Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar sürece başlamadan eşime spermiyogram testi istedi İpek hanım. Sayı ve hareketlilik gayet iyi fakat morfoloji 1 çıktı (başka yerde yaptırdığımızda 4 tü) İpek hanım biz spermleri boyuyoruz dolayısıyla bizim merkezde morfoloji hep düşük çıkar en fazla 2 çıkar o yüzden 1 normal dedi ve spermiyogramımızın sıkıntısız olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili fikri olan var mı? Birde eşimde 2.derece varikosel var ama spermiyogram da problem gözükmediği için problem yok dendi. İmcı yontemi kullanıldığı için de dna hasarına bakılmasını gerek yok denildi. Bu konuda bilgisi olan var mı yine?

Merhaba.bizde de morfoloji 1 çıkmıştı.sayı ve harekette fazla değildi ama tüp bebek için iyiydi.bende sürekli sayfalarda yok dna hasarı olabilir mi yok morfoloji kötü falan kendi kendimi yemiştim.sonuçta onlar işinin ehli ve onlara bırakmak gerekiyormuş ben kendimi yıpranınca anlamıştım siz kendinizi yıpratmadan istenilen testleri yaptırın.süreci en iyi onlar bilir.benim her iki transferde de olumlu oldu

Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız evet doktorumuz hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi de işte dna hasarı torunları insanı bunaltıyor. Peki varikosel varmıydı sizde

Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız evet doktorumuz hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi de işte dna hasarı torunları insanı bunaltıyor. Peki varikosel varmıydı sizde
Evet varikosel de vardı.ileri derecede olduğu için, bir de ağrı yaptığı için eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu.ameliyattan sonra değerlerinde yükselme olmadı. Bizde tüp bebeğe başladık.siz de bir problem yokmuş çok güzel.eminim ki siz de mutlu sona ulaşacaksınız.dediğim gibi kendinizi strese sokmayın onlar her şeyi düşünüyorlar.bazı sayfalarda görüyordum bende ya mutlu sona ulaşmış tabi stres yapmayın der diye. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tamamdır bu konuyu takmıyorum o zaman rabbim evlatlarınızı bağışlasın

Çok teşekkürler canım. Sanırım zoladex ile baskilayacak doktorun, benim doktorum da öyle yaptı. Sonraki ay endometrial prp ve natürel transfer ile ikizlerime kavuştum. Allah'a ne kadar şükretsem az. Allah bu yolda çabalayan herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Merhabalar. Allah bağışlasın. Natural transfer nedir yada başka ne tür transfer var

İnşallah. Allahım pozitif görmeyi ve sonrasında sağlıkla ilerleyip kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba , benımde sizin gıbı ilk denemede blastokıst olmadı embrıyolar ve ıslem ıptal edıldı . İlaç takvıyesı verdiler yumurta kalıtesı ıcın , sağlıklı beslen falan dediler .. yalan yok bende ılkınde acaba farklı bir protokol yurutebılırlermıydı diye düşünüyorum .. ıkıncıyı deneyecegız ay sonunda . Sizin tedavınız ne durumda ınsallah güzel sonuçlar almıssınızdır

Doktorunuzun doğru yönlendirmesine sevindim bizde boşu boşuna sormama rağmen transfer ettiler bişey bilmiyorduk ilk tedavide. 2. De de omepaq10 verildi kendi çabamla daha iyi bir kalitede embriylsr oldu şükür ki biri tuttu inşallah sizind güzel sonuçlarınız olur. Boşuna maddi manevi kaybınızın olmaması güzel. Doktorunuz kimdi.

Merhaba omega 3 ü ne kadar kullandınız ve kendi çabam dediğiniz kısımda ne yaptınız acaba birde ilk tedavide mi Şişli memoryılda mı oldu?

Merhaba omega 3 ü ne kadar kullandınız ve kendi çabam dediğiniz kısımda ne yaptınız acaba birde ilk tedavide mi Şişli memoryılda mı oldu?
Evet orda olmuştu.
Paketli gıdayı çıkarttım tamamen gluten tatlı tarzı şeyleri çok yer yapardım onları baya frenledim. Yani çok nadir yaptım yedim.
Arı sütü bal polen tükettim. Çörek otu yağı tükettim. Yani kuruyemiş fındık kefir felan tükettim yani sürekli olmasa da bunlarla beslendim dikkat ettim baya. Yani Memorial bu vitamin takviye konusunda pek destekçi değil yani mucize etki edemez gibi düşünüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum beslenme şekli değişmeden bi süre dikkat edilmeden tedaviye başlanılmamalı bence.
Çünkü benim ilk tedavimde biz bu şekilde sonuç
Alınca ne kullanalım takviye dedik omepa q10 verdiler mucize değildir ama bilginiz olsun dediler o şekilde düşünceleri var. Yani sizdeki neyse o çıkar çok dikkat etsenizde etmesenizde bu gibi. 3-4 ay dikkat ettim 2-3 ay kadar da ertelenme durumu oldu doktorlar tarafından o zaman çok sıkmadım kendimi ama gluten ve pketli
Gıda kesinlikle en önemli dikkat edilmesi gereken şey diye düşünüyorum

Sizin adınıza çok sevındım , umut oldunuz suan Adana’da volkan Noyan benim doktorum da . Ben ve esım tek gen tasıyıcıyız ılk bebegımız hasta olduğu ıcın aldırmak zorunda kaldım ağır talasemı hastasıydı çünkü . Pgt tüp bebek yapmak zorundayız o nedenlede ılk denemede blastokıst olmadığı ıcın bıyopsı yapılamadı . Bıosteron ve gonamax verdıler ılac olarak sağlıklı beslenıyorum kendi çabamla da yapıyorum bıseyler dedıgınız gıbı .. ınsallah ıkıncı denemede sızın gıbı güzel sonuçlar alırız sizde sağlıkla kucağınıza alın ınsallah bebegınızı

Amiiin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız umarım. Ümitsiz olmayın zaten bu şeyler bi şekilde hallolabiliyor sabırla denemeliyiz

Kızlar merhabalar doğal siklus ile transfer sürecindeyim . Yalnız ilk transferdede doğal siklus ile yumurta çatlatma iğnesi yapılmıştı.23.gun embriyo transferi olmuştum. Bu ay da yine transfere hazırlık sürecindeyim yalnız yumurta boyutları 10 mm i geçmiyor ama endometrium kalinligi 11.5mm bu durumda bu ay iptal mi edilir bilen var mı?

Yok iptal olmaz opudaki kadar yumurta büyütmesine ihtiyaç duymuyorlar transferde sonuçta bizler ilacı alınca da o yumurtalar daha da büyüdüğü için. Yani
Tahminim 13 14e büyütebilirlerse büyütüp
Çatlatma yaptırırlar benimde doğal oldu o şekilde olmuştu diye hatırlıyorum. Önemli
Olan endometrium kalınlığı

Teşekkür ederim.ilgine seninle bı oncekindede hemen hemen aynı zamana denk gelmişti tedavi transfer süreci hala uğraşıyoruz rabbim sevindirsin inşallah ne diyeyim

Teşekkür ederim.ilgine seninle bı oncekindede hemen hemen aynı zamana denk gelmişti tedavi transfer süreci hala uğraşıyoruz rabbim sevindirsin inşallah ne diyeyim
Evet aynı zamanlardı sanırım inşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Evet aynı zamanlardı sanırım inşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır sağlıkla ilerler gebeliğiniz
Ayy ilkinde o kdr heyecanlıydim ki varya yere basamiyodum heyecandan . Malesef bu transferde çok umutsuzum ve buna ek olarak sinir stres nedeniyle çok yemek yemeye başladım. Bide bnde.pcos var ruh halim karışık. Bide embriyo kalitelerim 2tane ,2 bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…