Saol canım Allah razı olsun teşekkür ederimBuna da şükür canım, geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatırsın inşallah
Merhabalar hemen kötü düşünmeyin lütfen daha erken bence inşallah sağlıkla ilerler miniğin kalp atışlarını duyarsınKızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yokama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın
Ne diyeceğimi bilemiyorum, umarım embriyo kendini toparlar.Sağlıklı embriyo da böyle durumlar nasıl olabiliyor anlamıyorumKızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yokama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın
Kızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yokama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın
Sonra ne oldu peki?Ne desem bilemedimilk transferimde böyle bir durum yaşamıştım . Çok benziyor maalesef . Kendinizi uzmemeye çalışın lütfen .
Benim çok yoğun kanamam vardi . Öyle böyle değil. Hayatımda hiç kanamadigim kadar kaniyordum. Kalp atışını duyamadik öncesinde duymustuk .İlaçları kesince de düşük yaptım. Herkes benim gbi olacak diye bir şey yok . O ruh halini iyi bilirim onu söylemek istedim .Sonra ne oldu peki?
Bakalım salı günü Yücel bey tekrar çağırdıBenim çok yoğun kanamam vardi . Öyle böyle değil. Hayatımda hiç kanamadigim kadar kaniyordum. Kalp atışını duyamadik öncesinde duymustuk .İlaçları kesince de düşük yaptım. Herkes benim gbi olacak diye bir şey yok . O ruh halini iyi bilirim onu söylemek istedim .
Salı günü netleşir durumunuz . Bu süreçte stres yapmamaya çalışın . Ben kendimi çok yipratmistim ,siz yapmayin . Herşey güzel olur inşallah ...Bakalım salı günü Yücel bey tekrar çağırdıbenim de ilk transfer
Sen nasılsın ? İyi misin canım ?Ne diyeceğimi bilemiyorum, umarım embriyo kendini toparlar.Sağlıklı embriyo da böyle durumlar nasıl olabiliyor anlamıyorum
Dün benim boğaz ağrım başladı ya hafifte ateşim var , limonlu ballı sıcak suyla geçirmeye çalışıyorum, halsizim.O kadar hasta olmayıp transferden sonra hasta olmayı da anlamadım, dikkat ederdim hâlbuki.Umarım embriyom tutunmuştur, bazen içimde hiç birşey yokmuş gibi geliyor canım Sanki hiç tutmamış gibi,Bazende diyorum tuttu kesin öyle karamsarlık var birazdSen nasılsın ? İyi misin canım ?
Bence belirti arama . İkinci transferimde bütün belirtilerim vardı öyle böyle değil midem bile bulaniyordu . Sonucu bir gorduk şok oldukDün benim boğaz ağrım başladı ya hafifte ateşim var , limonlu ballı sıcak suyla geçirmeye çalışıyorum, halsizim.O kadar hasta olmayıp transferden sonra hasta olmayı da anlamadım, dikkat ederdim hâlbuki.Umarım embriyom tutunmuştur, bazen içimde hiç birşey yokmuş gibi geliyor canım Sanki hiç tutmamış gibi,Bazende diyorum tuttu kesin öyle karamsarlık var birazd
İki transferimde de sonrasında yoğun grip yaşadım. Prednol bağışıklık düşürücü bir ilaç ve bu yüzden bağışıklığımız düşüyor ve hastalıklara çok açık oluyoruz. İlk transferim yazın ortası hazirandı ve çok yoğun grip olmuştum. Bu seferkide nisandı ve ondan daha fena bi grip olmuştum. Umutsuzluğa düşmeyin inşallah iyi haberler alacaksınız.Dün benim boğaz ağrım başladı ya hafifte ateşim var , limonlu ballı sıcak suyla geçirmeye çalışıyorum, halsizim.O kadar hasta olmayıp transferden sonra hasta olmayı da anlamadım, dikkat ederdim hâlbuki.Umarım embriyom tutunmuştur, bazen içimde hiç birşey yokmuş gibi geliyor canım Sanki hiç tutmamış gibi,Bazende diyorum tuttu kesin öyle karamsarlık var birazd
Ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah salı günü hayırlı güzel haberlerle dönersiniz. Embriyon pgtli idi dimi? Geçen haftaki kontrolde de kalp atışı duyulmuştu. Kanama için ne dediler rahim var mıymış kanama alanı?Kızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yokama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın
Evet pgt li ydi canım.. geçen hafta yücel hoca da duymadık diğer Dr da duyduk ama bugün yücel hocaya sordum duyduk diye senin kalp atışındir büyük ihtimal dedi. Kesenin üzerinde bir bölge kanlı dedi yücel hoca.. hayatta herşey insanlar için bizde yaşayarak öğreniyoruzNe diyeceğimi bilmiyorum inşallah salı günü hayırlı güzel haberlerle dönersiniz. Embriyon pgtli idi dimi? Geçen haftaki kontrolde de kalp atışı duyulmuştu. Kanama için ne dediler rahim var mıymış kanama alanı?
Umarım tutunmuştur minikBence belirti arama . İkinci transferimde bütün belirtilerim vardı öyle böyle değil midem bile bulaniyordu . Sonucu bir gorduk şok oldukBelirtilere hiç bakma derim ben ,karamsar da olma .
Ya ben ne zaman gebe kalsam hep hasta oluyorum . Kötü dusunme yani o yüzden . Birkaç güne geçer inşallah .
Pek yazamadım bu aralar . Eşimin memleketi güneyde bir haftadır oradaydık ,yogundum . Bugün döneceğiz ,yarın da kontrolum var . Kaçıncı gün transfer olmuştun ? Hatırlıyor musun ?
İnşallah umarım öyledirİki transferimde de sonrasında yoğun grip yaşadım. Prednol bağışıklık düşürücü bir ilaç ve bu yüzden bağışıklığımız düşüyor ve hastalıklara çok açık oluyoruz. İlk transferim yazın ortası hazirandı ve çok yoğun grip olmuştum. Bu seferkide nisandı ve ondan daha fena bi grip olmuştum. Umutsuzluğa düşmeyin inşallah iyi haberler alacaksınız.
Çok geçmiş olsun umarım hayırlısı olur hakkınızda, 3 kez düşük yapmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Embriyo ya Pgt yapılmış mıydı?Bakalım salı günü Yücel bey tekrar çağırdıbenim de ilk transfer