- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.436
- 30
Güzel haberlerle gelin inşallaharam
aradım şimdi.
santral ulaşamadı. mail attı arayacaklarmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle gelin inşallaharam
aradım şimdi.
santral ulaşamadı. mail attı arayacaklarmış.
Sizden de güzel haberler bekliyoruzKızlar beni de aradılar yarın 3 te burda olun dediler, 4 buçuk -5 gibi transferler başlıyormuş.Transferimi Gönül hoca yapacak
çook teşekkür ederim :)Güzel haberlerle gelin inşallah
inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana :)Kızlar beni de aradılar yarın 3 te burda olun dediler, 4 buçuk -5 gibi transferler başlıyormuş.Transferimi Gönül hoca yapacak
Hadi hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah peki tercih edilen doktor mu giriyor transfer işlemine yoksa o gün hangi doktor varsa o mu yapıyor acabaKızlar beni de aradılar yarın 3 te burda olun dediler, 4 buçuk -5 gibi transferler başlıyormuş.Transferimi Gönül hoca yapacak
O gün hangi doktor transfer yapıyorsa o oluyor canım.Ki zaten genelde ya yücel hoca ya da gönül hoca yapıyormuş transferleriHadi hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah peki tercih edilen doktor mu giriyor transfer işlemine yoksa o gün hangi doktor varsa o mu yapıyor acaba
Civcivinle kavuşmana son 1 gün herşey çok güzel geçsin inşallah canımKızlar beni de aradılar yarın 3 te burda olun dediler, 4 buçuk -5 gibi transferler başlıyormuş.Transferimi Gönül hoca yapacak
Canım benim inşallah güzel haberler verebilirim Senden de güzel haberler bekliyorumCivcivinle kavuşmana son 1 gün herşey çok güzel geçsin inşallah canım
AA şimdiden hayırlısı olsunKızlar beni de aradılar yarın 3 te burda olun dediler, 4 buçuk -5 gibi transferler başlıyormuş.Transferimi Gönül hoca yapacak
Çok teşekkür ederim canım benim İnşallah mercimek annesine sıkıca tutunurbebekokusuuu canım inşallah güzel günlerin başlangıcı olacak. Bol dua pozitif enerji umutla birlikte mercimeği kap da gel:)
O gün hangi doktor transfer yapıyorsa o oluyor canım.Ki zaten genelde ya yücel hoca ya da gönül hoca yapıyormuş transferleri
Anladım canım hadi inşallah güzel haberler alırızO gün hangi doktor transfer yapıyorsa o oluyor canım.Ki zaten genelde ya yücel hoca ya da gönül hoca yapıyormuş transferleri
Çok teşekkür ederim canım Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diyeAA şimdiden hayırlısı olsun
İdrara sıkışık mi gelin dediler
Ben idrarı boşaltıp yola çıktım hastaneye gittm. 3 karton bardak su içtim uslu uslu sıramı bekledim:) mesane kontrolünde hemşire harika dedi ama ben hiç tutmayacak konumda değildim çok rahattım yani. Transferden 1 saat sonra gittim lavaboya:)Çok teşekkür ederim canım Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diye
Ben transferim için beklerken Yücel hoca çok girdi çıktı, benimkini Gönül hoca yaptı. O gün çift doktorla yoğun bir gündü sanırım bana 5 denmişti, 6buçuk gibi transfer tapıldı.Hadi hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah peki tercih edilen doktor mu giriyor transfer işlemine yoksa o gün hangi doktor varsa o mu yapıyor acaba
Çok iyi canım, Bende öyle yapacağım en güzeliBen idrarı boşaltıp yola çıktım hastaneye gittm. 3 karton bardak su içtim uslu uslu sıramı bekledim:) mesane kontrolünde hemşire harika dedi ama ben hiç tutmayacak konumda değildim çok rahattım yani. Transferden 1 saat sonra gittim lavaboya:)
AA ne güzel hemen sikisabiliyorsanÇok teşekkür ederim canım Yani gelmeden önce idrarınızı yapmayın, sıkışık olun dediler ama en az 1 saat belki 2 saat orda bekletecekler bizi, o yüzden ben gidince yarım litre su içerim diyorum , hemen sıkışıyorum ben zaten.Daha önceki transferlerimde bir kaç kere idrarımı yaptırmışlardı transfer öncesi mesane çok dolu diye