Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyler yaşamışız.benim de embriyoları dondurduktan sonra bi miyom ameliyatı sürecim oldu açık ameliyattı benim ki.bana sorarsanız transferin kimin yaptığından çok embriyonun kalitesi sağlıklı olması önemli.doktorun etkili olacağı bir durum değil transfer.Umut bey de oranın çok eski tecrübeli bir doktoru.dualarımız sizinleMerhaba arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve isteyen herkese bir evlat versin Bende Şişli Memorial da tüp bebeğe başladım ve bir myom ameliyatı oldum. Şuan transfer aşamasındayım. Umut bey ve Semra hoca girdiler ameliyatıma ve transferi Umut bey yarın yapacakmış. Normalde Yücel beyle başlamıştım bu sürece ama kendisi yarın kongrede olacak dendi. Umut beyde transferi gerçekleşen arakadaşlar tecrübelerini paylaşabilirsiniz sevinirim.
Sizin ısrarınızla mı yazdılar iğneyi? Eşim bana fazla kaygı yapıyorsun, doktorlar ne derse o diyor. Ancak yaşadığım düşükte mesela kanamam hiç olmadı. Kendiliğinden düşmesini bekledik, düşmedi. Doktor son çare kürtajla aldı. Yani sanki pıhtılaşmadan dolayı gibi geldi bana.Bu konuda ben acayip tedirginim, çok araştırdım bir kaç doktora sordum, ısrar ettim iğne yazdırdım, o kadar zor süreçten geçtikten sonra bir pıhtılaşma bozukluğu yüzünden bebeğimi kaybetmek istemiyorum, küçük ihtimaller dahi sorun oldun istemiyorum. Umarım işe yarar
Benim o genim de homozigot bu genin pıhtılaşma ile değilde bebeğin 3 aylık olan gelişimi ile alakalı sanırım o yüzden ben folidoce yerine folbiol kullanıyorum bu transferimde folidoce yazmışlar bana aklıma takıldı beril hanıma mesaj attım neden bunu kullundırdınız o zaman bana diye mthfr homozigot dur o yüzden kullanmışsınız yine folbiol kullanın dedi o zaman anladım demekki pıhtılaşma ile alakası yok bu değerin ama PAI-1 5G 4G de homozigot benim Yücel bey gerek görmedi ama buradaki doktor kullanmam taraftarıPamuk17 Bir şeyi merak ediyorum. Kalp atışını duyunca kan sulandırıcı başlanacak demişsiniz. Bunu neye göre belirlediler? Ben bir kere düşük yaşadım. Şimdi transferin 4.günündeyim. MTHFR (A1298C) Homozigot benim. Gerek yok dediler. Ama yine de içimde bir kurt var.
Ben 3 kez düşük yapınca ısrar ettim zararı yok ise yazın diye takip doktorum yazdı kullanıyorumSizin ısrarınızla mı yazdılar iğneyi? Eşim bana fazla kaygı yapıyorsun, doktorlar ne derse o diyor. Ancak yaşadığım düşükte mesela kanamam hiç olmadı. Kendiliğinden düşmesini bekledik, düşmedi. Doktor son çare kürtajla aldı. Yani sanki pıhtılaşmadan dolayı gibi geldi bana.
Ben akupunktur iğnesi buldum onun ucu hem ince hem de kısa biraz o iyi oluyorAcaba dedim yanlış mı yapıyorum yarın dr a gidecem diyorum bu göbeği nasıl acicam kapkara .Aslında olmaması lazım ama acaba uçlar mi farklı kalinliklari bilemedim
Aynı genlerimizde mutasyon var, ben Solgar on aktif formda olan folat ı kullanıyorum, bunu da araştırarak kendi kendime kullanıyorum, pai geni düşüklere sebep oluyormuş o yüzden iğne kullanmak istedimBenim o genim de homozigot bu genin pıhtılaşma ile değilde bebeğin 3 aylık olan gelişimi ile alakalı sanırım o yüzden ben folidoce yerine folbiol kullanıyorum bu transferimde folidoce yazmışlar bana aklıma takıldı beril hanıma mesaj attım neden bunu kullundırdınız o zaman bana diye mthfr homozigot dur o yüzden kullanmışsınız yine folbiol kullanın dedi o zaman anladım demekki pıhtılaşma ile alakası yok bu değerin ama PAI-1 5G 4G de homozigot benim Yücel bey gerek görmedi ama buradaki doktor kullanmam taraftarı
Bende insülin enjektörüyle yapıyorum. Çok ince ve kısa hiç scıtmıyor. Busra2015 bu arada lutinusta sorun yaşamadım. Ama geçen alırken 3 kutu lutinus 3 kutu progestan dex aldımBen akupunktur iğnesi buldum onun ucu hem ince hem de kısa biraz o iyi oluyor
Progestan dex i kendiniz mi yapıyorsunuz ?Ben akupunktur iğnesi buldum onun ucu hem ince hem de kısa biraz o iyi oluyor
Nisan 3 transfer tarihi bugün 15 gün ama gitmeyeceğim 24 üne aldım randevuyu yarın tahlil yatıracam Yücel bey gerek yok dedi ben yaptırmak istiyorumBende yarın gidecem nasipse .çok heyecanlıyım. Benim 2 tane transfer edilmişti . Normalde bana 25,26 dediler kalp atisi için hemşire hatti ama ben dayanamadım 19 una randevu aldım. Size baya erken söylemişler. Sizin transfer ayın kaçında idi benim 28 inde olmuştu
Anladım. Yine Memorial’dakiler değil, başka doktor yazmış. Memorial’dakiler kan sulandırıcı yazmamaya yemin etmiş gibiler İnşallah boşuna kuruntu yapıyorumdur. Bu arada bana da folidays kullan dedi Lale Hanım. Hatta günde iki sefer alıyorum. Siz de mi iki kere alıyorsunuz?Benim o genim de homozigot bu genin pıhtılaşma ile değilde bebeğin 3 aylık olan gelişimi ile alakalı sanırım o yüzden ben folidoce yerine folbiol kullanıyorum bu transferimde folidoce yazmışlar bana aklıma takıldı beril hanıma mesaj attım neden bunu kullundırdınız o zaman bana diye mthfr homozigot dur o yüzden kullanmışsınız yine folbiol kullanın dedi o zaman anladım demekki pıhtılaşma ile alakası yok bu değerin ama PAI-1 5G 4G de homozigot benim Yücel bey gerek görmedi ama buradaki doktor kullanmam taraftarı
Bende insülin enjektör u ile yapıyorum. İnce, kısa aslında ama demek benim derim hasssBende insülin enjektörüyle yapıyorum. Çok ince ve kısa hiç scıtmıyor. Busra2015 bu arada lutinusta sorun yaşamadım. Ama geçen alırken 3 kutu lutinus 3 kutu progestan dex aldım
Öyle düşünmeyin ihtiyacı olanlara veriyorlar diye düşünüyorum. Mesela ben 2 transferimde de transfer günü başladım. Yine memorialde başlayan arkadaşımda var başlamayanda. İhtiyaca göre belirleniyor bence . İçiniz rahat olsunAnladım. Yine Memorial’dakiler değil, başka doktor yazmış. Memorial’dakiler kan sulandırıcı yazmamaya yemin etmiş gibiler İnşallah boşuna kuruntu yapıyorumdur. Bu arada bana da folidays kullan dedi Lale Hanım. Hatta günde iki sefer alıyorum. Siz de mi iki kere alıyorsunuz?
Hiç korkma zarar vermez kan sulandırıcı içiyorum iğneye başlamadım daha ilk gebelikte 16 haftalıkken vurulmaya başlamıştım iğneyi hiç sıkıntı olmaz bebeğe korkma büyüdükçe biraz zor oluyor ama zararı olmadı hiçSize kan sulandırıcı hala vermediler mi ? Erken başlanması gerektiğini biliyorum, ben ikinci beta tahlilinde başladım. Hem kan sulandırıcı hem de progestan iğne vuruyorum göbekten, acısı sorun değilde sanki göbekten olunca korkuyorum bebeğe zarar verecek gibi geliyor
İnsanın elinde değil merak ediyor ve tedirginlik var . Benim 28 inde oldu bakalım yarın 19 u nasipse ne görülecek.Nisan 3 transfer tarihi bugün 15 gün ama gitmeyeceğim 24 üne aldım randevuyu yarın tahlil yatıracam Yücel bey gerek yok dedi ben yaptırmak istiyorum
Demek ki minnoş bi derin var:)Bende insülin enjektör u ile yapıyorum. İnce, kısa aslında ama demek benim derim hasss
Ben kendim yapıyorumProgestan dex i kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Tek alıyorum 400'lük tahlil yaptırdım folik asit üst sınırda çıktı bence yeterlidir hatta bir kaç gün kullanmadım yüksek olduğunu görünce, şimdi B12 ve omega desteği de almak istiyorum bu dönemde kullanılır mı biliyorum 6 haftalık hamileyimAnladım. Yine Memorial’dakiler değil, başka doktor yazmış. Memorial’dakiler kan sulandırıcı yazmamaya yemin etmiş gibiler İnşallah boşuna kuruntu yapıyorumdur. Bu arada bana da folidays kullan dedi Lale Hanım. Hatta günde iki sefer alıyorum. Siz de mi iki kere alıyorsunuz?
Canım perpa eczanesini ara kargo ile gönderiyorlar biz dün 2 kutu söyledikArkadaşlar sizin oralarda lutinus bulmak zor oluyor mu . Bizim burada BEK lerde bile yok . 1 ay önce bana bir ezacene bu ilaç kalkacak şuan ecza depolarında bile yok demişti. Dünden beri de eşim bulamıyor, bu sabah yapamadım. Az önce aradı bir eczane bulmuş ,getirecekler dedi . Hesapla kaç kutu daha alınacaksa alayim ,bir daha bulma imkanımız zorlaşıyor dedi. Bende toplu almak istemiyorum. Her hafta alıyoruz tek tek