Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet bir adet daha pgt den saglam gelen embriyom var 6.gün ama o inşallah onda pozitifi görürüm
İnşAllah neden olmasın , Rabbim ol dedikten sonra … Nasip işi bu ,önemli olan rahimde büyümesi, filizlenmesi …Eğer rahimle ilgili herhangi bir işlem olmadıysa yani sadece kanda değer yoksa bir sonraki ay da transfer olunabilir . Bu tamamen sizin kararınız en çok da psikolojik olarak hazır olmalısınız

Embriyoya çizik atma olmaz ki ..
Embriyo başlı başına nokta kadar . İlk defa duydum , yanlış mı yazdın acaba bilemedim şimdi.

Çizik atma işlemi cerrahi olduğu için basite almamak gerek . Kürtajın çizik sayılmasında ki olgu şu “rahimi kazıma”.İç kısımda embriyodan bir parça kalmaması adına cerrahi şekilde zar dokusuna müdahale ediliyor .

Kadın olarak yaş , gebelik kaybı , dirençli bi hastalık gibi olumsuzluklar olmadan çok tercih edilmiyor . Keza bu konu yıllardır çok tartışılır .. Bi grup doktor “atılmalı , embriyoya faydası var min kanla rahim toparlar ve embriyo daha iyi tutunur” der .. Bi grup doktor da “rahim zaten verilen progestan veya türevi ilaçlarla kalınlaşır ki kanda da bunu görürüz .Rahimin iç zar dokusu inceyse düşünülebilir ” der ..

Lakin “acaba” dememek için de usta bi doktorun yapacağı bu işlem psikolojik açıdan da insanı düşündürecekse teklif edilebilir doktora .

Yok canım yanlış yazmadım embriyoya çizik atılıyor, dış zarını bazen patlatamadığı içinde tutanamıyormuş daha kolay tutunması için yapan yerler var memorialde var mı bilmiyorum . Kürtajla evet rahim kazılıyor çizikte amaca ulaşılıyor bi doktor şu tabiri kullanmıştı tarlayı sürmek gibi düşünün çizik atma olayını:) sadece ufak bi kazıma rahim kalınlığı yeterliyse ve uygunsa. İyi bir doktora denk gelmek lazım

Traşlama deniyormuş

Hiçbir işlem yapılmadı bakalim yarın konuşacağım nasıl bir yol izleyeceğiz merak ediyorum kilom var 1.68 boy 94 kg biraz kilo vermek istiyorum 85 bile olsam vücuda olumlu bir sinyal olur bence biraz insülin direncim çıktı çünkü hep glifor kullandım yumurta gelistirmede transferde vs.

Tamam traşlamayı duymuştum ama Memorial bunu yapmıyor diye biliyorum .Zaten çok tercih edilmiyor bu yöntem çünkü biyopsi işleminde bile %1 de olsa embriyoya zarar verme olasılığı var.Ben Yeşim hanıma sormuştum bu durumu embriyolog .. Çok efor gerekir demişti çalışılması için , minimalize de olsa risk vardır zona embriyonun gövde koruyucusu diyerek ..
rahime çizik atılabilir hadi bi nebze de embriyo traşmalama pek sevecek gelmiyor bana

Bu yol gerçekten çok meşakkatli umarım hayat bu yolda ilerleyen tüm kadınlara mucizeler gösterir

dediğin gibi insülin direnci bir çok şeyi tetiklemeye sebep olabiliyor. tüp bebek tedavilerinden önce hastanın hikayesi alınırken kilo olayına doktorlar ciddi manada önem veriyorlar. Ben Yücel hocanın hastasıydım ve bana tedaviye başlamadan 2 ay önce öngörüşmede “ mümkün mertebe verebildiğiniz kadar kilo verin tedavi sürecinde bu çok etkili olacak” demişti.63 kiloydum PCOS lu

Elbette nasip kısmet meselesi ama eğer tekrar düşünüyorsan sıkı bir diyet yapabilirsen tıbben olsa olanak sağlar .

Bugündü test tarihim 27.46 çıkmış bu kimyasal oluyor galiba

Şişli memorialda embriyoskop hizmeti alan var mı? kaçıncı gündü hatırlayamadım, kaç hücreli diye soruyorum, embıyoloji laboratuvarından bana sayı veremeyiz, kontrol ettik ve hemen yerine koyduk deniyor. Bildiğim kadarıyla 24 saat izlenebilen bir sistem var ve ücrete tabii. ama bana bununla ilgili kimse bir bilgi vermedi. bu hizmeti alan var mı?

Yaklaşık 3 sene önce 500₺ karşılığında aldım.
Yumurta toplama işleminden 1 gün sonra aradım .
5. Güne gelen embriyonun hücre sayısı sayılamayacak kadar çok oluyor . “Kontrol ettik” tabirini çok anlayamadım ama 3. Gün sonrası hücre sayısı pek ölçülemiyor -ki bu iyi bişey bölünmeyle döllenme sürecinde oluyor embriyo.

OPU işleminden sonra oluşan tüm embriyolarıma embriyoskop yaptırdım .
15 embriyom oluştu fakat PGT sonrası sağlıksız olanlar elendiği için kalan embriyolarım arasında en aktif bölünme ve gelişim gösteren embriyoyu transfer ettiler .. En azından bize öyle söylediler eğer prosedür değişmediyse bu işlem dondurmadan önce yapılıyor diye biliyorum .

Kızlar sunan transfer oldum.2ab biri de kavite yazıyor daha önce tutan varmı bu şekilde
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah ..
Nerde oldunuz Memorial damı?
Ayrıca hemen umutsuz bi hâle bürünmüşsünüz sanki , güzel düşün güzel olsun Rabbim büyük
2 embriyo transferi oldunuz sanırım ?

Evet canım orada oldum Gönül Hanım doktorum daha önce birçok kayıplar ve ölümler yaşadığım için çok olumlu düşünemiyorum sanırım bünye sürekli olumsuza alışkın ve olumsuz şeyler düşünüyorum bugün biraz daha rahatım her şey olacağına varır Rabbim ne derse o olacak

Herkese merhaba ve bol sanslar ben cok eskide kaldim. Dondurulmus embriyo transferi fiyatini bilen var mi? Benim iki tane embriyom kaldi memorialde, cok aradayim ikinci hamilelik icin.
Ben haziranda 39.000 ödedim. Şimdi fiyatlar biraz daha artmıştır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…