Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaten yarın itibariyle kullanma demişti. Yarın vurmayacagim. Ay ben sizi çok iyi anlıyorum . Kanama ,lekelenme hepsinden çok çektim .Gerçekten kimse yaşamasın böyle şeyler çok zor Sizin de bundan sonra çok sağlıklı bir sureciniz olur umarım .

Amin ,çok tşk ediyorum . O lekelenme de kaybolur da bir an önce rahat bir nefes alırsınız inşallah ...

İnş çabucak geçsin sizinde leke hemen geçmez ama korkmayın. 36+5 te olmuştu kızım farklı sebeplerden zaten sezaryen olacaktı Drun verdiği tarihten 10 gün önce oldu

Bizde 7.5 haftadayız bu sabahtan beri lekelenmem var pront vurdular ben 2 tane dex yaptım ama geçmiyor hatta koyu renkten açık renge döndü kontrole gittim kesede ve çevresinde kanama alanı yok dediler ama hala korkuyorum ihşallah bişey olmaz

Kan sulandırıcı kullanıyorsanız o yapabilir, çok geçmiş olsun

Kan sulandırıcı yapıyorsanız o yapıyor . Yani bana söylenen o . O yüzden bugün itibariyle yapmadım . Bir de progestan dex değil de progestan 50 mg kalçadan şeklinde verdi Memorialdaki doktor. Bende çok korkuyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım nasılsın? Lekelenmeler azaldı mı?

Merhaba aranızda doğal transfer olan varmı acaba bende o aşamadayım ama kan değerlerim Estradiol Lh ve Progesteron düşmeye başladı adetimin 22. Günündeyim bugün muayenede yumurta kendisi çatlamaya başlamış dediler kan tahlillerini verdik eve geldim şimdi aradılar yarın tekrar muayeneye çağırıyorlar ama yarına kadar içim içimi yiyecek şu an sadece folik Asit kullanıyorum bu transferin iptal olma durumu olabilir mi bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim

İlk transferimin sonucu kızım 4 yaşında çok şükür. ikinci transferimdende 12 haftalık gebeyim. Darısı sağlıkla sıhhatle kısa zamanda isteyen herkesin başına.
Yaaa çok şükür inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız,darısı bize
Ne kadar tutuyor acaba?
Verilen tahlilleri dışarda mı yaptırdınız?
Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem

Tşk ederim aslında bitmişti biraz önce lavaboda pembe akıntı gordum. Umarım tekrar başlamaz . Sen nasılsın ?
Benimde lekelenmeler bir kaç gündür yok çok şükür. Ama çok ağrım var yerini çözemediğim göbeğimin üstünde göğüs kfesime yakın rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor sanırım midem ağrıyo bazen dayanılamayacak noktalara geliyo. Bulantılar tam gaz devam. Bugün eşimin eğitimi için İstanbula geldik 12+3’üm hazır bu haftaya denk gelmişken perinatologa ikili test ve ön detaylı ultrason için gidicem.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah bak benim lekelenmeler kanamalar yaklşık 3 hafta sürdü. İçini ferah tut

Çok teşekjür ederim amin inşallah. Eğer ilk teansferinizse verdiğiniz 36 binin içinde olur her şey. Ama 2. Transferse ben memoriale sadece transfer ücreti 22 bin ödedim. Diğer tahlilleri dışarıda bi hastanede yaptırdım il dışından transfere hazırlanmıştım çünkü. Reglinin 2. Günü gidiyorsunuz hem ultrason bakıyorlar hem tahlil alıyorlar duruma göre 8-9 gün sonra bida çağırıyolar yine aynı işlem. Böyle böyle vöyle transfer gününe krar veriliyor. Ben reglimin 17. Günü transfer olmuştum genelde 17-22. Günler arası transfer yapılıyor.

Tüp bebek yapma sebebiniz neydi acaba
Çikolata kistinden dolayı daha önce ameliyat olmuştum bekarken çünkü patlamıştı kistler. Buna bağlı rezerv azlığı ve tüplerde enfeksiyon karı. İçi yapışıklık yine tüplerde yapışıklı durumu vardı. Önce yumurtalar toplandı 26 yaşındaydım o zaman. 10 yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti donduruldu. Sonra ameliyat oldum tüplerim alındı. Ameliyattan 3 ay sonra ilk transferimi oldum. 28 yaşında kızımı dünyaya getirdim. Şimdi 32 yaşında 2. Bebeğe gebeyim. Sürecim biraz uzun sürmüştü ama çok şükür.
Semra hocaya göre çok zor bi vakaydım tek elle tutulur yanım yaşımın genç olmasıydı.

Çok zor aşamalardan geçmişsiniz çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…