Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gerçekten bazı davranışlar insanın aklını karıştırıyor inancını sarsıyor. İlk görüşmemiz bizim ipek hanımla oldu öyle içime sindi ki ilk görüşme anlatamam tamam dedim doğru yerdeyiz. 2. Görüşmemiz aysu ve semra hanımla birlikte oldu aysu hn aynı soruyu 10 defa sorup saçma sapan bir heyecan ve gerginlik sergiledi eşim ters davranacaktı artık dinlemiyorsanız niye soruyorsunuz sürekli aynı şeyi diye neyseki sonra semra hn katıldı ve rahatladım konuşma normalleşti. Açıkcası birdaha aysu hn la devam etmek istemedim zaten son 2 görüşmemde gönül hn vardı ama sıkıntılı bir durum yaşamadım kendisiyle. İlk görüşmeler bence çok önemli eğer ilk aysu hn la görüşsem laboratuvarından bile şüphe duyardım birdaha kapısından geçmezdim memorialin. Laboratuvarının çok iyi ilgili olduğunu hergün arayıp bilgilendirdiklerini ve psikolojimi dahi düşündüklerini söyleyebilirim iyiki memoriali tercih etmişim dedirttiler sağolsunlar. Ben de kesinlikle pgt istemiyorum bu arada Pgt siz donduruldular bnmkiler de.

Siz bensiniz resmen

Sizin pgt istememenizin sebebi nedir. Benim tekrarlayan düşük olduğundan pgt yapacağız dedi. Embriyonun gelişimini izleyeceğiz kamera ile 24 saat dedi. Tabi hiç bi tedavinin garantisi yok ama pgtli daha iyi değil mi?

Sizin pgt istememenizin sebebi nedir. Benim tekrarlayan düşük olduğundan pgt yapacağız dedi. Embriyonun gelişimini izleyeceğiz kamera ile 24 saat dedi. Tabi hiç bi tedavinin garantisi yok ama pgtli daha iyi değil mi?
Benim ilk tüp bebek denemem ve ciddi erkek infertilitesi var bizde, bu sebeple zar zor elde ettiğim 5. Güne ulaşabilmiş embriyolarıma küçük bir ihtimal bile olsa zarar gelme ihtimalinden çok çekindim. Ama eğer tekrarlayan düşük vb durumlar varsa pgt yapılması gerekiyor diye okuyorum. Durumlarımız farklı olabilir bu sebeple sizin için düşüklerden dolayı pgt önemli olabilir. Ama ben ilk denememi sonuçlarına razı olarak transfer ettirmek istiyorum. Doktor ve embriyologda bu kararımı destekledi tabi ben böyle istiyorum diye dayatmadım sadece kalbimden ve aklımdan geçenleri paylaştım onlarla.

Çok haklısınız bende pko olunca yumurta sayısı biraz fazla oluyor ama kalite de sorun oluyor demek. En son opum 2020 de olmuştu şimdi ne olacak bilmiyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Çok haklısınız bende pko olunca yumurta sayısı biraz fazla oluyor ama kalite de sorun oluyor demek. En son opum 2020 de olmuştu şimdi ne olacak bilmiyorum . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İyi düşünelim iyi olsun, burası bana çok iyi geliyor benzer zamanlar, zorluklar yaşıyoruz birbirimizle sohbet edince sanki insanın içi rahatlıyor biraz daha. Güzel öneriler destekler geliyor. Umutla beklemeye devam

Umudumuz hep var güzel haberler alalım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Merhaba. Eski üyeyim. 7. Transferimde hamile kaldım, çok şükür bebeğim dünya geldi. Kürtaj sonrası gelişen ince endometriyum sorunum vardı. 41 yaşımda dondurulmuş pgt li embriyomla gebe kaldım. Pgt li embriyo transferlerine rağmen negatif sonuç alıyordum. Tüm tedavilere rağmen kalınlaşmayan endometriyumum vardı. Embriyo dondurdum ve tedavilere ara verdim. Depresyon tedavisi gördüm. Tedavi sonrası ilk transferimde hamile kaldım. Benim sorunum stres ve üst üste yapılan tedavilermiş diye düşümüyorum Kendimden yana hiç ümidim yoktu. Gönül hanım bana çok inandı ve motive etti. Merkezde favori doktorum kendisidir. Allah emek veren bakabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Sevgiler

Tedavileriniz süresince sorularınıza hızlı dönüş yaptılar mı? Ben ilk görüşmemi Salı yaptım. sperm testi istediler yaptırdık sonuç çıkınca arayıp bilgi vericez dediler aramadılar ben kendim aradım. Doktora attım sonuçları 5 saat sonra yazdı sizi arayamadım diye. Açlık şekeri biraz yüksekmiş ilaç başlayabiliriz dedi dün. Bugün 3 e kadar bekledim yazmayınca ben yazdım yine dönmediniz ben sizinle tedaviye başlamak istiyorum tedavi sürecinde de bu şekilde iletişim sorunumuz mu olacak diye. Beni aradı kendi numarasıymış doktorun. Ben onun adına asistanlar yazıyor diye düşünmüştüm. Hemşire iletişim numarasını gönderdi oradan yazdım. Reçete yazacak doktor size ileticem dedi hala dönüş yapan yok ben mi çok aceleciyim. Beni gereksiz yere strese soktular şimdiden

Ben aceleci davranmışım biraz az önce doktor hanım arayıp güzelce konuştu tatlıya bağladık yoğunluktan dolayı dedi haklı ama bende haklıyım . Hakkımızda hayırlısı

Canım benim amh düşüklüğüm var. Önden giden yumurta yüzünden geçen ay opu iptal oldu bu ay başladık bile. Adetin 3. Günü 12 mm yumurta var. Doktor adetin 20 günü gel baskilamsk için ilaç vereceğim sonraki adet de başlayacağız dedi. 35 yaşındayım. 8 yıllık evliyim. Sanırım sen ikiz ben işlerine kavuşmussun ❤ biraz umuda ihtiyacım var. Bana sürecinden bahseder misin? Bebişlerin sağlıkla büyüsünler canım

yumurta toplama sonrası sizi embriyolog yada lab.dan bir görevli arayıp hergün durum hakkında bilgi veriyor. Bu aşamada yada herhangi bir zamanda lab.ın en yetkin 2 çalışanı Hakan bey ve yeşim Hn ile de görüşüp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Benim böyle bir durumum olmuştu, Hakan beyle uzun uzun konuşmuştum mesela.
Doğru yerde doğru bir ekiple 3-4 ay gibi bir sürede başarıya ulaştım çok şükür, darısı sana ve isteyen herkese inşallah nasip olur.

Teşekkür ederim inşallah sizin probleminiz neydi peki benim Amh da az yumurta olması tedirgin ediyor

Benim de amh düşüktü, bir de düşüğüm vardı, o nedenle zaman kaybetmeden pgt ile sağlıklı bir hamilelik istedim.
Benim de amh düşüktü, bir de düşüğüm vardı, o nedenle zaman kaybetmeden pgt ile sağlıklı bir hamilelik istedim.
AA gerçekten mi kaçtı Amh değeriniz ve kaçıncı denemede olmuş oldu? Rahatsızlığımız benzer olunca çok ilgimi. Çekti. Bana biraz bilgi verebilir misiniz süreciniz hakkında

Merhaba,umarım hepinizin tedavisi güzel geçer ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.Ben yeni üyeyim ve Şişli Memorial’da tedaviye başladım.Kaygım şu yaşım 35 olacak amh bu işlerle girdiğimden beri iyi hala iyi 2.9 fakata ön görüşmede çok fazla yumurta görüp ortalama 20 toplanır demesine rağmen 10 günlük tedavi sonrasında bir yumurta anormal büyüdü 25mm ve diğerlerini baskıladı geride kaldılar şu an anladığım çok toplanmayacak gibi ama saydı 17 18 19 20 22 diye dün çatlatma iğnesini yaptım yarın sabah toplama var.Çok kaygılıyım böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.Varsa 5.güne ulaştılar mı?Şu toplamada geçseydi…

Merhaba ben daha geçen ay transfer oldum. Aslında Eylul ayında baslayacaktik ama senin gibi bir yumurtam diğerlerinden fazla büyümüş oyuzden Yasmin doğum kontrol hapı verdiler. Ekime ertelendi . Ekim'de gittigimizde neredeyse çoğu aynı buyuklukteydi ancak senin kadar bile yumurtam yoktu. Hatta ben de yumurta rezervi düşüklugu var. Doktor bana önemli olan sayısı değil kaliteli olan yumurtayı bulmak demişti. 10 yumurtadan sadece 4 yumurtam dollendi tabi biraz üzüldüm ama çok şükür hamileyim . Sayılara hiç takılma sen sürece odaklan Allah kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…