- 19 Ocak 2023
- 209
- 181
- 44
Çok teşekkür ederim. Neden erteleniyor tedaviniz? Pergoveris sadece bana verilmiş galibaMerhaba ben dediğiniz ilacı bilmiyorm ama sadece gonalf kullandım.
Benimde aylardır tedavim erteleniyor sanırım bi kaç gün içinde yeniden bi şansımı deneyeceğim umarım başlayabilirim sizindr hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah
İnşallahÇok teşekkür ederimbize samimi gelmesini istiyoruz merkezin çünkü çok stresli bir süreç geçiriyoruz stres üstüne stres yaşamak istemiyoruz. Gönül hanımı sık duydum inşallah hepimizğn hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım
Ay bende basit kist oluşmuştu bu adetle atılan. O e2 değerini çok yükseltiyordu. 1 ay öyle ertelendi sonra 2 ay adetim gecikti. O ara ben bitkisel olarak söktürücü çaylar içtim meğer oda çok içilirse gene kist yaparmış aynı şekilde e2 yükselirmişÇok teşekkür ederim. Neden erteleniyor tedaviniz? Pergoveris sadece bana verilmiş galiba
Hadi inşallah bu ay başlarsınızAy bende basit kist oluşmuştu bu adetle atılan. O e2 değerini çok yükseltiyordu. 1 ay öyle ertelendi sonra 2 ay adetim gecikti. O ara ben bitkisel olarak söktürücü çaylar içtim meğer oda çok içilirse gene kist yaparmış aynı şekilde e2 yükselirmiş
İşte 2 ay daha adet olamadım şuan bu günlerdeyiz bekliyorum bi kaç güne inşallah.
Ben de ilk tedavime pergoveris ile başlamıştım, sonra gobal f ile devam ettim diğer aylarda ve daha iyi sonuç aldık. Gerçi pgt den iyi gelmiyor sonuçlarım ama bu yaşıma özel bir durum muhtemelen. İnşallah iyi sonuçlarır hepimizin tedavisiMerhaba herkese
Kısa bir süre önce yine forumdaydım. Tüp bebek tedavim başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Belki hatırlarsınız. Şimdi ikinciyi deniyoruz. Bugün reglin ikinci günüydü. Daha önceki tedavimde yumurtaları büyütmek için Pergoveris 225 ve Gonal f 75 vurulmuştum. Ama Pergoveris çok yaktığı için bugün Yücel Bey’e sadece Gonal f vurulmak istediğimi söyledim. Kabul etti ve birazdan 300 olarak vuracağım. Size sormak istediğim şu: Pergoveris’in belirli bir farkı var mı diğer ilaçtan? Sadece Gonal f isteyerek kötü mü yaptım acaba? Size yumurtaları büyütmek için hangi ilaç/ilaçlar verildi?
8 yumurta toplanmıştı ilkinde. 3 tane pgt’ye gitti, biri sağlıklı döndü ama sonuç negatif. Benim de yaşım 43. Bakalım, şimdi Gonal f ile nasıl olacak.Ben de ilk tedavime pergoveris ile başlamıştım, sonra gobal f ile devam ettim diğer aylarda ve daha iyi sonuç aldık. Gerçi pgt den iyi gelmiyor sonuçlarım ama bu yaşıma özel bir durum muhtemelen. İnşallah iyi sonuçlarır hepimizin tedavisi
Merhaba cnm nasılsın bebiş nasıl amin inşallahHerkese Merhaba ..
Yaklaşık 1 yıl önce bende bu yollardan geçtim . Rabbim her birinize mucizenizi kavuştursun..
Bebek doğunca haliyle başka gruplara baksam da her zaman için burası benim için bambaşka ..
İsmimi hiç değişmedim , eskilerden pek kimse yoktur ama beni bilen birçok arkadaşım vardı umarım onlar da evlatlarına kavuşmuştur ..
Herkim bu yolda ise gönlündeki nasip eylesin Mevlam ..
Dualarım sizinle
Ben bahçeci umutta tedavi görmüştüm.benim kaliteli dedikleri embriyo da 4bc kalitesindeymiş.embriyonun durumu kesinlikle bizimle alakalı, kabul ediyorum ama kaliteli demelerine sinirlendim bende.birkaç durum daha oldu tabi sadece bu değildi.benimde güvenim tamamen bitti.hep aklımda Memorial vardı zaten.çok şükür bin şükür.buradaki herkese dua ediyorum bir gün herkes anne olacak inşallahBize bahçeci doktorları embriyologları o embriyoların gebelik vaadeden sürekli transfer edilen embriyo olduğunu söylediler bizde çok bilmiyoruz aslında. Önce Memorial ile görüşeceğiz bakalım onlar ne söyleyecekler. Bahçeciye biraz sinirliyiz biz de aslında orada devam etmek istemiyoruz.
ahh canımMerhaba cnm nasılsın bebiş nasıl amin inşallah❤
Evet kalite durumu bizimle alakalı ama kesin olacak çok kaliteli diye konuşarak insanı gerçekten çok umutlandırıp olmayınca da olabilir böyle şeyler diyorlar. Olmayabilir biz bunun bilincindeyiz ama bu şekilde gerçeklerden bahsetmemeleri sonra olabilir demelerine kızdık birazdan. Neyse Allah kimseyi evlatla sınamasınBen bahçeci umutta tedavi görmüştüm.benim kaliteli dedikleri embriyo da 4bc kalitesindeymiş.embriyonun durumu kesinlikle bizimle alakalı, kabul ediyorum ama kaliteli demelerine sinirlendim bende.birkaç durum daha oldu tabi sadece bu değildi.benimde güvenim tamamen bitti.hep aklımda Memorial vardı zaten.çok şükür bin şükür.buradaki herkese dua ediyorum bir gün herkes anne olacak inşallah
Ayy yerimm onu ben ayy desene benimkide öyle olcak şurda doğuma 1.5 ay kaldı çok bende iyim bende artık oğlumun doğmasînı bekliyorum sağlıkla cnm bıdığı benim yerime öp onuahh canım
Walla benim bıdık pek bi fena , gerçekten oğlan çocuğu bi başka olurmuş
Çok şükür tıngır mırgır ilerliyoruz sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı , iyi bir anne baba olmayı herbirimize nasip eylesin .. Hazırlan maratona başlıyorsun , son demlerin zaten bol bol uyuAyy yerimm onu ben ayy desene benimkide öyle olcak şurda doğuma 1.5 ay kaldı çok bende iyim bende artık oğlumun doğmasînı bekliyorum sağlıkla cnm bıdığı benim yerime öp onu❤
Aminn cnm aminn inşallah cümlemiz olsun herkes öyle diyo son günlerini iyi değerlendir uykusuz günler başlıyo olsun sağlıklı olsun razıyım çok bekledik inşallah rabbim senin evladını bağışlasın eşinle sanaRabbim sağlıcakla kucağına almayı , iyi bir anne baba olmayı herbirimize nasip eylesin .. Hazırlan maratona başlıyorsun , son demlerin zaten bol bol uyu
Güzel hayırlı haberlerinde dön
Merhabalar ,muayene odasında çizik atma konusunda bir bilgim yok maalesef . Benim kamera ile girilip bakilmisti . O da ağrısız ,sizisiz bir işlem . Diğeri hakkında maalesef bir fikrim yok . Natural transfer çok daha rahat geçiyor. Ben başka merkezde ilaçlı transfer oldum iki kez. O ilaçlar beni çok kötü etkiliyorlar .Bu bana özgü de olabilir tabi tüm yan etkilerini yaşamıştım . Natural transferde reglin ikinci günü ve 10.gunu bakıyorlar genelde . Sonrasında da aşağı yukarı transfer tarihi belli oluyor.Kızlaar fikirlerinize ihtiyacım var anlatmıştım benim genetikli embriyom kimyasal ile sonuçlandı diye hocayla konuştuk kanıtlanmış şeyler değil ama çizik atma serum kullanılabilir diye fakat çizik atma işlemi histereskopi ile olan değilde muane odasında jinekolojik masada bi katater kullanılarak da hafif dokunuşlarla çizik atma işleminden bahsedildiği acılı bir işlem mi acaba Varmı yaptıran bide ilaçlı transfer ile natural transfer arasında ne gibi fark var acaba bunu konuşmadık daha yardımcı olursanız çok sevinirim
Anladım Canım teşekkürlerMerhabalar ,muayene odasında çizik atma konusunda bir bilgim yok maalesef . Benim kamera ile girilip bakilmisti . O da ağrısız ,sizisiz bir işlem . Diğeri hakkında maalesef bir fikrim yok . Natural transfer çok daha rahat geçiyor. Ben başka merkezde ilaçlı transfer oldum iki kez. O ilaçlar beni çok kötü etkiliyorlar .Bu bana özgü de olabilir tabi tüm yan etkilerini yaşamıştım . Natural transferde reglin ikinci günü ve 10.gunu bakıyorlar genelde . Sonrasında da aşağı yukarı transfer tarihi belli oluyor.
Merhaba bana da 2ab dediler kaliteli dediler de neye göre kalite ? Bana da kaliteli gelmedi hiç zira pgt den de sınıfta kaldılar. Bu kaliteyi nereden okuyabiliriz siz bilgiye sahip misiniz? Ben bulamadım bu bilgiyiBen bahçeci umutta tedavi görmüştüm.benim kaliteli dedikleri embriyo da 4bc kalitesindeymiş.embriyonun durumu kesinlikle bizimle alakalı, kabul ediyorum ama kaliteli demelerine sinirlendim bende.birkaç durum daha oldu tabi sadece bu değildi.benimde güvenim tamamen bitti.hep aklımda Memorial vardı zaten.çok şükür bin şükür.buradaki herkese dua ediyorum bir gün herkes anne olacak inşallah
Tam o haftalarda çoğumuz yaşadık. Doktorum bana bu haftalarda plasenta aşağıdan yuksrı çıkmaya başlar asıl olması gerektiği yere çıkmaya başlar ve buna bağlı çekilme kanamaları olur ve plasenta kanamaları kahverengi veya leke şeklinde değil kırmızı ve yoğun olur bir süre sonra kendini sınırlar durur demişti nitekim öyle oldu 10 gün kadar sürdü ama 2 kere kırmızı yoğun geldi 7-8 gün leke şeklinde devam etti. Sonrada plasenta yukarı çıktı ve kanamalarda bitti.Merhaba kızlar bizde 9+3 olduk ama bgn çok kötü kıpkırmızı kanama yaşadım o kadar korktum ki koltuk pijamam kan içindeydi ultrasonla bakıp kalp atışı duydular proton vurdular bende eve geldim lutinus koyup şimdi de protestom dex yaptım bi tane daha kanamam hala devam ediyor var mı aranızda böle şeyler yaşayan çok korkuyorum kaybetmekten