- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
Merkezle görüştünüz mü? Ben iğne kullanıyorum.Aynen oluyor özellikle 6. Günden sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkezle görüştünüz mü? Ben iğne kullanıyorum.Aynen oluyor özellikle 6. Günden sonra.
Evet progestan dex başladık günde 2 olarak. İnşalah 2 gün sonra kesilmiş olur.Merkezle görüştünüz mü? Ben iğne kullanıyorum.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah su an tedavi surecinde olup sonucunu bekleyen hepinizin icinizi ferah tutun Allahim buyuktur bebisleriniz size tutunacaklar insallahEvet progestan dex başladık günde 2 olarak. İnşalah 2 gün sonra kesilmiş olur. Allah
İnşallah. Fitil olarak da kullanıyor musunuz?Evet progestan dex başladık günde 2 olarak. İnşalah 2 gün sonra kesilmiş olur.
Aynen kullanıyorum. Sadece fitil vardı normaldeİnşallah. Fitil olarak da kullanıyor musunuz?
Amiiiiin isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla kolayca nasip etsinAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah su an tedavi surecinde olup sonucunu bekleyen hepinizin icinizi ferah tutun Allahim buyuktur bebisleriniz size tutunacaklar insallah
Bu hasteneyi arastiriyorum ô yüzden arada grubu bakiyorum ve tatli bir merakla sonuclarinizi da okuyorum
Hadi hayırlı olsun lekenlenmeler ciddi değildir inşallah kendinizi hemen korkutmayınBugün verdim kan 148 geldi ancak kanamam mevcut yani
Pembe koyu renk felan ama kırmuzı da oluyor biraz korkuttu hastaneden haber bekliyorum ona göre iğne verirseler yaptıracağım bakalım
İnşallah sabah baya panik oldum ama şimdi iyiyim inşallah geçecektirHadi hayırlı olsun lekenlenmeler ciddi değildir inşallah kendinizi hemen korkutmayın
Transferinizi hangi hoca yapmıştıİnşallah sabah baya panik oldum ama şimdi iyiyim inşallah geçecektir
Umut hoca yapmıştı.Transferinizi hangi hoca yapmıştı
Canım genelde Melih bey yapıyor benim 5 sene önce Melih bey yapmıştı çok şükür Bi sıkıntı olmamıştı.Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
İyiyim teşekkür ederim dün ki gibi pek kalmadı zaten progestan dex de başladım sanırım yerleşme kanaması gibi bişeydi devamı gelmez inşallah yarın test günüm benimde artışa bakacağız. Sizin adınıza da sevindim merkezde kese için muayene edip sonra kadın doğuma mı yönlendiriyorlar kalp atışı içinde tekrar bir tarih verdiler miKızlar bugün ultrasonda kese göründü. Değerim 3700 olmuş. Lekelenmem devam ediyor. Ben de durum bu. -kuzeyildizi- siz nasılsınız?
Mm anladım. Kendileri miBen merkeze gitmedim. İstanbul çok uzak bana. Muayene olduğum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama merkez 1 hafta sonra tekrar ultrason dedi. doktora gitmekten çok yoruldum artık
benim işlemimi de o yapmıştı genelde o işlemlere bakıyor zatenMerhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
İlk muayeneyi kendileri yapıyor normalde. Siz İstanbul'da yaşıyorsanız çok şanslısınız. Doktora tüp bebek olduğunu belirttim. 3 hafta normal geldi bana aslında.Mm anladım. Kendileri mi
Bakıyorlar acaba keseden sonra 1 hafta sonra kalp atışı için onu merak etmiştim bende. Siz doktorunuza gene tüp bebek olduğunuzu belirtin ki riskli gebelik sayılıyor bizim gebeliklerimiz bi hafta sonra tekrar gidin isterseniz.
Evet Melih bey yaptı bir sıkıntı olmadı çok şükür biraz ağrım oldu çıkınca sonra iğne yaptılar kendime geldimCanım genelde Melih bey yapıyor benim 5 sene önce Melih bey yapmıştı çok şükür Bi sıkıntı olmamıştı.
Anladım evet istanbuldayım ben şükür ki rahatım.İlk muayeneyi kendileri yapıyor normalde. Siz İstanbul'da yaşıyorsanız çok şanslısınız. Doktora tüp bebek olduğunu belirttim. 3 hafta normal geldi bana aslında.