Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben 3 kutu ovitral aldım ama 2 kutusunu kullandım diğer yazdığın ilaç hapmı kullandımmı hatirlamiyorum

Kızlar canım çok şıkkın eşimde canlı sperm bulunamadı ilaçlar ıle yaramadı mikro tese olcak galiba bildiginiz faydalı bıkar veya başka bısey varmı

Kızlar canım çok şıkkın eşimde canlı sperm bulunamadı ilaçlar ıle yaramadı mikro tese olcak galiba bildiginiz faydalı bıkar veya başka bısey varmı

Canım sakın canını sıkma herseyin vakti zamanı vardır sizin tedavi ne aşamadaydı eşin kaç sene iğne kullandı

pe[/IQUOTE=penbis;35758906]Canım sakın canını sıkma herseyin vakti zamanı vardır sizin tedavi ne aşamadaydı eşin kaç sene iğne kullandı[/QUOTE]

Penbis 2 kutu menegon kullandı memorılda canlı sperm bulunmuştu Murat bey ılac vermıstı 1aylık bugüne yeninden gıttı canlı sperm yok 1 aylık daha ılac verdı çıkmazsa mıkro tese ne esimin sperm canlılığı degısken anlamadım

pe[/IQUOTE=penbis;35758906]Canım sakın canını sıkma herseyin vakti zamanı vardır sizin tedavi ne aşamadaydı eşin kaç sene iğne kullandı

Penbis 2 kutu menegon kullandı memorılda canlı sperm bulunmuştu Murat bey ılac vermıstı 1aylık bugüne yeninden gıttı canlı sperm yok 1 aylık daha ılac verdı çıkmazsa mıkro tese ne esimin sperm canlılığı degısken anlamadım[/QUOTE]

Arkadaslar bugün ben gittim canım cok sıkıldı. 3.igneyi yapmıştım. sadece iki yumurta var ve bunlar ilk kontrolde görülenler. ilac ile bir yumurta bile artmamis.bu arada amh 2.1 yas 34 daha once 16-17 yumurta olurdu.canim cok sıkkın.

Arkadaslar bugün ben gittim canım cok sıkıldı. 3.igneyi yapmıştım. sadece iki yumurta var ve bunlar ilk kontrolde görülenler. ilac ile bir yumurta bile artmamis.bu arada amh 2.1 yas 34 daha once 16-17 yumurta olurdu.canim cok sıkkın.

16-17 cocuk yapmayacaksin onemli olan 2 yumurtanin sağlıklı olmasi. Benim 1 yumurtam vardi simdi 8 haftalık hamileyim üzülme iyi düşün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 başarısız tüp bebek oluruna bıraktık ama geriye bakınca 13 yıl geçmiş.
nur hanımdan ön görüşme randevusu aldık
eşimde sperm dna hasarı testi yaptırdı ve sonucu çıktı
normal semen analizi sonuçları iyi olmasına rağmen eşimde dna hasarı çok fazla
şimdi erkek faktörü çıkıyor 13 yıl sonra karşımıza.
umarım çare buluruz memorialde

16-17 yumurta önemli değil ki. Önemli olan 5. güne giden kaliteli embiryoların oluşması. Tek yumurta ile hamile kalan çok insan var. Üstelik ilk başta 2 görünse de sayı artıyor. Bu işte en kötüsü umutsuzluk. Umutsuz olma. Hep iyi düşün. Allah yardımcın olsun.

2 başarısız tüp bebek oluruna bıraktık ama geriye bakınca 13 yıl geçmiş.
nur hanımdan ön görüşme randevusu aldık
eşimde sperm dna hasarı testi yaptırdı ve sonucu çıktı
normal semen analizi sonuçları iyi olmasına rağmen eşimde dna hasarı çok fazla
şimdi erkek faktörü çıkıyor 13 yıl sonra karşımıza.
umarım çare buluruz memorialde

En azından sorun tespit edilmiş. Bence bu bile önemli bir adım. İnşallah sen de mucizelerine kavuşursun. :KK16:

canım 3. ignede ilk kontrolde iki yumurta varsa bu senin bu ayki yumurta sayınla ilgilidir mutlaka.. vücudumuz her ay farklı yumurta bırakıyor..
ama bukadar fark neden oldu acaba aradaki fark çok uçuk en son hangi tarihde bukadar yumurtan olmuştu birde bu amh sayına nezaman baktırdın canım.. çünkü ne yazıkki amh 35 e doğru çok hızlı bir düşüş yapabiliyor bazı bünyelerde..
kaliteli olsunda iki tane olsun ilerleyen günlerde sayı biraz daha yükselebilir..

ben memorialde ilk denememizi yaptık. fakat olmadı.
ayrıca hastane calışanları çok ilgisizlerdi...:KK43::KK43::KK43:

canım doktorun kimdi.. tutmamasına ve ters gitmesine üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bu son negatifin olur..
neden ilgisiz davrandılar acaba..
bana ilk günden bu yana çok ilgili davrandılar. doktorlar nur hanım ve ayşe hanım ayrı ayrı iki üç defa aradılar.. her biri ayrı muayeneler yaptı semra hanım ayrı yaptı.. birşeyi merak edipde not bıraktığımda o gün doktor mutlaka geri dödü..ve tüp bebek genel sekreterliği ile hemşireler tarafından telefonla çok sık arandım. benimde bukadar ilgi tuhafıma gitmişti çünkü bu sekizinci tedavim olacak ve hiçbir hastanede bu tarzda ilgili bir muamele görmedim..
bir önceki hastanemde ölüyorum desem doktoru telefona bağlamıyorlardı neymiş yasakmış..
sen hangi konuda ilgisizlik gördün canım ilerleyen günlerde belki bizde yaşarız belli olmaz yazarsan çok sevinirim..

Son düzenleme:
Erkek olarak Kerem, Kerim, Çınar, Kuzey, Rüzgar, Güney, Ali, Ömer ,Yunus .. bu isimleri beğeniyorum canım. Adıyla yaşasınlar inşallah. Ben hala kızımın ismine karar veremedim. :KK31:

Akasya canım nasılsın...prensesimiz nasıl... ayrıntılı baktıracaktın..nasıl geçti canım merak ettim ne zamandır yazıyorsun.

Akasya canım nasılsın...prensesimiz nasıl... ayrıntılı baktıracaktın..nasıl geçti canım merak ettim ne zamandır yazıyorsun.

Selam canım;

İyiyim şükür. Ayrıntılıyı atlattık. Allah'a bin şükür kızımda bir sorun yok. Herşey yolunda. İlk defa kızım yüzünü gördük. Gerçekten çok farklı bir duyguydu. :KK16: Daha önce hep siyah beyaz gördüğümüzden onun gerçek bir insan olduğunu ilk defa net olarak hissettik. :KK1:

Sen nasılsın ? Senin ayrıntılı ne zaman ? Ayrıntılı mutlaka yüzünü görmek iste. Bir de mümkünse yüz fotosunu al. :KK16:

Selam canım;

İyiyim şükür. Ayrıntılıyı atlattık. Allah'a bin şükür kızımda bir sorun yok. Herşey yolunda. İlk defa kızım yüzünü gördük. Gerçekten çok farklı bir duyguydu. :KK16: Daha önce hep siyah beyaz gördüğümüzden onun gerçek bir insan olduğunu ilk defa net olarak hissettik. :KK1:

Sen nasılsın ? Senin ayrıntılı ne zaman ? Ayrıntılı mutlaka yüzünü görmek iste. Bir de mümkünse yüz fotosunu al. :KK16:

Canım bizimde haftaya cuma günü..çok sevindim canım iyi olmanıza... bende iyiyim çok şükür..tamam canım mutlaka isteyecem.arada bir yaz... kendine çok iyi bak canım.optm.

Selam Kizlar
Rabbim! Herkezin gonlune gore versin ins Masallah akasyacim sanirim hamilesin YUCE MEVLAM hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Bu ugurda savasan bebek isteyen herkeza hayirlisiyla mevlam nasip etsin ins Hasdanede durumlar nasil acaba uzun zamandir giremedim.
COOOK yogunum cook bakalim bende semra hanimla gorusecem mevlam eylerse guzel eyler ins hakkimizda hayirlisi...En Büyük TÜRKİYE

canım doktorun kimdi.. tutmamasına ve ters gitmesine üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bu son negatifin olur..
neden ilgisiz davrandılar acaba..
bana ilk günden bu yana çok ilgili davrandılar. doktorlar nur hanım ve ayşe hanım ayrı ayrı iki üç defa aradılar.. her biri ayrı muayeneler yaptı semra hanım ayrı yaptı.. birşeyi merak edipde not bıraktığımda o gün doktor mutlaka geri dödü..ve tüp bebek genel sekreterliği ile hemşireler tarafından telefonla çok sık arandım. benimde bukadar ilgi tuhafıma gitmişti çünkü bu sekizinci tedavim olacak ve hiçbir hastanede bu tarzda ilgili bir muamele görmedim..
bir önceki hastanemde ölüyorum desem doktoru telefona bağlamıyorlardı neymiş yasakmış..
sen hangi konuda ilgisizlik gördün canım ilerleyen günlerde belki bizde yaşarız belli olmaz yazarsan çok sevinirim..

doktorum müstecep kavrut tu. dr. un ağzından zorla laf alıyorduk. muayene ederdi hiç doğru dürüst nedir ne değildir söylemezdi. sorduğumuzda iyi derdi. çok iyi derdi.
ayrılmış. belliymiş ayrılacağı. transfer günü beni ararsınız dedi sonucu alınca. aradık bizi yeni hastanesine çağırdı. oh ne ala.

ayşe hanım da bizim 2.dr idi. insan olarak kesinlikle çok iyi biri. ama sonuca gelince halimiz böyle.
hiç aranmadık diyebilirim. hatta 2 saat hastaneyi aradık hiçbir hemşireye ulaşamayınca gülseren hemşireyi aradık oda açmadı telini.
iş işten geçince " ay canım şöyle yapsaydınız beni arasaydınız kem küm...." yapıyorlar.

bankodaki kızlar zaten birbirleriyle didişip duruyorlar. telefon çalınca suratları ekşiyor. 2 saat sonuç bekledik heyecanla. her sorduğumuzda cihazda dediler. ey insan oğlu arayın şu cihaz başındaki adamdan bilgi alın neden bukadar uzadı diye. hiç oralık deiller.

oraya giden hasta insandır. bunlarda çok iyi çözmüşler sistemi. milletin yüzüne gülün. yaptığınız iş çok önemli deil. önce hasta psikolojisi...

doktorum müstecep kavrut tu. dr. un ağzından zorla laf alıyorduk. muayene ederdi hiç doğru dürüst nedir ne değildir söylemezdi. sorduğumuzda iyi derdi. çok iyi derdi.
ayrılmış. belliymiş ayrılacağı. transfer günü beni ararsınız dedi sonucu alınca. aradık bizi yeni hastanesine çağırdı. oh ne ala.

ayşe hanım da bizim 2.dr idi. insan olarak kesinlikle çok iyi biri. ama sonuca gelince halimiz böyle.
hiç aranmadık diyebilirim. hatta 2 saat hastaneyi aradık hiçbir hemşireye ulaşamayınca gülseren hemşireyi aradık oda açmadı telini.
iş işten geçince " ay canım şöyle yapsaydınız beni arasaydınız kem küm...." yapıyorlar.

bankodaki kızlar zaten birbirleriyle didişip duruyorlar. telefon çalınca suratları ekşiyor. 2 saat sonuç bekledik heyecanla. her sorduğumuzda cihazda dediler. ey insan oğlu arayın şu cihaz başındaki adamdan bilgi alın neden bukadar uzadı diye. hiç oralık deiller.

ne yazikki bir cok ozel hastane boyle cnm.. nereye gitsen ayri bir dert neler neler var inan bunlar sorun bile degil diyebiliyorsun... ama bu muctecep bey demekki ayrilmayi kafasina koymus artik o yuzden oradaki hastalari gozu gormuyordur.. oysaki bizler ne sikintilarla maddi manevi zorluklarla tedavi oluyoruz..
benim doktorum nur hn o yokken ayse hn bakmisti gorunurde guler yuzlu ama uygulamaya gelince sifir hemen anladimm dosyami bile kaybetti ne gorustugumuzu laparaskopiye karar verildigini bile unutmus.. bende israrla ona gitmedim nur hanimi tercih ettim..
yeni hastanende hersey gonlunce olsun cnm.

Canını hiç sıkma, bu amh değerlerle 2 yumurta kaliteli olacağı anlamına gelir. Eminim ilaç dozunu az vermişlerdi. Arkadaşlar gerisini yazmışlar zaten. Tek yumurtası olanlar bebeğini kucağına aldı bile. Ben 19-8 arası yumrtayla 5'i neqatif olmakla 6 denemeyi arkada bıraktım ve mücadile daha bitmedi. Üstelik görünürde bir sebep de yok. Az olsun, senin olsun. İn şee Allah onlar ikiz getirecek altın yumurtalardır.

ne yazikki bir cok ozel hastane boyle cnm.. nereye gitsen ayri bir dert neler neler var inan bunlar sorun bile degil diyebiliyorsun... ama bu muctecep bey demekki ayrilmayi kafasina koymus artik o yuzden oradaki hastalari gozu gormuyordur.. oysaki bizler ne sikintilarla maddi manevi zorluklarla tedavi oluyoruz..
benim doktorum nur hn o yokken ayse hn bakmisti gorunurde guler yuzlu ama uygulamaya gelince sifir hemen anladimm dosyami bile kaybetti ne gorustugumuzu laparaskopiye karar verildigini bile unutmus.. bende israrla ona gitmedim nur hanimi tercih ettim..
yeni hastanende hersey gonlunce olsun cnm.

daaha önce birkaç hastaneye gitmiştim. sizin duygularınızla oynayarak cebinizdeki parayı almaz demişlerdi. çok hassas davranmaya çalıştım. Memorial hastanesinin adına aldandım. Şunu anladım." BU HASTANE KOYUN GİBİ SAĞMADAN BIRAKMIYOR." neden ilk denemede çocuk sahibi olsun ki 2. ye gelsin sonra olur mantığı var sanırım.

X