Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa öylemi yeni öyle olmuş herhalde aslında fitilin içinde çok var yine kullanılır da iğneler bi haftalık siz nasılsınız inşallah güzel haberi verirsiniz
Aynen çok pahalı ama ben kalçadan yapılan iğneyi de kullandım ama hiç konforlu değil, çok ağrı yapıyor birde kendimiz yapamıyoruz o yüzden onu sevmiyorum.Bugün bel ağrım var o rahatsız edici biraz, hafifte yutkundukça boğazım açıyor 🥺 Sanırım üşüttüm sanki ateşlenecek gibiyim, sıcaklık var vücudumda.İnşallah hasta olmam 🤲

Eskilerden S sedef8634 arkadaşımız kullanmıştı diye biliyorum görünce size cevap yazacaktır.
Tekrardan merhabalar sizden yine kan sulandırıcı hakkında fikir almak istiyorum ben dün kontrole gittim bu konuyu gönül hocaya sordum genetik testlerime baktı kullanmanızı gerektirecek bir durum yok dedi dediğim gibi sadece PAI genim heterezigot diğerleri normal acaba ısrar edip sadece önlem amaçlı coraspin mi alsam bana fikir vericek olanlar varsa lütfen yazın bu konuda çok tedirginim

Aynen çok pahalı ama ben kalçadan yapılan iğneyi de kullandım ama hiç konforlu değil, çok ağrı yapıyor birde kendimiz yapamıyoruz o yüzden onu sevmiyorum.Bugün bel ağrım var o rahatsız edici biraz, hafifte yutkundukça boğazım açıyor 🥺 Sanırım üşüttüm sanki ateşlenecek gibiyim, sıcaklık var vücudumda.İnşallah hasta olmam 🤲
hadi hayırlısı güzel düşünün güzel olur inşallah

hadi hayırlısı güzel düşünün güzel olur inşallah
Memorial dışında başka bir hekim ile görüşün ne desek doğru olmaz. ben sadece 4000 lik iğne kullanıyorum yeterli mi değil mi emin değilim her doktor farklı görüşte, bugün başka bir hekime gittim 6000 lik kullanmalıydın dedi, coraspin kullanmıyorum ikisi birlikte kanama yapabiliyor muş, bnm pai ve mthfr homozigot

Memorial dışında başka bir hekim ile görüşün ne desek doğru olmaz. ben sadece 4000 lik iğne kullanıyorum yeterli mi değil mi emin değilim her doktor farklı görüşte, bugün başka bir hekime gittim 6000 lik kullanmalıydın dedi, coraspin kullanmıyorum ikisi birlikte kanama yapabiliyor muş, bnm pai ve mthfr homozigot
Bende arada kaldım İnan ki içim rahat değil sizin genleriniz de farklı çıkmış homozigot olanlar genelde kullanıyor bildiğim kadarıyla ama benim farklı bende sürekli gidebileceğim bi kadın doğum uzmanı bulsam sorucam bakalım

Tekrardan merhabalar sizden yine kan sulandırıcı hakkında fikir almak istiyorum ben dün kontrole gittim bu konuyu gönül hocaya sordum genetik testlerime baktı kullanmanızı gerektirecek bir durum yok dedi dediğim gibi sadece PAI genim heterezigot diğerleri normal acaba ısrar edip sadece önlem amaçlı coraspin mi alsam bana fikir vericek olanlar varsa lütfen yazın bu konuda çok tedirginim
bu öyle bir konu ki hiçbir yorum yapamam ama benim durumumda dediğim gibi ailemde çok ciddi kalp hastalıkları ve pıhtı atma problemleri vardı o yüzden başlamaya karar verdik. Bu aslında bebeği değil beni koruyan bir şeydi gebelik durumu pıhtı atmayı tetikleyen bir şey ve brnim genetiğim buna yatkın olduğu için anneye pıhtı atmasın diye iğne başlandı.
17. Haftamda bebeğe giden damarlarda çentik dediğim durum farkedilince işte o zaman bebeği koruma amaçlı ecopirin eklenmişti. Ecopirini 32. Haftada bıraktırmışlardı. Bu arada ecopirini perinatalog önermişti memorial değşl çünkü o aşamalarda memorialle irtibat kesilmişti zaten.

bu öyle bir konu ki hiçbir yorum yapamam ama benim durumumda dediğim gibi ailemde çok ciddi kalp hastalıkları ve pıhtı atma problemleri vardı o yüzden başlamaya karar verdik. Bu aslında bebeği değil beni koruyan bir şeydi gebelik durumu pıhtı atmayı tetikleyen bir şey ve brnim genetiğim buna yatkın olduğu için anneye pıhtı atmasın diye iğne başlandı.
17. Haftamda bebeğe giden damarlarda çentik dediğim durum farkedilince işte o zaman bebeği koruma amaçlı ecopirin eklenmişti. Ecopirini 32. Haftada bıraktırmışlardı. Bu arada ecopirini perinatalog önermişti memorial değşl çünkü o aşamalarda memorialle irtibat kesilmişti zaten.
Anlıyorum cvp için teşekkür ederim Memorial de tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı varmı acaba sanırım siz uzun zamandır buradasınız o yüzden sordum

Canım ben progesteron iğnenin kalçadan olanı kullandım hiçbir problem yaşamadım.hatta 3 günde bir vurulması benim için daha iyi oldu.kendini sıkmazsan ağrı sızı olmuyor gerekten.başka bir merkezde ,sadece kalçadan iğne vermişlerdi, ilk tedavim olduğu için kendimi sıkmıştım, onda baya ağrım olmuştu.aile hekimine yazdırmıştım ben

Proluton despot yaptırdım, devam etmedi gibi inşallah sağlıkla devam eder. Bu arada kızlar lutinus fitil ve Protestan dex i ne zamana kadar kullanacağız, hastaneden bilgi alan var mı?
Geçmiş olsun , siz normal de proluton depot u 3 günde bir devamlı yaptirmiyormusunuz? Ben bu akşam 7.yi vuruldum. Lekelenmem hiç olmadı ama dr devam dediği için kesmedim.

Benim genetik te bir problem yok fakat düşük, kürtaj, kimyasal vs olduğu için şuan hatırlayamadım bir degerim de yüksek çıkmıştı pıhtılaşma olmasın diye doktorum koraspan başladı. Baştan her gün du sonra 2 günde 1 dedi fakat şuan yine her gün e başladı. İkiz gebelik olduğu için düşük riskinden dolayı. 1 kutu yeterli demişti, şuan 2. Kutuya da başla dedi. Bakalım salı günü kontrolüm var

X