Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler rica ederim doğru yerdesiniz keşke bende ilk burada başlasaydım diyorum o kadar üstün körü tedaviler oldum ki bizde çok para harcadık çocuklar rızıklarıyla doğuyor onu dert etmeyin Rabbim veriyor bir yerden yeter ki çalışma ve çabamız olsun ben yücel bey ve gönül hanımla devam ettim son transferimi gönül hanım yapmıştı yücel bey izinli olduğu için

Benimde doktorum Gönül hanım şu an o kadar memnunum ki, güler yüzlü, rahatlatıcı asla paniğe sokmuyor, her şeyi detaylı açıklıyor istediğiniz zaman, arkadaşınızmış gibi rahat. Uygun olup olmadığını anında söyler. Yücel beyi övüyorlar ama ben daha hiç karşılaşmadım. Tedavimin başından beri gönül hocayla devam ediyoruz

Benim ilk denemem değil malesef 4.deneme için burayı düşünüyorum

selamlar yumurta toplamada da istenmiyor değil mi? halen verdikleri kapitta yaziyor da
Merhaba Sanmıyorum ben geçen sene temmuz da yumurta toplama işlemi yaptırmıştım onda herhangi bir test yaptırmadım diye hatırlıyorum. O kağıtta fiyat güncellemesi yapılıyor sanırım sadece gözlerinden kaçmış olabilir.

merhaba 4bc embriyoyu mesela taşıma işlemi yapmazlar mı acaba ?

merhaba 4bc embriyoyu mesela taşıma işlemi yapmazlar mı acaba ?
Bence yapmazlar canım. Çünkü benim 4ab ve 3ba iki embriyomu ayrı ayrı dondurması memorail tek tüpte dondurdu çok kaliteli olmadıkları için. 5. Gün 5 üstünü en iyi kalite olarak nitelendiriyo.
Ama yine sormakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…