- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
merhaba, ben küçük yaşıma rağmen semra hanımın zor vakasın diye nitelendirdiği hastalardanım. bekarken çikolata kisti ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum bunlara bağlı bir yumurtalığım yok mevcutta kistlerim var iki tüpüm ve karın içimde sıvı ve yapışıklık mevcuttu. doğal olarak rezervimde yaşıma göre azdı. önce yumurtalar toplandı beklenmedik şekilde tek yumurtalıktan 10 folikül toplandı 8'i döllendi 5, güne 5 adet geldi. sonra tüp ameliyatı oldum tüplerimin ikiside alındı. karın içi yapışıklıklarım düzeltildi. histeroskopi yapıldı. sonrasında ilk transferimi oldum kızım şimdi 4 yaşında çok şükür. şimdi ikinci transferimi oldum kese göründü ancak henüz kalp atışı zamanlarına gelemedik. allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.Herkese merhaba arkadaşlar ben 39 yaşındayım lik tup bebek denememi bahceci mehmet resit asoglunda yaptım bugün transferin 11. Gunu 3.gun embriyosu canlı tek embriyo transferi oldum dün idrar testinde tek çizgi gördüm maalesef yarın kan testi var ama umudum yok şişli memorial de mi devam etsem 2. Tup bebek denemesi için acaba bana tecrübelerinizi aktarirsaniz çok mutlu olurum gerçekten çok üzgünüm eşimden bende de hiç bir sorun yok yaşımız dışında 4 yumurta toplandı 2 si dollendi 1 transfer edildi bana şuan çok kötü hissediyorum Rabbım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
demem o ki benim yaşım çok gençti 26 yaşındaydım ama semra hanım işimiz zor demişti. eşimde sorun yoktu. memorial zor vakaların merkezi diye düşünüyorum. bir çok arkadaşım oldu orada sizin gibi 39-40-41 yaşlarında hepsi bebeklerine kavuştu çok şükür. asla bu merkez en iyisi burayı tercih edin diyemem bu çok büyük sorumluluk. zaman zaman kızdığımız noktalar bizimde oluyor ancak ben doğru merkez tercihi yaptığımı düşünüyorum. negatifte olsa böyle düşünürdüm lab'ı çok iyi çünkü bunu görebiliyorsunuz.
hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.