- 9 Mayıs 2022
- 3.786
- 3.469
3-6 685 deyinxe tam emin olamadım teşekkürler585 yaziyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-6 685 deyinxe tam emin olamadım teşekkürler585 yaziyor.
ben 9. gun catlatma ignesi oldum, 11. gun opu oldu, size bunun haberini vermeleri lazim, 2 onden giden yumurtam catladi hatta ama doktor daha baskalarini da buyutmek icin 1 gun daha beklicez demisti, o nedenle 9. gun catlatma ignesi oldum, 8. gun bile olabilirdiKizlar bugun adetimin 9.günü sol yumurtaligimdaki yumurtanin boyutu 2.54cm , rahim kalinliğım 1.13cm sizce ne zaman cagirirlar hemsireye yazdim ama kan sonucunu bekliyor. Uaktan tedavi hastasiyim yetisirim insallah.. nasıl sizce cagirirlar mi ne zaman cagirirlar acaba panik oldum sanki daha erken büyümüş yumurtam ve rahmim
Ben dondurulmus embriyo transferi olacagim onun icin vurdum bu aksam 8de. Ayın 25inde transferim olacak haber ettilerben 9. gun catlatma ignesi oldum, 11. gun opu oldu, size bunun haberini vermeleri lazim, 2 onden giden yumurtam catladi hatta ama doktor daha baskalarini da buyutmek icin 1 gun daha beklicez demisti, o nedenle 9. gun catlatma ignesi oldum, 8. gun bile olabilirdi
transfer oncesi yumurta buyuklugu takibi yapildigini bilmiyordum sadece rahim duvari kalinligi saniyordum o nedenle opu olacaksiniz sandim:)Ben dondurulmus embriyo transferi olacagim onun icin vurdum bu aksam 8de. Ayın 25inde transferim olacak haber ettiler
Hic aklıma gelmemisti böyle bir talep . Hemşire hattına sorarsanız yarın gün içinde cevaplarlar.herkese merhaba. transfer sırasında eşler içeriye alınıyor mu acaba? böyle özel bir anı onunla birlikte yaşamayı isterim. memorial da izin veriliyor mu?
Merhaba. Benimde bir bilgim yok ancak şöyle bir yorum yapabilirim bence izin vermeyebilirler birinci sebep orası steril bir ortam olduğu için malum koku vs bile sürmeden giriyoruz.hadi onu hallettiler diyelim hani koruyucu ekipman ile yabancı hastalara refakat eden çevirmenler o şekilde giriyor.herkese merhaba. transfer sırasında eşler içeriye alınıyor mu acaba? böyle özel bir anı onunla birlikte yaşamayı isterim. memorial da izin veriliyor mu?
Aslında doğumlarda da başka hastalar olabiliyor. Ameliyathane oldukça steril bir ortam fakat herkes doğumda eşinin yanında oluyor. Üstelik sezaryen doğumun, steril açıdan daha da riskli olduğunu düşünüyorum. Transferde hiç birimize neşterle kesi atılmadığını düşünecek olursak, risk minimuma iniyor. Mantık olarak izin veriliyor olması gerek. Ancak prosedür nasıl işliyor memorial da bilemiyorum. İlk fırsatta öğrenince yazarım mutlaka. Teşekkürler cevabınız için sevgilerMerhaba. Benimde bir bilgim yok ancak şöyle bir yorum yapabilirim bence izin vermeyebilirler birinci sebep orası steril bir ortam olduğu için malum koku vs bile sürmeden giriyoruz.hadi onu hallettiler diyelim hani koruyucu ekipman ile yabancı hastalara refakat eden çevirmenler o şekilde giriyor.
İkinci bir sebepse bana göre diğer hastaların mahremiyetinden dolayı da izin vermeyebilirler biliyorsunuz bizi Opu işlemine nasıl alıyorlarsa transferde o şekilde oluyor ve sırayla giriyoruz işlemlere. O yüzden diğer hastaları görmeyecek şekilde olmalı ama oda halledilebilir. Ama dediğim gibi sanmıyorum böyle bir uygulamaları var mı öğrenirseniz vize de haber ederseniz seviniriz
Sadece transfer öncesi eşiniz ve sizle embriyolog bir görüşme yapıyor bilgi veriyor bebişinizin ilk Embriyo halinin fotosunu size veriyor o şekilde bir uygulamaları var.
Ben geçen hafta opu oldum , opu işlemimde Melih bey yaptı onu daha önce hiç tanımadım. Sanırım opu işlemi takip eden doktor yapmiyorArkadaşlar bu hafta opu işlemi olacak olan var mı? Çarşamba günü için cagirdilar Günseli hanım opu işlemini yapacak dediler hiç tanımıyorum ama hayırlısı bakalım
Ben cumartesi günü oldum, Gönül hanım yaptı :) çok kısa bir işlem hemen uyuyorsunuz zaten :) bol şanslar hayırlı olsun:)Arkadaşlar bu hafta opu işlemi olacak olan var mı? Çarşamba günü için cagirdilar Günseli hanım opu işlemini yapacak dediler hiç tanımıyorum ama hayırlısı bakalım
Merhaba, ben İdil eczanesinden Gonal-f aldım onda indirim yapıyordu, transfer öncesi ilaçlarla ilgili bilgim yok ama Memorial oradan alabilirsiniz indirim yapıyor demişti belki transfer öncesi ilaçlarada yapar bence bir fiyat alın:)Merhaba dondurulmus embriyo transferi olacağım 29 ağustosta insallah ilaçları sanirim devlet karşılamıyor sağlık ocağındaki doktora da yazdıysam degil mi? Hastaneye yakın idil eczaneni duydum orda indirim yapıyorlar mı acaba bilgisi olan cevap yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden tesekkurler
Aslında doğumlarda da başka hastalar olabiliyor. Ameliyathane oldukça steril bir ortam fakat herkes doğumda eşinin yanında oluyor. Üstelik sezaryen doğumun, steril açıdan daha da riskli olduğunu düşünüyorum. Transferde hiç birimize neşterle kesi atılmadığını düşünecek olursak, risk minimuma iniyor. Mantık olarak izin veriliyor olması gerek. Ancak prosedür nasıl işliyor memorial da bilemiyorum. İlk fırsatta öğrenince yazarım mutlaka. Teşekkürler cevabınız için sevgiler
Benim de ilkini o yapmıştıBen geçen hafta opu oldum , opu işlemimde Melih bey yaptı onu daha önce hiç tanımadım. Sanırım opu işlemi takip eden doktor yapmiyor
İdil eczanesi indirimli veriyor eşimle biz oradan alamadığımız zaman başka eczaneden almak zorunda kaldığımız da biz indirimli fiyattan alıyorduk deyip ne kadar deyip ona göre eczaneler indirimli veriyor aklınızda olsunMerhaba, ben İdil eczanesinden Gonal-f aldım onda indirim yapıyordu, transfer öncesi ilaçlarla ilgili bilgim yok ama Memorial oradan alabilirsiniz indirim yapıyor demişti belki transfer öncesi ilaçlarada yapar bence bir fiyat alın:)
Transfer için söylemişti arkadaş Opu işlemi için değil. Opu işlemi olurken transfer olmuyor ya zaten biliyorsunuzdur Opu sabah oluyor transfer işlemi öğleden sonra yapıyorlar.Opu işlemi sırada çok insan oluyor , bekleme odası bile var hastalar için ben başka insanları alıp orayı kalabalıklaştıracaklarını düşünmüyorum hem o sırada eşlerden sperm vermeleri isteniyor. Bir sorun şansınızı deneyin. Bol şanslar :)