Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet progestan dex başladık günde 2 olarak. İnşalah 2 gün sonra kesilmiş olur. Allah
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah su an tedavi surecinde olup sonucunu bekleyen hepinizin 😊 icinizi ferah tutun Allahim buyuktur bebisleriniz size tutunacaklar insallah 🍀
Bu hasteneyi arastiriyorum ô yüzden arada grubu bakiyorum ve tatli bir merakla sonuclarinizi da okuyorum 🙈

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah su an tedavi surecinde olup sonucunu bekleyen hepinizin 😊 icinizi ferah tutun Allahim buyuktur bebisleriniz size tutunacaklar insallah 🍀
Bu hasteneyi arastiriyorum ô yüzden arada grubu bakiyorum ve tatli bir merakla sonuclarinizi da okuyorum 🙈
Amiiiiin isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla kolayca nasip etsin 🙏🏻🥰

Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
Canım genelde Melih bey yapıyor benim 5 sene önce Melih bey yapmıştı çok şükür Bi sıkıntı olmamıştı.

Selam kızlar elimde 2 buçuk kutu lutinus var isteyen olursa verebilirim şuan piyasada yokmuş galiba doktorunuza sorun eğer kullanabilirsiniz derse bana yazın özelden

Kızlar bugün ultrasonda kese göründü. Değerim 3700 olmuş. Lekelenmem devam ediyor. Ben de durum bu. -kuzeyildizi- -kuzeyildizi- siz nasılsınız?
İyiyim teşekkür ederim dün ki gibi pek kalmadı zaten progestan dex de başladım sanırım yerleşme kanaması gibi bişeydi devamı gelmez inşallah yarın test günüm benimde artışa bakacağız. Sizin adınıza da sevindim 🥰 merkezde kese için muayene edip sonra kadın doğuma mı yönlendiriyorlar kalp atışı içinde tekrar bir tarih verdiler mi

Ben merkeze gitmedim. İstanbul çok uzak bana. Muayene olduğum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama merkez 1 hafta sonra tekrar ultrason dedi. 🤷🏻‍♀️ doktora gitmekten çok yoruldum artık

Ben merkeze gitmedim. İstanbul çok uzak bana. Muayene olduğum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama merkez 1 hafta sonra tekrar ultrason dedi. 🤷🏻‍♀️ doktora gitmekten çok yoruldum artık
Mm anladım. Kendileri mi
Bakıyorlar acaba keseden sonra 1 hafta sonra kalp atışı için onu merak etmiştim bende. Siz doktorunuza gene tüp bebek olduğunuzu belirtin ki riskli gebelik sayılıyor bizim gebeliklerimiz bi hafta sonra tekrar gidin isterseniz.

Merhaba Yumurta toplamasını Melih hoca yapan var mı ? İlk toplamamı Gönül hoca yapmıştı bir iki kere muayenede olmuştum Gönül hocaya ama Melih hocayı duymadım. Ona toplama yaptıran var mı ? İlk toplamam değil ama biraz heyecanlıyım:/
benim işlemimi de o yapmıştı genelde o işlemlere bakıyor zaten

Mm anladım. Kendileri mi
Bakıyorlar acaba keseden sonra 1 hafta sonra kalp atışı için onu merak etmiştim bende. Siz doktorunuza gene tüp bebek olduğunuzu belirtin ki riskli gebelik sayılıyor bizim gebeliklerimiz bi hafta sonra tekrar gidin isterseniz.
İlk muayeneyi kendileri yapıyor normalde. Siz İstanbul'da yaşıyorsanız çok şanslısınız. Doktora tüp bebek olduğunu belirttim. 3 hafta normal geldi bana aslında.

X