Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. 3. Gün embriyosu orta kalite 8 ve 6 hücreli iki embriyom ulaştı. Lale hoca bu aşamaya gelmek bile çok önemli dedi. Bu şekilde transfer olup tutanlar var mı?

Merhaba ben de ogluma hamileyken kanama yaşamistim hem de afedersin parca parca geliyordu ben kesin düstü diye doktora gittim. Ama şükür onda bisey yoktu. 1 gün sonra kanamam durdu lekeye döndü.
Benim de şuan lekelenme halinde devam ediyor ama karın ağrım gaz sancim Kasık ağrım çok var gerilme de oluyor

Şuan 13. Haftadayim . İlk geldiğinde her yerim battı zaten herseyimi attım. Dün e kadar kırmızı devam etti az az , akşamdan sabaha kalmamıştı, ama şimdi yine lekelenme olmuş kızınızi kaç hafta da doğum yaptınız acaba

Merhaba çok geçmiş olsun ihşallah tez zamanda geçer kaç haftalıksınız birde ikiz sanırım tek yumurta ikizi mi
Çok tesekkur ederim , Aminn inşallah. Lavaboya gidesim yok her gittiğim de başıma kramp giriyor . 5 günde 100ml lik ağrı kremi bitirdim . O kanı görünce bütün ümitlerim gidiyor , hayal bile kuramıyor malesef insan . İkizler. Şimdiye kadar biri normal gidiyor du diğeri küçük tu . Küçük olanda bir problem yok bizi o korkutuyor du ama büyük olanın plesantasinda problem var .

Geçmiş olsun . Kalp atisi için çok erken benim kese de 6. Ve 7. Haftada görülmüştü. Şu kanamalar olmasa insanın içi biraz daha rahat olacak

Canım çok geçmiş Olsun, ikizlerde çok lekelenme ve kanama oluyor, bebekler sağlıklıysa içini ferah tut, bir an önce biter gider inşallah

Benimde lekelenmem var bgn başladı silince geliyor koyu renk bende baktırdım kese de ve yakınında kanama alanı yok dediler ama çok zor hep bir yürek çarpıntısı siz gene tek şanslısınız çift yumurta ikizi ayrı plesanta sanırım iki plesanta var sizde

Geçmiş olsun . Kalp atisi için çok erken benim kese de 6. Ve 7. Haftada görülmüştü. Şu kanamalar olmasa insanın içi biraz daha rahat olacak
Ya bu kanamalar niye oluyor bende cozemedim.Bugün doktora gittim . Daha doğrusu acile gittigimi hemşire hattına yazınca bana muayene randevusu ayarladilar . Kalp atışı görülmedi . Keseyi gördük. Olumsuz birşey demedi . Dinlenin dedi . 12.haftaya kadar risklidir dedi. Size de çok geçmiş olsun. Şimdilik kesildi ama bir daha gorcem diye çok korkuyorum . Siz nasıl oldunuz ?

Canım vajinal mi baktılar? Memorial bir sorun yok diyorsa yoktur içini ferah tut.Birdaha gidecek misin Memorial e ?

Canım vajinal mi baktılar? Memorial bir sorun yok diyorsa yoktur içini ferah tut.Birdaha gidecek misin Memorial e ?
Evet vajinal baktılar Memorialda . Lekelenme kesilmişti simdi baktım yine başlamis hafif umarım çoğalmaz. Kan sulandırıcıyi keselim demişti . Yarın keserim artık onu . Kalp atışı için normal randevum vardı . O güne kadar zaman ne gösterir bilmiyorum .

Çoğalmaz inşallah, kan sulandırıcı da etkiliyor olabilir.İnşallah herşey güzel olacak

Çok geçmiş olsun sizede . Benim 4gun sürdü , ben progestan yapmıştım giderken ,acilden pruloktann ile 2 serum yaptılar. 3 gün endol kullandım. Bugün daha iyiyim hafif lekelenme var . 12. Hafta diyorlardı şimdi de 20. Haftaya kadar riskli diyorlar . Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Kan sulandiriciyi kesin ,benim normal de pazartesi kesilecekti ama kanamam cuma erken davrandı ilk haftalar için normal diyor lar lekelemeyi benim 13. Hafta olunca birde aşırı bir Kan su gibi akıp gidince çok panik oldum . RABBIM kimseye yaşatmasın Bana da o kanı bir daha göstermesin, resmen lavaboya gitmemek için kendimi sıkıyorum bu seferde karnim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…