Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Dondurma ücretini o zaman toptan mı vermiştiniz 5 senelik için. Benimde bi sene oldu ama arayan soran yok para isteyen. Normalde senelik ödeyelim demiştik de biz.
İmha edemezler değil mi bize sormadan felan embriyoları. Bilginiz var mıdır ?
İlk embriyo transferinden itibaren kaç embriyo olursa olsun 5 yıllık süreç başlıyor.

Ödeme tipi 3 sene önce TL bazındaydı ama döviz kuruna çektiler bu da imkanları zorlayacak.
Senelik ödeme alınmıyor diye biliyorum yapan varsa bizide aydınlatsın 😊

3 sene öncesinde transfer hazırlığında 3-6 embriyo dondurma ücreti 4.500₺ idi .
Benımde 7 embryo vardı toplamda , transferi olunca 6 kalmıştı .

İmha edemezler ya o prosedürlü bi süreç . Sağlık Bakanlığından onay alınıyor imzanızla sanıyorum

Kızlar bizde 5 yıllık dondurma ücreti vermiştik şuan 3 embriyo var 6 yılı geçti hiç arayıp Bişey söylemediler var mı bilgisi olan bu durumu yaşayan?
Geçen sene döviz kuruydu ..
Bence arayıp bilgi alın , aksi halde fiyatlar iyice şişti . En azından fiyatı opsiyonlasınlar size süre bitmiş , bittiği dönem /ay döneminde fiyatları bellidir .

İlk embriyo transferinden itibaren kaç embriyo olursa olsun 5 yıllık süreç başlıyor.

Ödeme tipi 3 sene önce TL bazındaydı ama döviz kuruna çektiler bu da imkanları zorlayacak.

İmha edemezler ya o prosedürlü bi süreç . Sağlık Bakanlığından onay alınıyor imzanızla sanıyorum

Bence arayıp bilgi alın , aksi halde fiyatlar iyice şişti . En azından fiyatı opsiyonlasınlar size süre bitmiş , bittiği dönem /ay döneminde fiyatları bellidir .
Hiç arayasım yok nedense o kadar yoruldum ki artık

Kızlar bizde 5 yıllık dondurma ücreti vermiştik şuan 3 embriyo var 6 yılı geçti hiç arayıp Bişey söylemediler var mı bilgisi olan bu durumu yaşayan?
Bizde senelik olarak ödemeyi seçmiştik toplam ücret şeklinde bizden de 2 tüpte toplam 3 embriyo için sanırım 5 senelik 25 bin demişlerdi. Bizde her sene ayrı ayrı ödemeyi seçtik 1 sene oldu ama arayan yok bende bi kaygılandım acaba imha vs olur mu diye ama sanırım olmuyormuş imzasız yapma durumları olmazmış buna sevindim.

Biz geçen sene dondurduk dediğim şekilde oldu toplamda 100 dolar gibi bi rakamdı sanırım ama unuttum yanlış bilgi vermek istemem senelik 100 dolar mıydı acaba ondan da emin değilim geçen sene 25 bin liraya geliyordu 5 senelik bize senelik 5 olarak da ödenebilir dediler. Özellikle dolar bazında artış olmayacak değil mi diye sorduğumuz da hayır demişti menekşe hanım ama bu hastane muhasebe işleri biraz paracı olduğu için umarım sürpriz yapmazlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

çok sevindim sağlıkla büyütün bebeğinizi. Doktorunuz semra hanımdı sanırım ?
Amin teşekkürler. Darısı başınıza inşallah. 🙏🏻 Yok ben Semra hanımla hiç görüşmedim. 2 kez deneme yaptım bu merkezde pozitif olan tedavimde çoğunluk ipek hanımla devam ettik ama diğer doktorlar da gören oldu Yücel hoca transferi mi de diğer erkek hocalardan biri yapmıştı ama ismini hatırlayamadım Şuan.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Canım olabiliyor maalesef böyle kanamalar yatıp dinlenmen gerekiyor benim iki gebeliğimde de oldu ilk aylarda dediğiniz gibi yoşun bi şekilde uyumaya çalışın bol bol vücudun dinlenmesi gerekiyor çalışıyorsanız izin falan alın

Canım olabiliyor maalesef böyle kanamalar yatıp dinlenmen gerekiyor benim iki gebeliğimde de oldu ilk aylarda dediğiniz gibi yoşun bi şekilde uyumaya çalışın bol bol vücudun dinlenmesi gerekiyor çalışıyorsanız izin falan alın
Teşekkür ederim Kanamam başladığından beri uzanıyorum evdeyim doktora gittiğim günler tek evden çıkıyorum oda taksiyle gidip geliyorum

Teşekkür ederim Kanamam başladığından beri uzanıyorum evdeyim doktora gittiğim günler tek evden çıkıyorum oda taksiyle gidip geliyorum
Çabucak geçsin İnşaAllah insanın aklı çıkıyo her yaşadığımız ayrı bi stres yumurta toplama, transfer, test günü, kanamalar, doğum, büyütme... Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah 🤲 ❤️

2. İlk transfer negatif diğer 3 Acıbadem maslak
merhaba memorialda ilk transfer negatif olunca nasıl bir yol izleniyor benimde ilk transferim negatif doktorumla pazartesi görüşeceğim o zamana kadar duramıyorum tabi araştırıyorum diğer yerler embriyo glue ve çizik işlemi yapıyor

merhaba memorialda ilk transfer negatif olunca nasıl bir yol izleniyor benimde ilk transferim negatif doktorumla pazartesi görüşeceğim o zamana kadar duramıyorum tabi araştırıyorum diğer yerler embriyo glue ve çizik işlemi yapıyor
Merhabalar ..
Rabbim yeni mucize nasip eylesin inşAllah.
Herhangi bir yol izlemeniz gerekmiyor daha doğrusu dondurulmuş embriyonuz yoksa süreç size kalmış … Tekrar tedaviye başlama veya merkez / doktor değişikliğine de gidebilirsiniz..

Ek olarak
Daha evvel rahimde kürtaj, ilaç kullanımıyla kürtaj ve hatta histereskopi gibi işlemler rahimi sekteye uğratır . Çizik işlemini Memorial pek tercih etmiyor son raddede belki düşünülebilir .

Netice de çizik işlemi rahimde bulunan tabakayı da zedeleyebilir. Elbette başarı hikayeleri vardır ama embriyonun tutunması için daha önem sebepler vardır diye düşünüyorum .

Merhabalar ..
Herhangi bir yol izlemeniz gerekmiyor daha doğrusu dondurulmuş embriyonuz yoksa süreç size kalmış … Tekrar tedaviye başlama veya merkez / doktor değişikliğine de gidebilirsiniz..

Ek olarak
Daha evvel rahimde kürtaj, ilaç kullanımıyla kürtaj ve hatta histereskopi gibi işlemler rahimi sekteye uğratır . Çizik işlemini Memorial pek tercih etmiyor son raddede belki düşünülebilir .

Netice de çizik işlemi rahimde bulunan tabakayı da zedeleyebilir. Elbette başarı hikayeleri vardır ama embriyonun tutunması için daha önem sebepler vardır diye düşünüyorum .
Evet bir adet daha pgt den saglam gelen embriyom var 6.gün ama o inşallah onda pozitifi görürüm

Merhabalar ..

Ek olarak

Embriyoya atılan çizikten mi bahsetti acaba arkadaş, benim memorialde yapılan üç transferim de çizik atıldı ilki tutundu ama kürtaj oldum, o kürtajda çizik sayılır dediler 3.de de istmosel vardı Ahmet göçmen beye gittim ameliyat oldum çizikte atalım bari dedi sonra transfer oldum

X