Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiç öyle düşünmeyin benimkide erkek faktörüydü ama 5. güne gitti hiç belli olmuyor diyebilirim laboratuvar çok iyi 3. Gün olsada tutma ihtimali var ki çok örnek var burada herkesin ki 5. güne gitmiyor zaten pozitif düşünün 🌸
Çok teşekkür ederim önce Allah’a sonra doktora ve embriyologlara güveniyorum sizlerinde yorumları inanın motive ediyor 🍀

Merhaba benimde EŞİMDE çok az sayıda sperm çıkıyordu, yumurta toplama günü binlerde sperm çıkmış, 11 yumurta toplandı 8 i olgundu ilk 5 tanesi döllendi dediler sonra 6 ya çıktı.Bunların 2 tanesi 5.gün,2 tanesi 6.güne geldi.Bir tane 6.gün embriyosu kalite olarak düşük olduğu için dondurmadik, pgt ye gitmesi gerekiyordu çünkü.1 tane 5.gün embriyosu, 1 tane de 6.gün embriyosu sağlıklı geldi ve ben şu an hamileyim.Memorial in labaratuvarı gerçekten iyidir, en az bir tanesi kesin gider 5.güne hatta 2 🤗
Darısı başıma inşallah süreç benim için şimdi daha beklentiye dönüştü. Çok ümitsizdim bu aşamaya gelmek bile niyetimi tazeledi umarım sizin gibi sonuçlarım güzel olur

Bugün lekelenme oldu ,fakat bu akşam yine kırmızı şeklinde başladı . Dr sabah hersey normal plesanta da 2 cm açılma olduğu için o kanama dışarı çıkacak dedi ,emilen edilecek dedi . Fakat kırmızıya dönünce yine korku sardi
Canım çok geçmiş olsun kaç haftalık oldunuz benimde kızımda 10. Haftada çok kötü kanamam olmuştu hatta düşük yaptım sanmıştım ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye Bi kaç gün kırmızı kanama devam etmişti Bi gece hastanede yatmıştım lavaboya her gittiğimde kan gölüne dönüyodu sonradan kahverengi gelmeye başladı yaklaşık 1 ay devam etmişti 14. Hafta kesilmişti tamamen

Selamlar ...
Benim bu akşam kanamam olunca hastaneye gidelim dedik . Memoriale gittik . Acilde görevli doktor ekstra ilaç vermicem . Oksapara devam . Biz böyle durumlarda kar ,zarar hesabı yapiyoruz dedi . İki tane progestan dex vurmustum akşam . Kanama lekelenmeye döndü . Yatak istirahati verdi . Karından baktı çok küçük bir kese gördü. Kalp atışı göremedi. Bekleyelim olumlu ,olumsuz birşey zor şu an dedi 😔

Selamlar ...
Benim bu akşam kanamam olunca hastaneye gidelim dedik . Memoriale gittik . Acilde görevli doktor ekstra ilaç vermicem . Oksapara devam . Biz böyle durumlarda kar ,zarar hesabı yapiyoruz dedi . İki tane progestan dex vurmustum akşam . Kanama lekelenmeye döndü . Yatak istirahati verdi . Karından baktı çok küçük bir kese gördü. Kalp atışı göremedi. Bekleyelim olumlu ,olumsuz birşey zor şu an dedi 😔
Geçmiş olsun devam etmez umarım.beta değerleriniz normal artış olmuş muydu.kaç gün oldu transfer olalı?

Geçmiş olsun devam etmez umarım.beta değerleriniz normal artış olmuş muydu.kaç gün oldu transfer olalı?
Tşk ederim . Salı günü de lekelenme yaşamıştım. Her üç günde bir böyle mi olucak anlamadım 😔 14 Mayıs'ta transfer oldum. Evet artışım duzenliydi . Hatta 2.5 kat artmisti. Yarın beta HCG verdiğim merkezde tekrar kan vericem hesaplamak için . Onun dışında başka birşey önermiyoruz dedi.

Tşk ederim . Salı günü de lekelenme yaşamıştım. Her üç günde bir böyle mi olucak anlamadım 😔 14 Mayıs'ta transfer oldum. Evet artışım duzenliydi . Hatta 2.5 kat artmisti. Yarın beta HCG verdiğim merkezde tekrar kan vericem hesaplamak için . Onun dışında başka birşey önermiyoruz dedi.
Ben yaşamadım ama burda birçok arkadaş kanama yaşamış ve sıkıntı olmamış inşallah sizinde öyle olur canınızı sıkmayın.kalp atışı için de 6. Haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum.hatta Memorial garanti olsun diye 7.haftaya randevu veriyor

Ben yaşamadım ama burda birçok arkadaş kanama yaşamış ve sıkıntı olmamış inşallah sizinde öyle olur canınızı sıkmayın.kalp atışı için de 6. Haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum.hatta Memorial garanti olsun diye 7.haftaya randevu veriyor
Kesenin küçük olması beni üzdü aslinda şu aşamada . Geçmişte de hep bu haftalar civarında kayıplarım var maalesef . O yüzden insan ekstra tedirgin oluyor fakat beklemekten başka çare yok.

Selamlar ...
Çok geçmiş Olsun ya 😔Kanama alanı felan gördü mü , birde kalp atışı için daha erken canım.Karından daha net görünmez zaten moralini bozma

Selamlar ...
Karından kese ancak o kadar görünür, daha çok erken, inşallah bir sorun yoktur, sağlıkla büyüyordur bebişin. Kendini yorma, dinlen canım, geçmiş olsun 💐

Karından kese ancak o kadar görünür, daha çok erken, inşallah bir sorun yoktur, sağlıkla büyüyordur bebişin. Kendini yorma, dinlen canım, geçmiş olsun 💐
Çok tşk ediyorum . Dinleniyorum bol bol . Bir kendime yemek hazırlamaya kalktım o kadar . Dün acildeki doktor da yatmanizi istiyoruz diyince mecbur oldu biraz . Bu kanamaya varan lekelenmelerin sebebini bir bulsam rahatlayacagim aslında . O çok kafama takılıyor. Doğaldan gelişen gebeligimde de bu haftalarda olmuştu sonrasında dış gebelikte de yaşadım . Hadi onu ayrı tutayım. İlk tüp bebekte de çok kaniyordum . Onda kan sulandırıcı da vermişlerdi pihtilasmadan ötürü. Birşey eksik ya da fazla desem o da değil hep aynı sonuç oluyor. Görüştüğüm hiçbir doktor da bir açıklama getiremedi henüz . Hayırlısı olsun artık birşey diyemiyorum ...

Çok tşk ediyorum . Dinleniyorum bol bol . Bir kendime yemek hazırlamaya kalktım o kadar . Dün acildeki doktor da yatmanizi istiyoruz diyince mecbur oldu biraz . Bu kanamaya varan lekelenmelerin sebebini bir bulsam rahatlayacagim aslında . O çok kafama takılıyor. Doğaldan gelişen gebeligimde de bu haftalarda olmuştu sonrasında dış gebelikte de yaşadım . Hadi onu ayrı tutayım. İlk tüp bebekte de çok kaniyordum . Onda kan sulandırıcı da vermişlerdi pihtilasmadan ötürü. Birşey eksik ya da fazla desem o da değil hep aynı sonuç oluyor. Görüştüğüm hiçbir doktor da bir açıklama getiremedi henüz . Hayırlısı olsun artık birşey diyemiyorum ...
Bu forumda kan sulandırıcı kullananların sıklıkla kanama lekelenme yaşadığını görüyorum. İlk 3 ayda zaten kanama olabiliyorken, kan sulandırıcı kullanınca daha kolay hale geliyor demekki. 3 gün öncekine göre kan renginde değişiklik yoksa, gittikçe kırmızı taze kana dönmüyorsa çok da korkma.

Bu forumda kan sulandırıcı kullananların sıklıkla kanama lekelenme yaşadığını görüyorum. İlk 3 ayda zaten kanama olabiliyorken, kan sulandırıcı kullanınca daha kolay hale geliyor demekki. 3 gün öncekine göre kan renginde değişiklik yoksa, gittikçe kırmızı taze kana dönmüyorsa çok da korkma.
İki adet progesteron yapınca azalıyor . Kesiliyor zannediyorum hatta bı iki gün sonra tekrar başlamıştı. Birkaç gün dinleneyim doktora gidicem zaten bakalım o diyecek. Çok tşk ederim .

• Beğen
Reactions: sbf
X