Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı şeyler yaşamışız.benim de embriyoları dondurduktan sonra bi miyom ameliyatı sürecim oldu açık ameliyattı benim ki.bana sorarsanız transferin kimin yaptığından çok embriyonun kalitesi sağlıklı olması önemli.doktorun etkili olacağı bir durum değil transfer.Umut bey de oranın çok eski tecrübeli bir doktoru.dualarımız sizinle🙏
Çok teşekkür ederim🙏🏻 Siz şuanda hangi aşamadasınız transfer oldunuz mu?

Arkadaşlar sizin oralarda lutinus bulmak zor oluyor mu . Bizim burada BEK lerde bile yok . 1 ay önce bana bir ezacene bu ilaç kalkacak şuan ecza depolarında bile yok demişti. Dünden beri de eşim bulamıyor, bu sabah yapamadım. Az önce aradı bir eczane bulmuş ,getirecekler dedi . Hesapla kaç kutu daha alınacaksa alayim ,bir daha bulma imkanımız zorlaşıyor dedi. Bende toplu almak istemiyorum. Her hafta alıyoruz tek tek
Merhaba aynı şeyi benim eşime de eczacı demiş o da elinde varken almış Busra2015 Busra2015 sen hangi ildeydin?

Çok teşekkür ederim🙏🏻 Siz şuanda hangi aşamadasınız transfer oldunuz mu?
Benim miyom ameliyatımdan sonraki transferimden bir oğlum oldu 3 buçuk yaşında.sonraki transferimden de bir kızım oldu şuan 10 aylık.sizin problem neydi.rabbimin izniyle sizlerin de olacak.güvenilir bir merkezdesiniz.(transferlerden önce de ameliyattan kalma yapışıklıklar için Memorial da histeroskobi yapılmıştı)

İntralipid serum diye bir şey takılıyormuş bunu taktıran var mı ? Bağışıklık sistemi güçlendirici, tutunmayı sağlayıcı bir tedaviymiş, öncesinde 3 düşüğün olduğu için keşke uygulansaydı bana diye düşünüyorum
Merhaba ben Acıbadem de tedavi görüyorum ve cumartesi günü transferim oldu 🙏🏽 ondan önce pazartesi gecen hafta Clinoleic serum (intralipid) takıldı, bunu Acıbadem genel
Olarak taktiriyo… bakalım henüz belli değil tabi 26. Nisan test günüm 🙏🏽🧿 hayırlısı olsun sizinde 🙏🏽🧿

Merhaba ben Acıbadem de tedavi görüyorum ve cumartesi günü transferim oldu 🙏🏽 ondan önce pazartesi gecen hafta Clinoleic serum (intralipid) takıldı, bunu Acıbadem genel
Olarak taktiriyo… bakalım henüz belli değil tabi 26. Nisan test günüm 🙏🏽🧿 hayırlısı olsun sizinde 🙏🏽🧿
Hayırlı olsun öncelikle 😊 inşallah güzel haberlerini alırız🙏🙏 muhakkak yaz lütfen olur mu 😊 acıbadem hangi şube ve doktor peki ?

Hayırlı olsun öncelikle 😊 inşallah güzel haberlerini alırız🙏🙏 muhakkak yaz lütfen olur mu 😊 acıbadem hangi şube ve doktor peki ?
Teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alalim
İnsallah 🙏🏽🧿🌹 Acıbadem Maslak, benim Dr’um Yiğit hocaydı ama transferi ve dosya kontrollerini vs Bülent hoca yapıyor herkesin.. sen nerede tedavi görüyorsun? Belki isteyebilirsin bu serumdan, bağışıklık güçlendirici ama düşürücüde aynı şekilde diye okudum, rahim embriyoyu kabul etsin diye…

Teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alalim
İnsallah 🙏🏽🧿🌹 Acıbadem Maslak, benim Dr’um Yiğit hocaydı ama transferi ve dosya kontrollerini vs Bülent hoca yapıyor herkesin.. sen nerede tedavi görüyorsun? Belki isteyebilirsin bu serumdan, bağışıklık güçlendirici ama düşürücüde aynı şekilde diye okudum, rahim embriyoyu kabul etsin diye…
Memorial da ben tedavimi gördüm kese ve kalp atışını bekliyorum darısı bekleyen dua eden herkesin başına inşallah 🙏

Yarın büyük gün 🤩 Transfer sonrası ilk kan testimi yaptıracağım. Transferim 18.00 sonrası olduğu için olabildiğince geç kan vereyim diyorum. Memorialda aynı gün sonuç çıkacak şekilde en geç saat kaçta kan verilir bilen var mı?

Yarın büyük gün 🤩 Transfer sonrası ilk kan testimi yaptıracağım. Transferim 18.00 sonrası olduğu için olabildiğince geç kan vereyim diyorum. Memorialda aynı gün sonuç çıkacak şekilde en geç saat kaçta kan verilir bilen var mı?
Merhaba benim transferim de 18:00 ya doğru oldu. Öğleden sonra düşünüyorduk sabah gelin dedikleri için 09:00 gibi gitmişti heyecandan da 🙈🙈🙈

Merhaba benim transferim de 18:00 ya doğru oldu. Öğleden sonra düşünüyorduk sabah gelin dedikleri için 09:00 gibi gitmişti heyecandan da 🙈🙈🙈
Bana sabah gel gibi birşey demediler, ama öğleden sonra da kan veremeden dönmek istemiyorum, zaten zor sabrediyorum 🥺

Benim miyom ameliyatımdan sonraki transferimden bir oğlum oldu 3 buçuk yaşında.sonraki transferimden de bir kızım oldu şuan 10 aylık.sizin problem neydi.rabbimin izniyle sizlerin de olacak.güvenilir bir merkezdesiniz.(transferlerden önce de ameliyattan kalma yapışıklıklar için Memorial da histeroskobi yapılmıştı
Ne güzel Allah bağışlasın🙏🏻 Bende daha önce de myom vardı ama küçük olduğu için bazı doktorlar sıkıntı yok bazısı alınmalı demişti. En son Semra hoca almalıyız içeri baskı yapıyor deyince onu aldırdık sonra ve ben hemen ardından hamile kaldım maalesef düşükle sonuçlandı. Sonrasında tekrar myom çıktı ve riske atmak istemediğim için tüp bebek için gittik.

X