- 29 Nisan 2023
- 134
- 74
- 27
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim öyle tabi aynı yoldan geçenler birbirlerini anlar gerçekten çok şükür dondurulmuş genetikli embriyom var yaş 26 bu faktörü sunmazlar en azından ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten çok korkuyordum Rabbim bizlere de evlat duygusunu tez zamanda tattırsın inşallahOlsun modunu düşürme.. birçok kez mücadele eden çok burada.. başka embriyo var mıydı? Yasin kaç , kaçıncı denemen bilemiyorum ama herşeyin başı sağlık.. biz her zaman burada dertlesmeye hazırız, sadece ağaçtan düşenler ağaçtan düşenleri anlar. Yolda takılıp düşenler anlayamaz bu sözü çok beğenmiştim o yüzden anne olmak için motivemiz ruh halimiz çok önemli bugüne üzülüp yarını mahvetmek olmazsadece bizim yolumuz biraz zorlu ve meşakkatli
inşallah canım çok sağolun hepiniz yanlız olmadığımı hissettirdiniz çok şükür genetikli embriyom var bakalım bi toparlanalım tekrar Semra hocayla görüşmeye gidicem gözden kaçırılmış bişey olabilir mi bu sefer farklı bişey yapılır mı ona göre başlarız inşallahÜzücü gerçektenpgt sağlıklı embriyo ile bile %100 gebelik olamıyor ne yazıkki. 3 sağlıklı embriyo ile canlı doğum oranı %100e yaklaşıyormuş. 2. Sağlıklı embriyon ile bence olacak, umudunu yitirme, pes etmeden, ara vermeden devam.
Çok üzüldüm, ne yazacağımı bilemedim.Bir an önce toparlanıp tekrar deneyin, illa ki tutacaktırMaalesef 38 çıktı nerdeyse hiç yükselmemiş çok üzücü bir durum gerçekten umutlanmıştım
inşallah canımÇok üzüldüm, ne yazacağımı bilemedim.Bir an önce toparlanıp tekrar deneyin, illa ki tutacaktır
Canım geçmiş Olsun, ama endişelenme hâlâ yerleşme kanamaları devam eder benim bildiğim.İlk haftalar lekelenmeler olabilir.İçin rahatlayacaksa kese görmeye git istersen yarın görünür artık.Ama ben bir sorun olduğunu zannetmiyorumSelam kizlar , akşam üzeri lekelenmem oldu .Kırmızıya yakın bir pembeydi . Yerleşme kanaması için çok geç bir vakit. Transferden sonraki 16.gunum . Umarım devam etmez. Progestan dexi iki kez vur dediler kesilene kadar . Umarım kesilir
Tşk ederim .Başta olmayıp şu an olması garip geldi bana da. Kanama kesilirse rahatlarim diye düşünüyorum . Yatış pozisyonu aldım. Kesilmezse de mecbur doktora giderim zaten. Bakalim zaman ne göstericek . Düşük öyküm olduğu için ekstra korkum varCanım geçmiş Olsun, ama endişelenme hâlâ yerleşme kanamaları devam eder benim bildiğim.İlk haftalar lekelenmeler olabilir.İçin rahatlayacaksa kese görmeye git istersen yarın görünür artık.Ama ben bir sorun olduğunu zannetmiyorum
Anlayabiliyorum seni, ister istemez korkumuz oluyor ama her sağlıklı gebelik kanamasız devam etmiyorki .Forumda tüp bebekle lekelenmesi , kanaması olup sağlıklı bebeğini doğuran çok kadın var .İlerlemez inşallah, kesilir bugün inşallahTşk ederim .Başta olmayıp şu an olması garip geldi bana da. Kanama kesilirse rahatlarim diye düşünüyorum . Yatış pozisyonu aldım. Kesilmezse de mecbur doktora giderim zaten. Bakalim zaman ne göstericek . Düşük öyküm olduğu için ekstra korkum var
Evet ,tüp bebekte lekelenmeler hatta bazen kanamalar bile normal kabul edilebiliyor. İnşallah kesilirAnlayabiliyorum seni, ister istemez korkumuz oluyor ama her sağlıklı gebelik kanamasız devam etmiyorki .Forumda tüp bebekle lekelenmesi , kanaması olup sağlıklı bebeğini doğuran çok kadın var .İlerlemez inşallah, kesilir bugün inşallahBol bol su iç,bol bol dinlen bu aralar
Aklına kötü şeyler götürme,stres daha çok etkiliyor bizi.Güzel şeyler düşünelim, malesef benimde aklıma geliyor bulantım azalınca acaba kötü birşey mi oldu diye.Ama bu düşüncelerin sonu yok kiEvet ,tüp bebekte lekelenmeler hatta bazen kanamalar bile normal kabul edilebiliyor. İnşallah kesilirBol su iciyorum zaten. Transferin 4.5.gununden beri sık idrara çıkma vardı . Son birkaç gündür daha normale dönmüstü. Hep aklıma kötü şeyler geliyordu. Umarım öyle birşey olmaz
Kesinlikle bu düşüncelerin bir sonu yok ,haklısın . Keşke insan bu süreçleri rahat rahat geçirebilse ...Aklına kötü şeyler götürme,stres daha çok etkiliyor bizi.Güzel şeyler düşünelim, malesef benimde aklıma geliyor bulantım azalınca acaba kötü birşey mi oldu diye.Ama bu düşüncelerin sonu yok ki
Kesilmiyor ama birgün daha yoğunken ertesi gün daha hafif oluyor, yarın bende tekrar gideceğim devletten randevu aldım içim rahat etmiyor, tam olarak kalp atışını duymak içinKesinlikle bu düşüncelerin bir sonu yok ,haklısın . Keşke insan bu süreçleri rahat rahat geçirebilse ...
Bu arada bulantılar bazen bir anda kesilirmis ,sakın korkma .
Ay git güzel haberlerini yaz bizeKesilmiyor ama birgün daha yoğunken ertesi gün daha hafif oluyor, yarın bende tekrar gideceğim devletten randevu aldım içim rahat etmiyor, tam olarak kalp atışını duymak için
Sana yorum ne yaptılar? Kimyasal mi dediler? Pgt yapılmış mıydı? Amma soru sormusumKızlaaaar bi konuda firlilerinize ihtiyacım var bu sayfada transferi kimyasal ile sonuçlanıp daha sonra nasıl bir yol izlenip sonraki transferinde herhangi bir değişiklik yapılıp pozitif olan varmı bide bağışıklık serumu hakkında bilgisi olan kullanıp bir etkisi olduğunu düşünen varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçmiş olsun canım maalesef olabiliyor böyle şeyler özellikle tüp bebekte. 12. Haftaya kadar progestan eksikliğinden de olabiliyor yerleşme kanamasıda olabiliyor. İnşallah hiçbir sorun olmadan kesilecek. 11 haftayı bitirmek üzereyim ve 10 gündür kanama ve lekelenmem var bitmiyo. Her hafta başka bi sebepten kanama lekelenmeler olabiliyor. İnşallah sorun olmayacak olumlu düşün.Selam kizlar , akşam üzeri lekelenmem oldu .Kırmızıya yakın bir pembeydi . Yerleşme kanaması için çok geç bir vakit. Transferden sonraki 16.gunum . Umarım devam etmez. Progestan dexi iki kez vur dediler kesilene kadar . Umarım kesilir
Ewet canım yapılmıştı yani şöyle belli bir değerim yükselmişti zaten embriyo tutunma ya çalışmış ama devam etmemiş denildi negatif olunca değer yükselmiyor ya Semra hocaya randevu aldım bakalım ne diyecekSana yorum ne yaptılar? Kimyasal mi dediler? Pgt yapılmış mıydı? Amma soru sormusum
Benimde sürekli lekelenmemem oldu bazen kahverengi gibiydi bazen kırmızı mı kahverengi mi anlamıyordum. Hatta 17. Gün baya kahverengi silince geliyordu korkmuştum bende. Bende şuan 8+4 günlüğüm dün hafif pembe gördüm mesela doktora da gittim kanama alanı yok herşey normal görünüyor dedi. Sanırım bu fitil süreci bitene kadar ara ara lekelenme görmek normal. Aşırı olmadığı sürece problem etmiyor doktorlar. Hatta bugün yine biraz pedimde gördüm. Sağlıkla gelsin bebişler inşallah.Selam kizlar , akşam üzeri lekelenmem oldu .Kırmızıya yakın bir pembeydi . Yerleşme kanaması için çok geç bir vakit. Transferden sonraki 16.gunum . Umarım devam etmez. Progestan dexi iki kez vur dediler kesilene kadar . Umarım kesilir
Ah canım geçmiş olsun, üzülme hemen, değerin güzel başlamıştı, sorun yoktur inşallahSelam kizlar , akşam üzeri lekelenmem oldu .Kırmızıya yakın bir pembeydi . Yerleşme kanaması için çok geç bir vakit. Transferden sonraki 16.gunum . Umarım devam etmez. Progestan dexi iki kez vur dediler kesilene kadar . Umarım kesilir