- 29 Nisan 2023
- 134
- 74
- 27
Bende ondan kullanmayı düşünüyorum cvp için teşekkürlerCanım ben progesteron iğnenin kalçadan olanı kullandım hiçbir problem yaşamadım.hatta 3 günde bir vurulması benim için daha iyi oldu.kendini sıkmazsan ağrı sızı olmuyor gerekten.başka bir merkezde ,sadece kalçadan iğne vermişlerdi, ilk tedavim olduğu için kendimi sıkmıştım, onda baya ağrım olmuştu.aile hekimine yazdırmıştım ben
Hayırlı olsun inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler bende de pıhtılaşma yok benim daha önce kürtaj var ama bundan kaynaklı olmadığı söylendi bende o yüzden önlem amaçlı Aspirin kullanmak istiyorum tabi önce hayırlısıyla transferim olup pozitif olsun inşallah cevabınız için çok sağolunBenim genetik te bir problem yok fakat düşük, kürtaj, kimyasal vs olduğu için şuan hatırlayamadım bir degerim de yüksek çıkmıştı pıhtılaşma olmasın diye doktorum koraspan başladı. Baştan her gün du sonra 2 günde 1 dedi fakat şuan yine her gün e başladı. İkiz gebelik olduğu için düşük riskinden dolayı. 1 kutu yeterli demişti, şuan 2. Kutuya da başla dedi. Bakalım salı günü kontrolüm var
Risk olmasa bile proluton iğne kullanılıyor mu bide Memorial deki doktorunuz mu verdi acaba bana da bilgi olsun diye bu konuda çok tecrübeye sahip değilim açıkçası o yüzdenGeçmiş olsun , siz normal de proluton depot u 3 günde bir devamlı yaptirmiyormusunuz? Ben bu akşam 7.yi vuruldum. Lekelenmem hiç olmadı ama dr devam dediği için kesmedim.
Benim ikiz gebelik Artı kese çevrem ince imiş ok sukur suan kalinlasmis .düşük riskinden dolayı takip doktorum başladı. Transferden sonra ben memorial ile görüşmedim, direk takip doktoruma başladım.Risk olmasa bile proluton iğne kullanılıyor mu bide Memorial deki doktorunuz mu verdi acaba bana da bilgi olsun diye bu konuda çok tecrübeye sahip değilim açıkçası o yüzden
Aminnn.Hayırlı olsun inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler bende de pıhtılaşma yok benim daha önce kürtaj var ama bundan kaynaklı olmadığı söylendi bende o yüzden önlem amaçlı Aspirin kullanmak istiyorum tabi önce hayırlısıyla transferim olup pozitif olsun inşallah cevabınız için çok sağolun
Bana progestan dex 25 göbekten lokal alerji yaptı. Göbek çevremi görseniz parça parça çok şükür kaşınmam durdu bu şekilde iken bile transfer günü Yücel bey e sordum dyanabildigin kadar devam suan en iyi si bu dedi.lokal alerji bu sizin dayanmaniza bağlı dedi . Sonra takip doktorum da gördü çok zararı var mı seni rahatsız ediyor mu dedi ediyor ama dayanabilirim dedim o zaman buna dayanalim şuan en etkili hergun göbekten bir kez bu dedi .Bende ondan kullanmayı düşünüyorum cvp için teşekkürler
Tedavi ücreti 36 bin + ilaçlar 10 ile 15 bin arasında + embriyo basi da 295 dolar olmasi lazım . Siz yine de muhasabe ile konuşun elbette . Transferden sonra başka ilaçlar oluyor . Ben o aşamada olmadığım için ücretlerini bilmiyorum .Merhaba arkadaşlar . Tedavi ücreti ve ilaçlar ,iğneler ne kadar tutuyor ? Pgt ücretini de bilen var mı ?
Transferden sonrada haftalık ortalama 1000ile1250 arasi tutuyor ilaçlarTedavi ücreti 36 bin + ilaçlar 10 ile 15 bin arasında + embriyo basi da 295 dolar olmasi lazım . Siz yine de muhasabe ile konuşun elbette . Transferden sonra başka ilaçlar oluyor . Ben o aşamada olmadığım için ücretlerini bilmiyorum .
Bende çok sıkıldım bulantımı dahada artırıyo geri gelmesi uygulaması hepsi mide bulantımı artırıyoBana da 10+0 demişlerdi, fakat bir kaç yerde 12+0 diye okudum . Bende lutinus tan çok sıkıldım ya
Herkese günaydın sabahtan kadın doğum doktor randevum var 10:45 yola çıktık Memorial da 14:30 bakalımPamuk17 canım nasılsın, nedir son durumun?
D deniizzzzz sen nasılsın canım yarın kaçta idi randevun ?
Mide bulantıları hiç azalmıyo ona bağlı yorgunluk varHerkese günaydın sabahtan kadın doğum doktor randevum var 10:45 yola çıktık Memorial da 14:30 bakalımbu aralar yorgun olunca erkenden yatıyorum Mutlu1anne sen nasılsın? Mide bulantıları nasıl oldu? Bu arada inşallah herkes iyidir
Çok şükür iyiyim skar gebelik değilmiş dış gebelikmiş kese tüpte göründü dün istmoselin yerini kazıdılar zeten 2 tane de iğne vurulmuştum eğer düşmezse kürtaj yapacaklarPamuk17 canım nasılsın, nedir son durumun?
D deniizzzzz sen nasılsın canım yarın kaçta idi randevun ?
Mide bulantılarım izin verdiği müddetçe sosyalleşmeye çalışıyorum. Az bulantı anında bile kendimi dışarı atıyorum. Ama bugün çok kötüyüm kızımı babası aldı dışarı çıkardı ben bulantıdan gidemedim kızımın yanında değilim diye baya kötüyüm. Bulantım giderek artacak mı bilmiyorum eğer böyle olursa işede gidemem artık.Sosyal hayatınız nasıl kızlar ben iyice hasta modundayım sadece mecburen işe gidiyorum sonra ev, hiç kimseyle görüşmüyorum modum bayağı düşük bnm için riskli süreci atlatmak için gün sayıyorum, siz nasılsınız normal hayatınıza gezmeye vs devam ediyor musunuz?
Buna şükür inşallah küretaja gerek kalmadan düşer canım. Tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınÇok şükür iyiyim skar gebelik değilmiş dış gebelikmiş kese tüpte göründü dün istmoselin yerini kazıdılar zeten 2 tane de iğne vurulmuştum eğer düşmezse kürtaj yapacaklar
Anladım Canım bende bi etkisi falan yok açıkçası tamamen fiyatından dolayı dedim ama yinede progesteron dex göbekten daha iyi denilirse tabiki kullanıcamBana progestan dex 25 göbekten lokal alerji yaptı. Göbek çevremi görseniz parça parça çok şükür kaşınmam durdu bu şekilde iken bile transfer günü Yücel bey e sordum dyanabildigin kadar devam suan en iyi si bu dedi.lokal alerji bu sizin dayanmaniza bağlı dedi . Sonra takip doktorum da gördü çok zararı var mı seni rahatsız ediyor mu dedi ediyor ama dayanabilirim dedim o zaman buna dayanalim şuan en etkili hergun göbekten bir kez bu dedi .
11 haftaya kadar sürebilir bulantılar cnm, inşallah sağlıklı olsunlar da ben razıyımMide bulantılarım izin verdiği müddetçe sosyalleşmeye çalışıyorum. Az bulantı anında bile kendimi dışarı atıyorum. Ama bugün çok kötüyüm kızımı babası aldı dışarı çıkardı ben bulantıdan gidemedim kızımın yanında değilim diye baya kötüyüm. Bulantım giderek artacak mı bilmiyorum eğer böyle olursa işede gidemem artık.
Birde benim belimde kırık var dünden beri şiddetli bel ağrılarımda var zor geçiyo benim için açıkcaıs
Buna da şükür canım, geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatırsın inşallahÇok şükür iyiyim skar gebelik değilmiş dış gebelikmiş kese tüpte göründü dün istmoselin yerini kazıdılar zeten 2 tane de iğne vurulmuştum eğer düşmezse kürtaj yapacaklar
Amin inşallah sen nasılsın nasıl gidiyorBuna şükür inşallah küretaja gerek kalmadan düşer canım. Tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın