Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne sorucam regli tarihimi baz alıyoruz transfer tarihini mi kalp atışını kaç gün sonra duydun transferden sonra
Transfer oldunuz muBen ilk dondurma işlemin 2017 yılında yaptım. 5 yıllık dondurma ücreti diye bi ücret almışlardı. 1 yıl daha uzatma süreniz var o zaman ücreti karşılığı dondurabilirsiniz denmişti ama gidelim bakalım ne çıkacak karşımıza. Ay sonu ay başı gibi transfer günüm olscak nasipse.
EvetTransfer oldunuz mu
Nasıl geçti kontrol umarım herşey yolundadırtheivfjourney.com gibi birkaç farklı sitenin hesaplayıcıları ile hesapladım. Transfer tarihini ve 5 yada 3 günlük embriyo diye seçilmesi gerekiyor. Transfer sürecimde 14. gün varsayılan yumurtlama günü birkaç gün sarktı, son adet tarihi baz alınamaz bu durumda. Kalp atışı için 7+1 e randevu verildi ama dayanamadım, 6+4 de herhangi bir hastaneye gittim, karından bakıldı ve duydum çok şükür. Orada karından bakıldığı için 6+2 çıktı. Memorial vajinal bakınca günü gününe tutuyor. Yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle gelirim buraya
Nerelerdesini, nasıl oldunuz merak ettim sizi, herşey yolunda mı?
Nasıl geçti kontrol umarım herşey yolundadır
9 gün önceye göre hafta ve gün tutuyor mu?Biraz moralim bozuk. Kalp atışı 9 gün önce 146 diyen doktor şimdi 152 ölçtü. Artış 9 gün için çok düşük. Gelişim geriliği mi başladı, yine mi düşük yine mi kürtaj, moralim bozuldu. 152 normal sınırlarda biliyorum ama 160-175 aralığında olması gerekiyordu. İlk 9 haftalık muayenelerinizde kalp atış hızlarınızda ilerleme ne tespit edilmişti kızlar?
İkisi de aynı cihaz mi ? Bir bilgim yok maalesef ama bazen cihaz farkından da olabilir deniyor. Lütfen moralinizi bozmayın .Biraz moralim bozuk. Kalp atışı 9 gün önce 146 diyen doktor şimdi 152 ölçtü. Artış 9 gün için çok düşük. Gelişim geriliği mi başladı, yine mi düşük yine mi kürtaj, moralim bozuldu. 152 normal sınırlarda biliyorum ama 160-175 aralığında olması gerekiyordu. İlk 9 haftalık muayenelerinizde kalp atış hızlarınızda ilerleme ne tespit edilmişti kızlar?
9 gün önceye göre hafta ve gün tutuyor mu?
İkisi de aynı cihaz mi ? Bir bilgim yok maalesef ama bazen cihaz farkından da olabilir deniyor. Lütfen moralinizi bozmayın .
Doktorunuz herhangi bir şey dedi mu kalp atış hızıyla alakalı, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Moralinizi yüksek tutun9 gün önce o doktor 6+2 demişti, şimdi 7+5 dedi, yani 10 günlük büyümüş, orada sorun yok gibi görünüyor ama kalp atış artış hızı az görünüyor
Endişe etmeyin o zaman, bnm daha önce günü de daha az çıkıyordu, her gittiğimde de kalp atışıns bakmadılar bnm9 gün önce o doktor 6+2 demişti, şimdi 7+5 dedi, yani 10 günlük büyümüş, orada sorun yok gibi görünüyor ama kalp atış artış hızı az görünüyor
Edecegim tabiki . Aklınıza kötü şeyler getirmeyin . Sizi çok iyi anlıyorum . Bir daha ne zaman cagirdilar ?Aynı cihaz, aynı doktor, ikisi de karından ölçüm. Dua edin nolur, yine düşük kürtaj yaşamak istemiyorum
Doktorunuz herhangi bir şey dedi mu kalp atış hızıyla alakalı, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Moralinizi yüksek tutun
Edecegim tabiki . Aklınıza kötü şeyler getirmeyin . Sizi çok iyi anlıyorum . Bir daha ne zaman cagirdilar ?
Gördüm tabloyu ama bence kişiye göre bu değerler değişiklik gösterebilir.Pgt li bir embriyo haftanız da gayet ilerledi, 2 haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum benGeçen acilden gitmiştim doktor kim varsa o gün, o yüzden şimdi kontrol olması için aynı doktora gittim. kalp atışıyla ilgili konuşmaya çalıştım, şurdan bir çalışma okudum dedim, ben bilmiyorum, kalbi atıyor bu yeterli kestirip attı. Kendisini güncelleyen bir doktor değil gibiydi, yorum yapmadı, dinlemedi de.
Tablo şu:
A logistic model to predict early pregnancy loss following in vitro fertilization based on 2601 infertility patients - Reproductive Biology and Endocrinology
Background According to previous studies, even after embryonic cardiac activity is detected, the pregnancy loss rate remains 3–4 %. The objectives of this study were to investigate the differences in ultrasound parameters between a miscarriage group and an ongoing pregnancy group during the 1st...rbej.biomedcentral.com
Tablo 1 den bakabilirsiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim, dualarınız için bir daha ne zaman geleceğimi söylemedi, ben sordum çıkarken, ayda 1 kontrol yeterli dedi. Haftada 1 giderim, geçen sefer düşük yaptığım 11 gün sonra anlaşılmıştı. Bence ilk 3 ayda haftada bir gitmek daha uygun.
Rica ederim
Tehlikeli bir durum olsa ayda bir demezdi diye düşünüyorum . Endişelerinizi de anlıyorum . İnsan daha önce kayıp yasayinca ne düşüneceğini bilemiyor tabi . İçinizi ferah tutun. Haftaya gittiğinizde herşey yolunda olur diye umuyorum