Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

şimdi yazdım. genetik bölümü sonuç çıkınca arıyor dedi. sen genetik bölümünü de mi aramıştın ?

gerçekten öyle . ben doktoralar sorgulamadan güveniyorum çünkü vercek olan Allah. verecekse her türlü verecek yani.
Tabi o konuda kimsenin şüphesi yok tamamen teslimiyetçiyiz herkes birer arıcıdır verecek olan hak.
ama netice de şansı arttırmak için uğraşıyoruz göz göre göre de bazı şeyleri yanlış yapmaları beni rahatsız ediyor ben ilk tedavimde yanlış yönlendirildiğime çok eminim o yüzden maalesef kayıtsız kalamıyorum. Her hastanın durumu yaşadığı maalesef Farklı. Hepimiz
İçin sonu güzel olur inşallah

siz de doğru söylüyorsunuz.
inşallah hepimiz için herşey hayallerimizden de güzel olur. :)

Arkadaşlar natürel transfer için çatlatma iğnesi yaptığınız gün E2 ve lh değerinin özellikle kaç olması gerekiyor biliyor musunuz?
Onu bilmiyorum ama benimki e2 288, kg 19 iken ovitrelle yapmıştım. Baskın folikül 17 mm. Buna da dikkat ediliyor diye biliyorum.

Canım bol şans diliyorum. İnşallah bu sefer senin için herşey çok güzel olur. Bize de haber ver

kızlar 2 senedir uğraşıyorduk artık umudu kesmiştim bu ay hiçbir şey yapmadım ne gün takip ettim ne doğru düzgün değerlendirdim tüp bebek görüşmelerine başladım memorialda karar kıldık bütün detayları konuştum mayısta tedaviye başlama kararı aldık ve tüp bebek görüşmesinden sonra reglim gecikince bir baktım ki hamileyim. gerçekten en olmaz dediğim zamanda oldu çok şükür dilerim allah herkese en kısa zamanda en kolay şekilde hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. belki aranızda umutsuzluğa düşen biri vardır diye yazıyorum. bu ay yaptığım tek şey dua etmekti adak adadım eğer kendiliğinden olursa tedavi parasıyla umreye gitmeye niyetlendik. dua ederken Allahım beni evine kabul ediyorsan kendiliğinden nasip et dedim elhamdülillah oldu. ümidinizi kesmeyin ve Allahtan isteyin Allahın hazinesi çok geniş durumunuz neye müsade ediyorsa onu adayın ve dua edin. Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun hevesimizi aldırsın inşallah

Tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Merhaba iyi geceler, biz buay ikinci tedavımıze başlıycaz nasıpse. Ben bı kaç vıdeoda izledim transferi yumurta toplamadan snra 2 ay sonra yapıyolarmış sanırım daha iyi olur diyolar dondurmak öyle mi? Bilgisi olan yazablr mı. Tatil planlaması yapıyorduk ona göre tarih belrlıycez. Yanı nisanda embrıyolar dondurulsa hazıranda mı oluyor transfer yoksa temmuzda mı acaba

Tedaviniz hayırlı olur inşallah durumunuza göre değerlendirirler bazen taze transferde yapılıyor yada donmuş transfer için 2 regl dönemi geçmesini bekleyebilirler tabi size de kalmış bir durum şu zamanda olmak istiyorum derseniz o zaman da olursunuz sonuçta donmuş embriyo

rahim kalınlığı 12mm baskın folikül 13 cm idi
Erken yaptırmışlar iğneyi sanki çok şükür tutmuş, benim yumurtlama 18. Gün oldu. Yumurta 18-19 mm di sanırım rahim kalınlığımda 14 fü sanırım, tahlilleri hatırlamıyorum. Transfer de afetin 24.günü oldu, bnm biraz geç yapıldı

tahliller, rahim durumu, folikül hepsi kişiye özel olduğu için erken yapıldığını düşünmüyorum eminim durumu değerlendirip ona göre karar vermişlerdir ki bende sorduğumda erken yumurtlama olduğu için iğneyi yaptırdığını söyledi. bu sefer yumurta vaktinden önce çatlayabilirdi. geçen transferimde daha ileri bi tarihti o zamanki değerlerim bu transferde daha erken oluştuğu için iğnede daha erken olmuş oldu mantıken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…