Kanamanız var mı ? Kalp atışı duyuldu mu ?Oksapar 4000 lik günde 1 kez verdi . İlave olarak coraspin vermedi . Şuan eutroxy100, progestan dex, lutinus, folidace , proluton depot kullanıyorum
Gittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dediGittin mi canım kontrole bugün gördün mü keseyi
Kanamam yok çok şükürKanamanız var mı ? Kalp atışı duyuldu mu ?
İnşallah duyarsınız canım çok şükür buralara kadar geldin Rabbim hayırlısını versin sağlıklı kucağına almayı nasip etsinGittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dediİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
İkiz gebelik demek mi oluyor buGittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dediİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
hangi değere istinaden bunu yaptı canım kese durumu mu yoksa progesteron tahlili mi? riskli derken neyi kastetti anlayamadım. kanaman lekelenmen yoktu senin bildiğim kadarıyla.Benim tüp bebek öncesi 1 düşük, 1 kürtaj, 1 tüp bebek ile canlı doğum, kimyasal, kimyasal gebeliklerim var . Bu sefer bende ısrarla bunlar arastirilsa kızım da canlı fakat 21 haftadan sonra ful sorunlu idi hep düşük riski vardı ve takip dr um ile baya ilaç kullanmıştım. Bu sefer de ısrarla Artı birseyler kullansak mi dedim ,gerek yok dendi . Fakat şuan takip doktorum detaylı tahlil istedi . Çarşamba günü pruloton depot başladı, bugün de oksapar başladı hatta değer çok riskli dedi hemen başlayalim bugün dedi hatta hemşiresine hemen muayeneden sonra ellerinde olan ile vurdurdu.
aaaa çok sevindim ikiz mi geliyor yaniiii:) ay harika bir haber sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.Gittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dediİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
Maşallah çift transfer mi olmuştuGittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dediİnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
Kesinlikle önce dahiliyeye almak gerekiyor ben bulamadım bile randevuMthfr genlerinin ikiside heterozigot pai 4g\4g homozigot malesef keşke gorüştürseler ama biz kendimiz ayarlamaya çalışıyoruz işte direk randevu da alınmıyor bugün sordu Aysu hanım gittiniz mi diye ne ara gidelim ya da parayı vermek gerekiyor Şişliden randevu için
Doktorunuzun adıni paylaşırsanız mutlu olurum kendi adıma .PLT degerim yüksek çıktı. Doktorum tüp bebek ,riskli gebelik doç bir doktor . Ben baştan giderken çekinerek gittim acaba beni kabul edermi başka bir merkez de sonuçta tüp bebek yaptırdım. Sagolsun beklediğim gibi davranmadi ,2 dir gidiyorum çok ilgili. İnşallah böyle devam eder
Sonra nasıl devam etti acaba sağlıklı mıYapmamak en doğrusu. Ben kızımda 6. Gün yapmıştım çook silik çıkmıştı. Tamam sonu güzel oldu ama ben 6. Günden havaya girdim. 9. Gün beta çok düşük geldi 11. Gün tam iki katı artmadı falan stresi çok başkadayanabilirsen 9. Günü beklemek en güzeli.
Evet şuan 4 yaşında kızım ama o stresli günlerimi hala hatırlarım. Darısı size olsun.Sonra nasıl devam etti acaba sağlıklı mı
Ben folik asidi Solgar folat melitfolat formunda kullanıyorum, araştırarak bu kararı verdim, B12 de alacaktım çok kararsız kaldım kendi kendime uygun olur mu bilemedim. Eğer doktorunuza danışırsanız B12 kullanımı konusunda bilgi verir misiniz?Kesinlikle önce dahiliyeye almak gerekiyor ben bulamadım bile randevuNasil gidiyor peki muayeneler ? Memnun musun ?
Benim de Mthfr a1298ac ve Factor V Leiden heterezigot . Bende B12 ve folik asit mevzusunu sormak için görüşmek istiyorum . Gerçi bugün eczaneden alicam B12 . Kendi kararimla iş yapmak zorunda kalıyorum .
B12 de aktif formda olanı alacağım, diğer formda olamlar sentetikmiş mthfr geni sorunlu olanlar aktif formda folat ve B12 kullanmalıymışBen folik asidi Solgar folat melitfolat formunda kullanıyorum, araştırarak bu kararı verdim, B12 de alacaktım çok kararsız kaldım kendi kendime uygun olur mu bilemedim. Eğer doktorunuza danışırsanız B12 kullanımı konusunda bilgi verir misiniz?
İnşallah sonuna kadar gider, çift transfer olmuştu.İkiz gebelik demek mi oluyor buçift transfer mi yaptırmıştınız? Tebrik ediyorum
Kese durumuna göre proluton başlamıştı çarşamba günü. Biraz ince demişti kese çevresi bugün çok şükür normal e dönmüşhangi değere istinaden bunu yaptı canım kese durumu mu yoksa progesteron tahlili mi? riskli derken neyi kastetti anlayamadım. kanaman lekelenmen yoktu senin bildiğim kadarıyla.
soruyorum yanlış anlama hani gerekirse bizde takip doktorlarımıza söyleyelim bunu önlem alınsın diye soruyorum bilmek amaçlı
Benim de b12 me bakıldı değer güzel dedi doktor gerek duymadı fakat bu dönem de b12 değeri önemli dediB12 de aktif formda olanı alacağım, diğer formda olamlar sentetikmiş mthfr geni sorunlu olanlar aktif formda folat ve B12 kullanmalıymış
Kanamam yok fakat benim en baştan beri bel ağrım çok var . Kasık ağrım da başladı. Dün sabah bu sabah ,göbeğim rahime doğru sancıyor.hangi değere istinaden bunu yaptı canım kese durumu mu yoksa progesteron tahlili mi? riskli derken neyi kastetti anlayamadım. kanaman lekelenmen yoktu senin bildiğim kadarıyla.
soruyorum yanlış anlama hani gerekirse bizde takip doktorlarımıza söyleyelim bunu önlem alınsın diye soruyorum bilmek amaçlı
Benim de 3.transfer pozitif oldu. İlk 2 si negatif olduğunda ben de bağışıklıktan şüphelendim, çok alerjik bir bünyem ağrı kesicilerdem tutun bazı yiyeceklere yün kedi toz parfüm… Hiçbirinde prednol ve serum kullanmadım. Kan sulandırıcı da gerek görmedi doktorum sadece mthfr lerden biri heterozigot gelmişti.Çok geçmiş olsunSiz detaylıca konuşun bakalım ne diyecekler ,gerekirse de sıkıştırın . Neden alternatif başka yollar denemiyorlar mesela ?
Alerji konusunda bende sizin gbiyim. Hatta alerjik astımim var . Geçmişte immunaterapi aldım şu an bir sorunum yok fakat prednoldan başka birşey verilmiyor her seferinde . Bağışıklık serumunu sordum . Siz isterseniz veririz . Bilimsel bir açıklaması yok bile dendi .
En kısa zamanda dilediğiniz gerçekleşir inşallah
Ben bursa da yaşıyorum. Doktorum Doç.Dr.Mehmet Aral AtalayDoktorunuzun adıni paylaşırsanız mutlu olurum kendi adıma .