Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gittin mi canım kontrole bugün gördün mü keseyi
Gittim canım normal de kese görüldü ben çarşamba gitmiştim. Tek kese görülmüştü. Doktor 26 sinda kalp atışını duyarız demişti. Kese çevresi biraz ince demişti proluton başlamıştı . 9mm di pazartesi tekrar ölcelim günde 1mm artacak mı dedi . Bugün gittik çok şükür artmış fakat 2 kese görüldü. 2.kese geç dollenmis 9mm dedi . Onun için çarşamba yerine cuma günü de randevu verdi ikisini birlikte görelim dedi İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

İnşallah duyarsınız canım çok şükür buralara kadar geldin Rabbim hayırlısını versin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

İkiz gebelik demek mi oluyor bu çift transfer mi yaptırmıştınız? Tebrik ediyorum

hangi değere istinaden bunu yaptı canım kese durumu mu yoksa progesteron tahlili mi? riskli derken neyi kastetti anlayamadım. kanaman lekelenmen yoktu senin bildiğim kadarıyla.
soruyorum yanlış anlama hani gerekirse bizde takip doktorlarımıza söyleyelim bunu önlem alınsın diye soruyorum bilmek amaçlı

aaaa çok sevindim ikiz mi geliyor yaniiii:) ay harika bir haber sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.

Maşallah çift transfer mi olmuştu

Kesinlikle önce dahiliyeye almak gerekiyor ben bulamadım bile randevu Nasil gidiyor peki muayeneler ? Memnun musun ?

Benim de Mthfr a1298ac ve Factor V Leiden heterezigot . Bende B12 ve folik asit mevzusunu sormak için görüşmek istiyorum . Gerçi bugün eczaneden alicam B12 . Kendi kararimla iş yapmak zorunda kalıyorum .

Doktorunuzun adıni paylaşırsanız mutlu olurum kendi adıma .

Sonra nasıl devam etti acaba sağlıklı mı

Ben folik asidi Solgar folat melitfolat formunda kullanıyorum, araştırarak bu kararı verdim, B12 de alacaktım çok kararsız kaldım kendi kendime uygun olur mu bilemedim. Eğer doktorunuza danışırsanız B12 kullanımı konusunda bilgi verir misiniz?

B12 de aktif formda olanı alacağım, diğer formda olamlar sentetikmiş mthfr geni sorunlu olanlar aktif formda folat ve B12 kullanmalıymış

Kese durumuna göre proluton başlamıştı çarşamba günü. Biraz ince demişti kese çevresi bugün çok şükür normal e dönmüş 2 ampul yaptırdım şimdiye kadar, 6tane daha yaptırıp duruma göre baktırıriz dedi. Tahlilleri neye göre istedi bilmiyorum. Muhtemeln elinde hiçbir bilgim yok çünkü dosyam memorial da kaldı tahlillerim filan hepsi. Sıfırdan hepsine bakmak istedi . Oksapar i hemograma göre verdi . Olmadı cuma detaylı sorarım. Ben zaten 2. Keseyi de bugün öğrenince şok a girdim ,arkamı eşim topladı

Kanamam yok fakat benim en baştan beri bel ağrım çok var . Kasık ağrım da başladı. Dün sabah bu sabah ,göbeğim rahime doğru sancıyor.

Benim de 3.transfer pozitif oldu. İlk 2 si negatif olduğunda ben de bağışıklıktan şüphelendim, çok alerjik bir bünyem ağrı kesicilerdem tutun bazı yiyeceklere yün kedi toz parfüm… Hiçbirinde prednol ve serum kullanmadım. Kan sulandırıcı da gerek görmedi doktorum sadece mthfr lerden biri heterozigot gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…