntemi Allahın isteğinden başka sonuç çıkmasını sağlayamaz, mümkün değil. Bunun farkına varmadan yola çıkmak doğru değil.
Selam Kizlar
Rabbim! Herkezin gonlune gore versin ins Masallah akasyacim sanirim hamilesin YUCE MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Bu ugurda savasan bebek isteyen herkeza hayirlisiyla mevlam nasip etsin ins Hasdanede durumlar nasil acaba uzun zamandir giremedim.
COOOK yogunum cook bakalim bende semra hanimla gorusecem mevlam eylerse guzel eyler ins hakkimizda hayirlisi...
Canım bizimde haftaya cuma günü..çok sevindim canım iyi olmanıza... bende iyiyim çok şükür..tamam canım mutlaka isteyecem.arada bir yaz... kendine çok iyi bak canım.optm.
Canım sen de ayrıntılı sonucunu yaz mutlaka...Sen de kendine çok iyi bak..
cnm bizde sperm var 200 binle 2 milyon arasi o yuzden igne vermediler proxeed plus verdiler.. agustosta olacagim mecburen oncesinde baskilama tedavim var cunku..
yumurta kalitesi icin yapmadigim sey kalmadi cnm ureme koclarina bile gittim..
simdi tekrardan ari sutu bal polen propolise basladim, yanindada Qenzim Q10, zinko, selenyum aliyorum kendi kararimla..Dhea yi biraktim bana fayda etmiyor..
esimede egricayirdan ari sutu kapsulu aldim hergun bi tane iciriyorum yaninda proxeed birde antioxidanta da ben baslattim..
seninle ayni donemde basliyoruz bakarsin karsilasiriz:))
Bana glfer ve folıbol başladılar ılk geldıgımızde canlı sperm cıkdı Murat hoca 1 ayltık ilaç başladı sonra gıttıgınde canlı sperm bulunamadık yeniden ılac başladı çıkana spermleri donduruyorlar tmz ısalah çıkar yoksa tese amelıyatı olcak tedavıye nasıbse 10 da başlıcam sen ne düşünüyorsun