- 2 Temmuz 2022
- 8
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pgt a' da bakıldı mı bakıldıysa gerek yok diye biliyorum siz gebe misinizPgt m (tek gen) yaptırıp hamileliginizde cvs ya da amniyosentez yaptirdiniz mi acaba? Cevap verebilecek var mı?
Tek gen bakılınca kromozom bakılmıyor ama isterseniz ek ücretle bakılır amniyosenteze gerek kalmazPgt m için bakılması gerekir mi? Tek gen yaptiranlar amniyosentez yaptirdiniz mi
Aynen öyle. Rica ederimCok tskler, ,1000 dolardan fazla diye not ediyoruz o zaman
Güncel fiyatlar bu 21.09.2024 te aldım bu fiyatı sağlıkla gelsin bebişHerkese merhaba ve bol sanslar ben cok eskide kaldim. Dondurulmus embriyo transferi fiyatini bilen var mi? Benim iki tane embriyom kaldi memorialde, cok aradayim ikinci hamilelik icin.
CanımmmmHerkese merhaba ve bol sanslar ben cok eskide kaldim. Dondurulmus embriyo transferi fiyatini bilen var mi? Benim iki tane embriyom kaldi memorialde, cok aradayim ikinci hamilelik icin.
Güzel haberler yeniden heyecanlar vallaCanımmmm
Düşünme bile çık bu yola yeniden
Yanlız fiyatta ben bugün hatta 1/2 saat içerisinde 37.500,00₺ ödicem ..
Ağustos sonu fiyat alıp Aralık sonuna kadar sabitlendi.
Veeeee bugün transfer oluyorum
çikolata kistine müdahale biliyorsunuz rezerv azaltabiliyor. Yani yüksek ihtimalle azaltıyor hatta o yüzden benim bildiğim kadarıyla herhangi bir müdahale de bulunmuyorlar.Çikolata kisti aspirasyonu yapıyorlar mı acaba tedavi sırasında?
İğneyle boşaltıyor bazı merkezler. Kist Çok büyük olduğunda yumurtaları göremedikleri için. Memorialda böyle bir işlem yok diyorsunuz yani?çikolata kistine müdahale biliyorsunuz rezerv azaltabiliyor. Yani yüksek ihtimalle azaltıyor hatta o yüzden benim bildiğim kadarıyla herhangi bir müdahale de bulunmuyorlar.
Yok diyemem sonuçta hastanın durumuna bağlı bir durum her hastanın durumu farklıdır. ama tercih etmiyorlar diye düşünüyorum. Yani kist olayı riskli bir durum biliyorsunuz. Ve eğer ki çok sıkıntılı değilse almazlar sanmıyorum çünkü ameliyatı sırf yumurtaları sırf göremedikleri için yapsalar belki o yumurtalar da oluşamayacak görebildiklerini almayı tercih ederler benim düşüncem karİğneyle boşaltıyor bazı merkezler. Kist Çok büyük olduğunda yumurtaları göremedikleri için. Memorialda böyle bir işlem yok diyorsunuz yani?
Cevabınız için teşekkürlerYok diyemem sonuçta hastanın durumuna bağlı bir durum her hastanın durumu farklıdır. ama tercih etmiyorlar diye düşünüyorum. Yani kist olayı riskli bir durum biliyorsunuz. Ve eğer ki çok sıkıntılı değilse almazlar sanmıyorum çünkü ameliyatı sırf yumurtaları sırf göremedikleri için yapsalar belki o yumurtalar da oluşamayacak görebildiklerini almayı tercih ederler benim düşüncem kar
Zarar olayına bakarak hareket ederler.
Hiçbir takviye önerilmiyor..Memorial erkek için hangi vitamini öneriyor acaba ?
Merhaba ,İğneyle boşaltıyor bazı merkezler. Kist Çok büyük olduğunda yumurtaları göremedikleri için. Memorialda böyle bir işlem yok diyorsunuz yani?
Merhaba çok teşekkür ederim. Yakın zamanda mı oldunuz acaba? Benim 9 cm olmuş maalesef kistMerhaba ,
Ben Şişli Memorial’de tedavi gördüm .
Çikolata kisti nedeni ile doğal yolla gebelik ne yazık ki elde edemedim. ( çikolata kistim 3 mm’di . )
Histereskopi ve laparaskopi önerdi Serma Hanım bu ameliyatlar sırasında kistimin içerisini boşalttılar ve rezervim hiç zarar görmedi .
Her ihtimale karşı ameliyat öncesi embriyoları dondurduk fakat ameliyatın rezervime ve yumurtalıklarıma hiç bir zararı olmadı
Operasyonu kimin yaptığı çok önemli demişlerdi bana . Ameliyatımı Semra hoca ve Cihangir hoca birlikte yaptılar . Umarım sizin için faydalı olmuştur .
Salı günü oldum . Benimde 4.5 cm olmuştu aspirasyon yaptılar . Ama rezervime hiç zarar vermedi dediğim gibi sonrasında hemen baktırdım . Başka yerde olsaydım rezervimin etkileneceğini düşünüyordum o kadar güvendim diyebilirim. Şimdi 2 ay iyileşmeyi bekleyip transferimi olacağım Allah’ın izniyleMerhaba çok teşekkür ederim. Yakın zamanda mı oldunuz acaba? Benim 9 cm olmuş maalesef kist
Çok geçmiş olsun. Karından 3 yerden girilip yapıldı sanırım değil mi?Salı günü oldum . Benimde 4.5 cm olmuştu aspirasyon yaptılar . Ama rezervime hiç zarar vermedi dediğim gibi sonrasında hemen baktırdım . Başka yerde olsaydım rezervimin etkileneceğini düşünüyordum o kadar güvendim diyebilirim. Şimdi 2 ay iyileşmeyi bekleyip transferimi olacağım Allah’ın izniyle
Çikolata kistine sahipseniz ve bir süredir olmuyorsa Tüp bebek doktoruna gitmenizi mutlaka öneririm .Çok geçmiş olsun. Karından 3 yerden girilip yapıldı sanırım değil mi?
Benim amh düşük olduğı için ameliyatı 2 kez düşünmek zorundayım maalesef