Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben önceler 5 cc enjektöre çekip ucunu çıkarıp insülin iğne ucunu takarak uyguluyodum. Sonra zor olduğunu farkedince şimdi 1 mllik insülin enjektörüne normal enjektör ucu takıyorum kalın olandan. İlacı ampullr çekiyorum kalın başlığı ince başlıkla değişerek uyguluyorum
Bana eczaneden verdikleri insülin enjektörünün ucu çıkmıyor. Ondan anlamamıştım. Demek ki çeşit çeşit oluyor. Ucu çıkabilenlerden alayım ben de bulabilirsem. Teşekkür ederim

Düşük değerle bile başlayan ikiz gebelik var birinin 9.gün 34 11.gün 45 sonra katlayarak artıyor ikizmiş mesela kişiden kişiye değişiyor inan o değer
Benim 9. Gün 88.4
11.gun 254,2
16. Gün 1995,2 çıktı. Biraz ikiz gebeliklerin betalarina baktım 11. Gün 1000 ve üzeriler
Ona göre değerlendirdim
Hayırlısı olsun inşallah
Nasip te ne varsa onu gorucez
Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ben bu ikinci resimdeki olanı kullanıyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz
Bende ikisi de var dic dikkat etmedim daha önce ne yaptığıma fakat şimdi baktım diğerlerinde olmamıştı Beybi marka da morarma oldu.
Bilinçli almıyorum hangisi denk gelirse aliyordum

Benim 9. Gün 88.4
11.gun 254,2
16. Gün 1995,2 çıktı. Biraz ikiz gebeliklerin betalarina baktım 11. Gün 1000 ve üzeriler
Ona göre değerlendirdim
Hayırlısı olsun inşallah
Nasip te ne varsa onu gorucez
Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin hayırlısını nasip etsin tek de olsa çift de olsa farketmez

Bana eczaneden verdikleri insülin enjektörünün ucu çıkmıyor. Ondan anlamamıştım. Demek ki çeşit çeşit oluyor. Ucu çıkabilenlerden alayım ben de bulabilirsem. Teşekkür ederim

Eklentiler

• 16818141094003097285346177526299.jpg
    16818141094003097285346177526299.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 26
Amin Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin hayırlısını nasip etsin tek de olsa çift de olsa farketmez
Aminnnn 🤲🤲🤲🤲 Rabbım evlat ile imtihan etmesin . Ben zaruri 2 tane koydurdum . Son dondurulmuş 2si bir arada embriyom idi . Çok sorun çıkardılar koymak istemediler birini yok edeceklerdi bende kabul etmedim. Bakalım nasipte ne varsa onu görecez🤲🤲🤲

Benim ilk tedavim bahçeci umutta olmuştu negatif oldu.çok kolay vaka olduğumuzu söyledikleri halde.çok ayrıntıya girmeyeceğim nasip kısmet.memorial da denedik sonra.ilk denememizde çok şükür bir oğlum oldu.2.denememiz dondurulmuş embriyoyla kızım oldu.negatif olsaydı da yine Memorial da denerdim o kadar laboratuvarına güveniyorum yani.bir de orada insan kendi evinde gibi hissediyor kendisini.bence tedavi olan kime sorarsanız sorun böyle düşünür.kesinlikle Memorial diyorum.rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek inşallah 🙏
Amin inşallah Allah anne baba olmak isteyen herkesin yüzüne gülsün..çok teşekkür eserimikilemde kaldım en başından beri çok iyi geldi mesajınız kafamda netleşiyor böylelikle 💖🙏🏻

Aminnnn 🤲🤲🤲🤲 Rabbım evlat ile imtihan etmesin . Ben zaruri 2 tane koydurdum . Son dondurulmuş 2si bir arada embriyom idi . Çok sorun çıkardılar koymak istemediler birini yok edeceklerdi bende kabul etmedim. Bakalım nasipte ne varsa onu görecez🤲🤲🤲
Bizimkileri ayrı ayrı dondurmuşlar bende çok istedim iki tane koyduralım diye eşim yok dedi bir tane kaldı oda 3ab

Bizimkileri ayrı ayrı dondurmuşlar bende çok istedim iki tane koyduralım diye eşim yok dedi bir tane kaldı oda 3ab
Yaşınız kaç sizin . Koymuyorlar resmen 2 tane . Kasımda istedik koymadilar ne dedi isem olmadı. Şimdi de 2 si aynı anda dondurulmuş diye çok ısrarcı oldum ve çok keskin di kararım. Sonuçta hangisi tutarsa tutacak bilmiyoruz ki bir ihtimal sonuçta. Kasımda konan 5aa idi ama kimyasal di . Ve bunun üzerine 4 ay sonra bu psikoloji ile nasıl yok edeyim . Artık eşim ikna oldu tamam 1 olsun dedi. Dedim hayır ben ikisini de istiyorum . Embriyolog bayan çok ciddi korkuttu ,söyledikleri bir anne için çok ağır ve psikolojisi bozucu şeyler. Ben en son kader e ve nasip e inanıyorum bu benim tercihim ve herseyi anlattınız kabul ediyorum dedim yine de ikna olmadı dr unuz ile görüşelim bu dediklerinizi onaylarsa olur dedi ,suratını asarak çıktı dışarı.

Yaşınız kaç sizin . Koymuyorlar resmen 2 tane . Kasımda istedik koymadilar ne dedi isem olmadı. Şimdi de 2 si aynı anda dondurulmuş diye çok ısrarcı oldum ve çok keskin di kararım. Sonuçta hangisi tutarsa tutacak bilmiyoruz ki bir ihtimal sonuçta. Kasımda konan 5aa idi ama kimyasal di . Ve bunun üzerine 4 ay sonra bu psikoloji ile nasıl yok edeyim . Artık eşim ikna oldu tamam 1 olsun dedi. Dedim hayır ben ikisini de istiyorum . Embriyolog bayan çok ciddi korkuttu ,söyledikleri bir anne için çok ağır ve psikolojisi bozucu şeyler. Ben en son kader e ve nasip e inanıyorum bu benim tercihim ve herseyi anlattınız kabul ediyorum dedim yine de ikna olmadı dr unuz ile görüşelim bu dediklerinizi onaylarsa olur dedi ,suratını asarak çıktı dışarı.
Yaşım 28 Yücel bey bu konuda bize birşey söylemedi ben eşimi ikna edemedim açıkcası yoksa onlar da koyacaklardı kimyasal da değeriniz kaçtı

Yaşım 28 Yücel bey bu konuda bize birşey söylemedi ben eşimi ikna edemedim açıkcası yoksa onlar da koyacaklardı kimyasal da değeriniz kaçtı
29 tu ilk değerim . Benim de dr um Yücel bey .onunla bu konuyu konusmamistik . Bizi zorlayan embriyolg idi . Kasım da yas sınırı bize 35 denmişti ,develtin kesin kurali var denmisti . Şimdi de yas 35 çoğul gebelik risk dendi.

29 tu ilk değerim . Benim de dr um Yücel bey .onunla bu konuyu konusmamistik . Bizi zorlayan embriyolg idi . Kasım da yas sınırı bize 35 denmişti ,develtin kesin kurali var denmisti . Şimdi de yas 35 çoğul gebelik risk dendi.
Sonradan yükselmedi mi peki değer

X