Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba
Şişli memorial Aylin hnm la tedavi sürecinde olan ya da tecrübesi olan var mı? Kendisi hakkında bir fikrim yok öngörüşme Aylin hnm ve Semra hnm la olacak gitmeden biraz fikir sahibi olmak istedim...şimdiden teşekkürler...

Canım kusura bakma atlamışım mesajını. Benim doktorum Nur Hanımdı. Aylin Hanıma hiç muayene olmadım. Ama bildiğim kadarıyla Doçent kendisi. Zaten Memorial'da tüm doktorlar birlikte karar veriyor. Semra Hoca da tüm hastaların durumunu takip ediyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba celina..benim ilk görüşmemde funda hanım ve Semra hanım yaptı..daha sonra tedavi sürecinde Aylin hanımı seçtim takibimi yaptı.iyi birisi güler yüzlü pozitif ben memnundum.inş canım sanada uğurlu gelir güzel haberler verirsin.geçmiş olsun.

Saol canım benim inşallah uğurlu gelir...ayın 23ünde tanısıcam kendısıyle...detayları yazarım burdan

Saol canım benim inşallah uğurlu gelir...ayın 23ünde tanısıcam kendısıyle...detayları yazarım burdan

şişli memoriel de 1 olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra başlamayı düşünüyorumm bilgi verebilirmisiniz. bizde de erek infertelitesi dendi .3. gün emriosu kondu 6 hücreli oluşmuş sekiz hücreliolması gerekiyormuş eşimde 54 milyon sperm bulundu ma a kalite yok dendi.ben semiha şakir kadın doğumda yaptırdım acaba memoriel hastanesinin laboratuvar ortamı nasıl benim gibi sorunla gidip olumlu sonuç alan varmı (

Bende iki negatif aşılama ve iki tüp bebek denemesi (kimyasal gebelikle sonlandı) 3. Denememi memorial da yapmayı istedim cok araştırma yaptım her merkez kendınce iyi ama ben sanki memorialın daha iyi olduğunu düşündüğüm için seçtim..üstelik laboratuvarları avrupada sayılı lab dan biri internetten girip web sayfalarına bir göz at derim ..öngörüşmemi yapıncada detaylı yazarım ..

Bende memorıalde yaptırmıstım ilk denememde tuttu yüz defada tutmasa yine oraya gidersim çünkü bana o güveni ve rahatlı verdiler.sanki aileden gibiler.şimdi bile gittigimde kızımı severler dpktorum gelir sarılır.bu manevi tarafı tabı.ama bende sayılı olan lab.bayılmıstım..gönül rahatlıgıyla git.beni o kadar kötü bir durumdan kurtardı kı lab.calısanlar.allah razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…