Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin ,İnşallah çok tşk ederim 🙏Benim oksuruk alerjik . Sizinki de mi öyle ? Ilık balli su içmekten başka da birşey yapamıyorum .

Şimdi kendime bir takip doktoru bulmam gerekiyor . Memorialdakiler buraya kadar gelmenize gerek yok dediler . İnşallah içime sinen bir hekim bulabilirim .
Benimki alerjik değil kızım hasta banada bulaştı yine klasik üsye oldum maalesef:KK43:
İstanbul’un neresiydi hatırlamıyorum ama imkanınız varsa acıbadem melih atahan güven işin piridir.

Bende sizlere yazicaktim ama oksurmekten birşey yapamıyorum resmen. Halim yok. Perşembe akşam muayenem vardı . Kalp atışını duyduk. İki gün sonra da kan sulandırıcıya tekrar başla dedi. Kanaman olursa kes sonra tekrar başla dedi Lale hanım. Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Ay ya benim de öyle bir öksürük tutuyor korkudan karnimi göbeğimi, kasimlarimi tutuyorum sanki parça kopacak gibi , birde öğürmekten zaten içim acıyor. Devamlı elim göbeğimi altini tutmaya gidiyor. Acaba bu öksürük neden kaynaklı

Benimki alerjik değil kızım hasta banada bulaştı yine klasik üsye oldum maalesef:KK43:
İstanbul’un neresiydi hatırlamıyorum ama imkanınız varsa acıbadem melih atahan güven işin piridir.
Ay çok geçmiş olsun ya . Sizin eşiniz hekimdi birşey önerir belki ?

Benim öksürük de ilerliyor ya ne yapcaz böyle bilmiyorum . Büyük elektrik supurgem çok ağır transferden beri küçük sarjliyi kullanıyorum sanırım o yüzden oksuruyorum ,eşim de şansa bu aralar çok yoğun çalışıyor. Onerdiginiz doktora baktım şimdi Anadolu yakasinda maalesef bize çok uzak . Yakın olsa çok iyi olurdu . Yine de çok tşk ederim .

Ay ya benim de öyle bir öksürük tutuyor korkudan karnimi göbeğimi, kasimlarimi tutuyorum sanki parça kopacak gibi , birde öğürmekten zaten içim acıyor. Devamlı elim göbeğimi altini tutmaya gidiyor. Acaba bu öksürük neden kaynaklı
Öksürükten karnım kasiliyor benim de bebeğe zarar vermez demişlerdi ama inşallah vermiyordur . Benim normalde alerjik astimim var yıllar önce immunaterapi almıştım. Yıllardır hasta olmuyorum ama ne zaman gebelik olsa böyle oluyor . Bağışıklık düştügu için daha kolay hasta oluyoruz yani bence sebebi bu . İnşallah en kısa zamanda geçer sizinki de.

Öksürünce midem bulanıyor en kötüsü de o . Sanırım sizin de öyle 😔

Merhaba herkese
Kısa bir süre önce yine forumdaydım. Tüp bebek tedavim başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Belki hatırlarsınız. Şimdi ikinciyi deniyoruz. Bugün reglin ikinci günüydü. Daha önceki tedavimde yumurtaları büyütmek için Pergoveris 225 ve Gonal f 75 vurulmuştum. Ama Pergoveris çok yaktığı için bugün Yücel Bey’e sadece Gonal f vurulmak istediğimi söyledim. Kabul etti ve birazdan 300 olarak vuracağım. Size sormak istediğim şu: Pergoveris’in belirli bir farkı var mı diğer ilaçtan? Sadece Gonal f isteyerek kötü mü yaptım acaba? Size yumurtaları büyütmek için hangi ilaç/ilaçlar verildi?

Merhaba herkese
Kısa bir süre önce yine forumdaydım. Tüp bebek tedavim başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Belki hatırlarsınız. Şimdi ikinciyi deniyoruz. Bugün reglin ikinci günüydü. Daha önceki tedavimde yumurtaları büyütmek için Pergoveris 225 ve Gonal f 75 vurulmuştum. Ama Pergoveris çok yaktığı için bugün Yücel Bey’e sadece Gonal f vurulmak istediğimi söyledim. Kabul etti ve birazdan 300 olarak vuracağım. Size sormak istediğim şu: Pergoveris’in belirli bir farkı var mı diğer ilaçtan? Sadece Gonal f isteyerek kötü mü yaptım acaba? Size yumurtaları büyütmek için hangi ilaç/ilaçlar verildi?
Hayırlısı olsun en kısa zamanda en güzel sonuçları alın inşallah :) Ben sadece gonal f kullanmıştım. O yüzden sorularınızı yanitlayamiyorum.

Arkadaşlar merhaba memorialda bir embriyo pgt ücreti nedir?
Bir de hangi dr la başlanırsa o dr mu devam ediyor memorialda?

Merhaba herkese
Ben sadece gonal f kullandım 300. Ve 8 günün sonunda yumurtalar istenilen boyuta gelmişti

Öksürükten karnım kasiliyor benim de bebeğe zarar vermez demişlerdi ama inşallah vermiyordur . Benim normalde alerjik astimim var yıllar önce immunaterapi almıştım. Yıllardır hasta olmuyorum ama ne zaman gebelik olsa böyle oluyor . Bağışıklık düştügu için daha kolay hasta oluyoruz yani bence sebebi bu . İnşallah en kısa zamanda geçer sizinki de.

Öksürünce midem bulanıyor en kötüsü de o . Sanırım sizin de öyle 😔
Benim de çok kasiliyor ben devamlı elimi karın bölgemde tutuyorum . Benim de alerjim var bende hergun sabah akşam robotu aciyorum toz filan oluşursa alsın diye . Aslında hasta değilim öksürük arkası migde bulantısı öğürme derken istifra oluyor .
Aminn inşallah, bir an önce inşallah sizinki de geçer de biraz rahat ederiz 🤲
Benim her kokudan migdem bulanıyor hele de çiçek kokusu ,oda kokusu vardı evde devamlı kullandığım kokuyu yeni açtık resmen ciğerlerimi çıkarıyorum hemen daire kapısının önüne çıkardım.

Benim de çok kasiliyor ben devamlı elimi karın bölgemde tutuyorum . Benim de alerjim var bende hergun sabah akşam robotu aciyorum toz filan oluşursa alsın diye . Aslında hasta değilim öksürük arkası migde bulantısı öğürme derken istifra oluyor .
Aminn inşallah, bir an önce inşallah sizinki de geçer de biraz rahat ederiz 🤲
Benim her kokudan migdem bulanıyor hele de çiçek kokusu ,oda kokusu vardı evde devamlı kullandığım kokuyu yeni açtık resmen ciğerlerimi çıkarıyorum hemen daire kapısının önüne çıkardım.
Siz kaç haftaliksiniz ? Öksürük arkası mide bulantısı tam olarak bu benim de yaşadığım şey . Zaten normalde benim koku hassasiyetim var . Gebelikte belki midem çok bulanmiyor ama öksürük vs hepsi üst üste geldi . Deterjanları değiştirdim bende . Evde bitkiseller vardı zaten . Onları kullanmaya baslamistim transfer itibariyle. Çamaşıra normal sıvı deterjan koyuyordum bitsin diye onun da kokusu ağır geldi . Direkt onu da değiştirdim . Eşim pazar günü tülleri ,perdeleri yıkadı sadece bir oda yapabildi gerçi ama o da rahatlattı sanki. Robot sabah akşam kullanılırsa çok rahatlatıyormus .Çok iyi yapıyorsunuz. Benim robotum yok zamanında gereksiz diye almamıştım . Şu anda da alamam zaten . Bir de tüm evin halılarıni kaldırdık. Dün ,bugün oksurugumde azalma var sanki. Aklınızda olsun belki işinize yarar. Cook geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçeriririz bu öksürüklü dönemi.

Merhabalar ,mart - Nisan aylarinda embriyo başına 295 dolar vermiştik.
Doktorlar sürekli degisiyorlar . Yumurta takibinde genelde aynı doktor takip ediyor ,sonra değişebiliyor .

Kızlar merhaba ben bahçecide bi tüp bebek denemsi yaşadım geçtiğimiz ay ama malesef negatifle sonuçlandı. Şimdi orada 7 tane dondurulmuş 4bb bb bC kalitede embriyolarım var. Bunları şişli Memoriale taşıyarak tekrar denemelerimi orada devam etmek istiyorum. İçinizde oraya taşıyan oldu mu ve hangi doktoru önerirsiniz

Kızlar merhaba ben bahçecide bi tüp bebek denemsi yaşadım geçtiğimiz ay ama malesef negatifle sonuçlandı. Şimdi orada 7 tane dondurulmuş 4bb bb bC kalitede embriyolarım var. Bunları şişli Memoriale taşıyarak tekrar denemelerimi orada devam etmek istiyorum. İçinizde oraya taşıyan oldu mu ve hangi doktoru önerirsiniz
Merhaba.benimde ilk tedavim bahçeci de olmuştu negatif.ayrıntıları yazmayacağım.dondurulacak embriyom kalmadı orada.kolay hasta grubunda olduğumuz söylendiği halde.her neyse….sonra memorialda tedavi oldum bir oğlum, sonra bir kızım oldu.2 tane embriyom da donduruldu.inşallah sizinki de olumlu sonuçlanır.sizin kalan embriyolar yanlış bilmiyorsam orta kalite embriyolar.sakın yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.o embriyoları taşımaktaki amacınız nedir ? Yani taşıdığınızda embriyonuzun tutup tutmaması yada kalitesi değişecek mi? bunu hiç anlamıyorum bi açıklaması varsa bilmiyorum sakın yanlış anlamayın.ben olsam en baştan tedaviye başlardım.tabi memorialdaki doktorlar ne der bilemem

Merhaba.benimde ilk tedavim bahçeci de olmuştu negatif.ayrıntıları yazmayacağım.dondurulacak embriyom kalmadı orada.kolay hasta grubunda olduğumuz söylendiği halde.her neyse….sonra memorialda tedavi oldum bir oğlum, sonra bir kızım oldu.2 tane embriyom da donduruldu.inşallah sizinki de olumlu sonuçlanır.sizin kalan embriyolar yanlış bilmiyorsam orta kalite embriyolar.sakın yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum.o embriyoları taşımaktaki amacınız nedir ? Yani taşıdığınızda embriyonuzun tutup tutmaması yada kalitesi değişecek mi? bunu hiç anlamıyorum bi açıklaması varsa bilmiyorum sakın yanlış anlamayın.ben olsam en baştan tedaviye başlardım.tabi memorialdaki doktorlar ne der bilemem
Bize bahçeci doktorları embriyologları o embriyoların gebelik vaadeden sürekli transfer edilen embriyo olduğunu söylediler bizde çok bilmiyoruz aslında. Önce Memorial ile görüşeceğiz bakalım onlar ne söyleyecekler. Bahçeciye biraz sinirliyiz biz de aslında orada devam etmek istemiyoruz.

Bahçeci’ye gidenler, doktorunuz kimdi çok özel olmazsa? Ben de ilk olarak orayla görüşmüştüm. (Mehmet Reşit Asoğlu) Sosyal medya paylaşımlarında sanırsın her giden hamile kalıyor. Hiç “şu kadar hasta geldi, şu kadarı hamile kaldı demiyorlar”. Ben de sonradan uyandım ve Memorial’da başladım. İlk görüşmede çok ilgisiz buldum çünkü. Sanki ücretsiz olduğu için gibi geldi. Memorial’da da ilk görüşme ücretsiz ve 2 saatten fazla sürdü.

Bahçeci’ye gidenler, doktorunuz kimdi çok özel olmazsa? Ben de ilk olarak orayla görüşmüştüm. (Mehmet Reşit Asoğlu) Sosyal medya paylaşımlarında sanırsın her giden hamile kalıyor. Hiç “şu kadar hasta geldi, şu kadarı hamile kaldı demiyorlar”. Ben de sonradan uyandım ve Memorial’da başladım. İlk görüşmede çok ilgisiz buldum çünkü. Sanki ücretsiz olduğu için gibi geldi. Memorial’da da ilk görüşme ücretsiz ve 2 saatten fazla sürdü.
Benim doktorum Özkan özdamar ilgili bi doktor ne sorsanız içtenlikle cevaplıyor her işlemden sonra gelip bizzat bilgilendiriyor ama klinik olarak biraz sinirlendik biz doktorumuz iyiydi aslında. Memorial i de herkes çok içtenlikle önerdi şansımızı birde orada deneyeceğiz inşallah

Merhaba,
Ben özellikle Yücel Bey'i ana doktorum olarak seçtim. Ikinci doktorum da Gönül Hanım'di ve gene kendi secimimdi. Dosyama da not aldılar. Biri izinde ise, diğeri mutlaka orada oluyor. Bir defa, Yücel Bey izindeyken Gönül Hanım'dan baska bir doktora randevu vermek istediler, kesinlikle kabul etmedim ve mecburen gene ona randevu verdiler. Ben ikisinden de çok memnunum. OPU işlemi için iki farklı doktor var ama transfer işlemini eğer o gün izinli değilse kendi doktorunuz yapıyor. Yani sürekli doktor değişimini kabul etmek zorunda değilsiniz.

Benim doktorum Özkan özdamar ilgili bi doktor ne sorsanız içtenlikle cevaplıyor her işlemden sonra gelip bizzat bilgilendiriyor ama klinik olarak biraz sinirlendik biz doktorumuz iyiydi aslında. Memorial i de herkes çok içtenlikle önerdi şansımızı birde orada deneyeceğiz inşallah
Şansınız bol olsun. 🙏🏼
Benim ilk deneme negatifti ama merkez değiştirmeyi hiç düşünmedim. Yine başladık tedaviye. Üstelik sadece 1 pgt’li sağlıklı embriyom vardı ve o da negatif oldu. Şimdi tekrar yumurta büyütüyoruz. Doktor sormuşsunuz; bana denk gelen doktorlar: Yücel Bey, Lale Hanım, Türkan Hanım, Gönül Hanım’dı. Hepsi birbirinden iyi, ilgili. Bir kez de Umut Bey girmişti muayeneme. Pek enerjim tutmadı onunla.

Merhaba herkese
Merhaba ben dediğiniz ilacı bilmiyorm ama sadece gonalf kullandım.
Benimde aylardır tedavim erteleniyor sanırım bi kaç gün içinde yeniden bi şansımı deneyeceğim umarım başlayabilirim sizindr hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah 😌🙏🏻

Şansınız bol olsun. 🙏🏼
Benim ilk deneme negatifti ama merkez değiştirmeyi hiç düşünmedim. Yine başladık tedaviye. Üstelik sadece 1 pgt’li sağlıklı embriyom vardı ve o da negatif oldu. Şimdi tekrar yumurta büyütüyoruz. Doktor sormuşsunuz; bana denk gelen doktorlar: Yücel Bey, Lale Hanım, Türkan Hanım, Gönül Hanım’dı. Hepsi birbirinden iyi, ilgili. Bir kez de Umut Bey girmişti muayeneme. Pek enerjim tutmadı onunla.
Çok teşekkür ederim 🌸 bize samimi gelmesini istiyoruz merkezin çünkü çok stresli bir süreç geçiriyoruz stres üstüne stres yaşamak istemiyoruz. Gönül hanımı sık duydum inşallah hepimizğn hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım🤲

X