Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/

Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
Merhaba benim Melih hoca yapmıştı kendisini de ilk defa orda gördüm sanırım randevudan çok opu işlemleriyle ilgileniyor. Bi sıkıntı yaşamadım gayet iyi bir hoca 🌸

Merhaba benim Melih hoca yapmıştı kendisini de ilk defa orda gördüm sanırım randevudan çok opu işlemleriyle ilgileniyor. Bi sıkıntı yaşamadım gayet iyi bir hoca 🌸
Evet hiç randevularda karşılaşmadım oysa ki bütün hocalara muayene olmuştum, merak ettim bende 🙂 Umarım benim içinde her şey iyi geçer ☺️ teşekkürler cevap için ☺️

Merhaba.Melih hoca sadece yumurta toplama yapıyor yani bu işin uzmanı.Melih hoca dolu olduğunda diğer doktorlar da toplama yapıyorlar diye biliyorum.

Merhaba, benim de yumurta toplama işlemini Melih hoca yapmıştı. Ne bir ağrı ne bir sızı hiçbir problem yaşamadım. Kanama vs de olmadı. Çok rahat geçirdim o süreci.

Ufak bir şey görünüyor dedi, sonra kan istedi. Kan sonucumu gösteremedim, mesai bitti. Merkeze söyledim. Haftaya tekrar ultrason istediler. Bu nasıl olabilir, hala aklım almıyor.

Ufak bir şey görünüyor dedi, sonra kan istedi. Kan sonucumu gösteremedim, mesai bitti. Merkeze söyledim. Haftaya tekrar ultrason istediler. Bu nasıl olabilir, hala aklım almıyor.
2 tane mi koymuşlardı. Biri belki gelişimini durdurdu diğeri devam etti başta artışın az olmasının sebebi de o olmuş olabilir

Sizlere bişey sormak istiyorum pazar günleri acaba kaçta başlıyor muayeneler ? 8.30 da orda oluyor mu acaba hemşireler ve gişe deki görevli arkadaşlar.

Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla ilerler. Benim de var ama çok az. Adet ağrısına benzeyen ağrım oluyor bazen. Sizde de oluyor mu?

X