- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim Melih hoca yapmıştı kendisini de ilk defa orda gördüm sanırım randevudan çok opu işlemleriyle ilgileniyor. Bi sıkıntı yaşamadım gayet iyi bir hocaMerhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
Evet hiç randevularda karşılaşmadım oysa ki bütün hocalara muayene olmuştum, merak ettim bende Umarım benim içinde her şey iyi geçer teşekkürler cevap içinMerhaba benim Melih hoca yapmıştı kendisini de ilk defa orda gördüm sanırım randevudan çok opu işlemleriyle ilgileniyor. Bi sıkıntı yaşamadım gayet iyi bir hoca
herşey gönlünüzce olsun inşallah rica ederim.Evet hiç randevularda karşılaşmadım oysa ki bütün hocalara muayene olmuştum, merak ettim bende Umarım benim içinde her şey iyi geçer teşekkürler cevap için
Merhaba.Melih hoca sadece yumurta toplama yapıyor yani bu işin uzmanı.Melih hoca dolu olduğunda diğer doktorlar da toplama yapıyorlar diye biliyorum.Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
Merhaba, benim de yumurta toplama işlemini Melih hoca yapmıştı. Ne bir ağrı ne bir sızı hiçbir problem yaşamadım. Kanama vs de olmadı. Çok rahat geçirdim o süreci.Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
Maşallah değerinize çok sevindim. bu değerle kese bile görünür sanırım. Ne dedi doktorunuz.Kızlar inanamıyorum değerim 2000 çıktı.
2 tane mi koymuşlardı. Biri belki gelişimini durdurdu diğeri devam etti başta artışın az olmasının sebebi de o olmuş olabilirUfak bir şey görünüyor dedi, sonra kan istedi. Kan sonucumu gösteremedim, mesai bitti. Merkeze söyledim. Haftaya tekrar ultrason istediler. Bu nasıl olabilir, hala aklım almıyor.
Aaa gözün aydın çok güzel bir haber inşallah devamı gelir ne dedi doktorun ilk değeriniz için yükselme olmamıştı diye hatırlıyorumKızlar inanamıyorum değerim 2000 çıktı.
Tek embriyo transfer edilmişti. Şu an lekelenmem var ve sevinemiyorum bu duruma.2 tane mi koymuşlardı. Biri belki gelişimini durdurdu diğeri devam etti başta artışın az olmasının sebebi de o olmuş olabilir
Temkinli yaklaştı tekrar ultrason istedi. Lekelenmem beni endişelendiriyor.Aaa gözün aydın çok güzel bir haber inşallah devamı gelir ne dedi doktorun ilk değeriniz için yükselme olmamıştı diye hatırlıyorum
Yerleşme kanaması olabilir inşallah ciddi bişey değildirTemkinli yaklaştı tekrar ultrason istedi. Lekelenmem beni endişelendiriyor.
Umarım. Gene durumundan haberdar ederim sizleri. Olumlu da olsa olumsuz da olsa yazarım.Yerleşme kanaması olabilir inşallah ciddi bişey değildir
Merhabalar sizin test gününüz ne zaman sonucu merak ettim inşallah pozitif alırsınızSizlere bişey sormak istiyorum pazar günleri acaba kaçta başlıyor muayeneler ? 8.30 da orda oluyor mu acaba hemşireler ve gişe deki görevli arkadaşlar.
Bugün verdim kan 148 geldi ancak kanamam mevcut yaniMerhabalar sizin test gününüz ne zaman sonucu merak ettim inşallah pozitif alırsınız
Aynen oluyor özellikle 6. Günden sonra.Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla ilerler. Benim de var ama çok az. Adet ağrısına benzeyen ağrım oluyor bazen. Sizde de oluyor mu?