Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben merkeze gitmedim. İstanbul çok uzak bana. Muayene olduğum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama merkez 1 hafta sonra tekrar ultrason dedi. 🤷🏻‍♀️ doktora gitmekten çok yoruldum artık
Size 3 hafta diye biraz geç gibi düşünmüştüm ama merkez de hemen hemen o tarihler de veriyormuş ultrason gününü. Bana bugün 17 gün sonraya verdiler. 🙏🏻

5ab ydi 🥰 önceki baya sıkıntılıydı blast olamamış bi embriyoyu bile bile transfer etmişlerdi saçma sapan neyse ki bu sefer çok şükür ki şimdilik iyi gidiyor sağlıkla devam etsin herkesle birlikte benimki de inşallah 🙏🏻🥰
Sizin adınıza çok sevindim.umari..orta kalitelerim benimde yüzümü güldürür 🙏

Kızlaar yardımcı olun lütfen benim insülin direncim çıktı kilom da ideal daha doktorumla konuşmadım varmı önerisi olan bu süreç te ilaç verirlermi acaba transfer sürecini etkilermi sizce

Kızlaar yardımcı olun lütfen benim insülin direncim çıktı kilom da ideal daha doktorumla konuşmadım varmı önerisi olan bu süreç te ilaç verirlermi acaba transfer sürecini etkilermi sizce
Süreci etkileyeceğini düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam glifor verip devam ediyorlar. Pcos hastaları özellikle insülin direnciyle savaşıyorlar şeker hapı ile tedavilerini oluyorlar. Beslenmeye dikkat edin zaten dr bilgilendirir.

Süreci etkileyeceğini düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam glifor verip devam ediyorlar. Pcos hastaları özellikle insülin direnciyle savaşıyorlar şeker hapı ile tedavilerini oluyorlar. Beslenmeye dikkat edin zaten dr bilgilendirir.
Pcos değilim aksine yumurta rezervi düşük insülin direnci kafama çok takıldı embriyonun tutunmasına engel bir durum olurmu diye bakalım doktor ne diycek bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi edinirim diye yazdım sizede cvbınız için teşekkür ederim

Kızlar bugün kese içinde bebek göründü. 5+5 dedi doktor. Adet tarihine göre uyumsuz. Ne çok heveslen ne de umutsuz ol dedi. Akışına bıraktım. Sizler nasılsınız?

X