• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

AA şimdiden hayırlısı olsun 🥰
İdrara sıkışık mi gelin dediler
Çok teşekkür ederim canım 🙏Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diye

Çok teşekkür ederim canım 🙏Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diye
Ben idrarı boşaltıp yola çıktım hastaneye gittm. 3 karton bardak su içtim uslu uslu sıramı bekledim:) mesane kontrolünde hemşire harika dedi ama ben hiç tutmayacak konumda değildim çok rahattım yani. Transferden 1 saat sonra gittim lavaboya:)

Hadi hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah peki tercih edilen doktor mu giriyor transfer işlemine yoksa o gün hangi doktor varsa o mu yapıyor acaba
Ben transferim için beklerken Yücel hoca çok girdi çıktı, benimkini Gönül hoca yaptı. O gün çift doktorla yoğun bir gündü sanırım bana 5 denmişti, 6buçuk gibi transfer tapıldı.

Ben idrarı boşaltıp yola çıktım hastaneye gittm. 3 karton bardak su içtim uslu uslu sıramı bekledim:) mesane kontrolünde hemşire harika dedi ama ben hiç tutmayacak konumda değildim çok rahattım yani. Transferden 1 saat sonra gittim lavaboya:)
Çok iyi canım, Bende öyle yapacağım en güzeli 🤗

Pamuk17 Pamuk17 arkadaşım Allah senin sürecinide kolaylaştırsın inşallah kolaylıkla hayırlısıyla bu işin içinden çık sonrada Rabbim uğraştırmadan aratmadan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana.

AA ne güzel hemen sikisabiliyorsan ✌️
Cook güzel haberler alırız inşallah en kısa zamanda 🥰

Back