Hiç çekinmeyin bunda bir sorun yok ki rica edin yazıyorlar tüp bebek zor bir süreç normal gebelik gibi düşünülmesinBende çok istiyorum aslında rapor çünkü bulantılarla çalışmak çok zor oluyo ama doktorada diyemedim rapor istyorum diye.
İnşallah azalıcak riskler
evet canım bende baktım söylediğin gibi.Çok güzel bir haber.Onemli olan 1 tane sağlıklı bulabilmek, inşallah oda tutunacakBenimde 5aa embriyom Turner sendromu, 6ab embriyom klinferter sendromu gelmişti.Turner sadece kızlarda görülüyor sanırım, klinferter sendromu da erkeklerde görülüyormus
çok teşekkür ederim. :)Ne güzel sağlıklı gelen embriyonuz var inşallah sıkı sıkı tutunur size
canım çok sevindim.Kızlar ben transfer oldum odama geldin şimdi , transfer çok güzel geçti inşallah tutunur annesine mercimek
Kızlar ben dün teanferden sonra uyuyana kadar bel ağrısı yaşadım ama bu sabah uyandım hiç birşey yok sanki hiç transfer olmamışım gibi, bomboş gibi hiç birşey hissetmiyorum
Evet canım biliyorum ama ne bileyim ya çok değişik hissediyorum,bu sefer olacak diye şartladim kendimi herhalde ondanilk günler bişey hissetmezsin canım.
hatta hiç bişey hissetmeden hamile kalanlar var
Hiç kötü düşünmeyin hatta miniğiniz orda gibi düşünün hep. Herkesin belirtisi farklı olur. Bende kaç gün boyunca hergün farklı uyanıyordum hatta benim 3. Gün lekelenmem başladı çok erken değil mi dedim içimden. Bu tamamen kişiden kişiye değişen birşey hiç bir belirtisi olmayıp hamile kalanda çok. İçinizi ferah tutunEvet canım biliyorum ama ne bileyim ya çok değişik hissediyorum,bu sefer olacak diye şartladim kendimi herhalde ondan
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bulmana çok sevindim. İnşallah pozitif olacak. Kendini dinleme. Belirti çok olmuyor.Evet canım biliyorum ama ne bileyim ya çok değişik hissediyorum,bu sefer olacak diye şartladim kendimi herhalde ondan
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım inşallah tutunmuşturHiç kötü düşünmeyin hatta miniğiniz orda gibi düşünün hep. Herkesin belirtisi farklı olur. Bende kaç gün boyunca hergün farklı uyanıyordum hatta benim 3. Gün lekelenmem başladı çok erken değil mi dedim içimden. Bu tamamen kişiden kişiye değişen birşey hiç bir belirtisi olmayıp hamile kalanda çok. İçinizi ferah tutun
Evet kendimi dinliyorum zaten, bu kacinci transferim herşeyi bildiğim halde aynı şeyler yineHayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bulmana çok sevindim. İnşallah pozitif olacak. Kendini dinleme. Belirti çok olmuyor.
Benim de bulantilarim çok canım sanki telefonu elime alınca artıyor. Saat 10 gibi sabah bir uyuyorum cocuk okuldan gelince kalkıyorum resmen . Devamlı uyuyorum ,kaldıramıyorum kafamı, benim karın çevresi ağrım da oluyor, geceleri gaz sancısı oluyor ,hı birsey den lezzet alamıyorum bende ne istediğimi bilmiyorum . Bir zaman portakal yedim ,sonra çilek şimdi de limonlu ayvaya başladım sanki içime iyi geliyor .Bende istifra yok fakat değişik bir bulantı var . Havalar dan mı bilmiyorjminşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu süreçte. çok oluyor böyle şeyler biliyorsun. bende bulantılarla kötüyüm maalesef hiç halim yok ruhsuz ruhsuz geziyorum.
bende geceleri 10 gibi yatıyorum ama gece sık uyanıyorum sabah erken kalkıyorum iş için mecbur. bende bugün yediğimi yarın yiyemiyorum istifra yok ama midem hep bulantılı hep bi hasta gibiyim neşem yok keyfim yok. bi ara limona tuz döküp yemiştim iyi gelmişti sonra o da bulandırdı. su içemiyorum en kötüsü bu çünkü idrarım koyulaştı ve hafif yanmam var. eşimde kızıyor ne yap et şu suyu iç diye. ama su bana baktıkça öğüresim geliyo napıcam bilmiyorum.Benim de bulantilarim çok canım sanki telefonu elime alınca artıyor. Saat 10 gibi sabah bir uyuyorum cocuk okuldan gelince kalkıyorum resmen . Devamlı uyuyorum ,kaldıramıyorum kafamı, benim karın çevresi ağrım da oluyor, geceleri gaz sancısı oluyor ,hı birsey den lezzet alamıyorum bende ne istediğimi bilmiyorum . Bir zaman portakal yedim ,sonra çilek şimdi de limonlu ayvaya başladım sanki içime iyi geliyor .Bende istifra yok fakat değişik bir bulantı var . Havalar dan mı bilmiyorjm
Benim de aynı idrarım koyulasti hiç şu içemiyorum farkındayım içmem gerekiyor içim almıyor. Acaba dut kurusu kaynatıp içsem mi diyroum ,iltihap atsın. Hiç bilemedim , çok halsiz ,güçsüz, hemen yoruluyorum . Bir oturma odası supureyim dedim 3 kere dinlendimbende geceleri 10 gibi yatıyorum ama gece sık uyanıyorum sabah erken kalkıyorum iş için mecbur. bende bugün yediğimi yarın yiyemiyorum istifra yok ama midem hep bulantılı hep bi hasta gibiyim neşem yok keyfim yok. bi ara limona tuz döküp yemiştim iyi gelmişti sonra o da bulandırdı. su içemiyorum en kötüsü bu çünkü idrarım koyulaştı ve hafif yanmam var. eşimde kızıyor ne yap et şu suyu iç diye. ama su bana baktıkça öğüresim geliyo napıcam bilmiyorum.
Panik yapmamaya çalışın .Dinlenin kesilir diye düşünüyorum .Kızlar küçük bir lekelenmem oldu yine çok korktum, rapor aldım eve geçtim. Neden oluyor böyle anlamadım
geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz. 10+0'da bırakacakmışız geçen hafta hemşire hattına sordumProluton despot yaptırdım, devam etmedi gibi inşallah sağlıkla devam eder. Bu arada kızlar lutinus fitil ve Protestan dex i ne zamana kadar kullanacağız, hastaneden bilgi alan var mı?