İnşallah gün gün güzel haberler alırsınız :)Evet Melih bey yaptı bir sıkıntı olmadı çok şükür biraz ağrım oldu çıkınca sonra iğne yaptılar kendime geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gün gün güzel haberler alırsınız :)Evet Melih bey yaptı bir sıkıntı olmadı çok şükür biraz ağrım oldu çıkınca sonra iğne yaptılar kendime geldim
Size 3 hafta diye biraz geç gibi düşünmüştüm ama merkez de hemen hemen o tarihler de veriyormuş ultrason gününü. Bana bugün 17 gün sonraya verdiler.Ben merkeze gitmedim. İstanbul çok uzak bana. Muayene olduğum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama merkez 1 hafta sonra tekrar ultrason dedi. doktora gitmekten çok yoruldum artık
Evet bnde sizi hatırlıyorum Mart ayınin sonunda ilk transferimi yaptırmıştım. Henüz yaptırmadım Ekim ayında gidip 2tane.embriyoyu koyduracagimSiz n’aptınız transfer oldunuz mu sanırım bekliyordunuz bi ara burdan hatırlıyorum sizi de. ?
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bu sefer kolayca rabbim güzel sona ulaştırsınEvet bnde sizi hatırlıyorum Mart ayınin sonunda ilk transferimi yaptırmıştım. Henüz yaptırmadım Ekim ayında gidip 2tane.embriyoyu koyduracagim
Umarım çok güzel olur benim içinde sizin adınıza sevindim kalitesi neydiAnladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bu sefer kolayca rabbim güzel sona ulaştırsın
5ab ydi önceki baya sıkıntılıydı blast olamamış bi embriyoyu bile bile transfer etmişlerdi saçma sapan neyse ki bu sefer çok şükür ki şimdilik iyi gidiyor sağlıkla devam etsin herkesle birlikte benimki de inşallahUmarım çok güzel olur benim içinde sizin adınıza sevindim kalitesi neydi
Sizin adınıza çok sevindim.umari..orta kalitelerim benimde yüzümü güldürür5ab ydi önceki baya sıkıntılıydı blast olamamış bi embriyoyu bile bile transfer etmişlerdi saçma sapan neyse ki bu sefer çok şükür ki şimdilik iyi gidiyor sağlıkla devam etsin herkesle birlikte benimki de inşallah
İnşallah. sağlıkla kolaylıkla olmasını dilerimSizin adınıza çok sevindim.umari..orta kalitelerim benimde yüzümü güldürür
İnşallah :) her gün arama beklemek çok heyecanlı ilerleyişlerini duymakİnşallah gün gün güzel haberler alırsınız :)
Evet yaptırdım sıkıntı yok çok şükür. 6 ekime ultrason randevusu verdiler.Test yaptırdınız mı tekrar? -kuzeyildizi- umarım ikiye katlamıştır
Çok güzel. Gözün aydın.Evet yaptırdım sıkıntı yok çok şükür. 6 ekime ultrason randevusu verdiler.
Teşekkür ederimÇok güzel. Gözün aydın.
Süreci etkileyeceğini düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam glifor verip devam ediyorlar. Pcos hastaları özellikle insülin direnciyle savaşıyorlar şeker hapı ile tedavilerini oluyorlar. Beslenmeye dikkat edin zaten dr bilgilendirir.Kızlaar yardımcı olun lütfen benim insülin direncim çıktı kilom da ideal daha doktorumla konuşmadım varmı önerisi olan bu süreç te ilaç verirlermi acaba transfer sürecini etkilermi sizce
Pcos değilim aksine yumurta rezervi düşük insülin direnci kafama çok takıldı embriyonun tutunmasına engel bir durum olurmu diye bakalım doktor ne diycek bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi edinirim diye yazdım sizede cvbınız için teşekkür ederimSüreci etkileyeceğini düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam glifor verip devam ediyorlar. Pcos hastaları özellikle insülin direnciyle savaşıyorlar şeker hapı ile tedavilerini oluyorlar. Beslenmeye dikkat edin zaten dr bilgilendirir.
Normalde kaç olması gerekiyormuş peki.Kızlar bugün kese içinde bebek göründü. 5+5 dedi doktor. Adet tarihine göre uyumsuz. Ne çok heveslen ne de umutsuz ol dedi. Akışına bıraktım. Sizler nasılsınız?