Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Canım bekleme sürerim iyi çok şükür .eşimin izni bitiyor pazartesi ,o yüzden o gün izin almada sıkıntı yaşamamak için yarın kadın doğum hastanesi acilde yaparlarsa bhcg baktıralım diyoruz..daha 10. gün oluyor ama herhalde 3-5 de olsa varsa çıkar zaten diyorum..yoksa da allah büyük.bundada vardır bir hayır diyip bu sayfayı kapatabiliriz. :KK5::KK5::KK5::KK5:(benim gönlüm 7.denemeden yana ama eşim asla diyor buna bile zor ikna olmuştu).:26::26::26::26::26:
inşallah hayırlı haberler verebiliriz :18::18::18::18::18:negatifte olsa

tatlım benim durumumdaki olan herkeze dua ediyorum.Allah büyük. yarın belli olacak.bugun 9. gün evde önceden kalma test varmış benimde haberim yok.eşim idrar testi için ısrar etti bende yaptım ama herzaman ki gibi negatif çıktı.. beklediğim bir durumdu. 6/1 de olsa umudum devam ediyor.

İnşallah pozitif haberlerini alırız canım. Negatif çıksa da bence pes etme. Bebekleri kucağımıza alana kadar pes etmek yok. Mutlaka bi gün biZde anne olucazZ Pes etmessek tabıkıı..mutlu hbrlerını beklıyoruz😊😊

bazen diyorum ki bu iş bu sefer olacak sonrada bir umutsuzluk yaşıyorum
yok ya ben değerimin yükseldiğini hiç göremeyecem diyip üzülüyorum
tedavim yaklaştıkça korkum yükseldi iyice benim:KK50:

Aynı duyguları hep yaşadık canım. Çok normal. Ben arkadaşlarıma diyordum ki teste gitmeyeceğim. Bekleyeyim. Regl olmazsam hamileyimdir. Düşün yani halimi. O test gününü düşünmek bile beni çok geriyordu. Ama yine de umudumu hiç yitirmedim. Olacak dedim. Pozitif düşündüm. Oldu.Senin de olacak inşallah. Dua edeceğiz beraber...:KK16:

ediyorum canım inşallah olur tatlım sizde sorun neydi acaba birde dr un kimdi

Bizde sorun eşımdeydı spermler hareketsız ama embriyolar en ıyı kalıte olmasına rağmen tutunamıyorlar. Bu durumda da sorunu rahimde görüyorlar ama hısteroakopide oldum bi sorun gorunmuyor. Ama tutunamıyorr 😔😔 doktorum şu an nur hanım. Ama her gıttığımde semra hanım da goruyor benı ben özellikle belırtıyorum

Saol canım iyiyimm. Bakalım artık hayırlısı dıyorum. Ewt 4 gun kaldıı. 😔😔 beklemek çok kötu yaa. Ertesı gun bellı olmalı aslında😊

Beklemek bu işin en zor yanı maalesef. Ben de çarşamba transfer olmuştum. 2 gün rapor aldım. 5 gün evdeydim. Evde daha zor geçmişti. İşe başladığımda pek anlamadım. İş ile oyalanmıştım. :KK31:

Aynı duyguları hep yaşadık canım. Çok normal. Ben arkadaşlarıma diyordum ki teste gitmeyeceğim. Bekleyeyim. Regl olmazsam hamileyimdir. Düşün yani halimi. O test gününü düşünmek bile beni çok geriyordu. Ama yine de umudumu hiç yitirmedim. Olacak dedim. Pozitif düşündüm. Oldu.Senin de olacak inşallah. Dua edeceğiz beraber...:KK16:

iki gündür feci ağlama krizine girdim kendimi engelleyemiyorum
sebepsiz boğazım düğümleniyo
tedavi öncesi hazırlıksız yakalandım sinirlerim yıprandı ama şimdi daha iyiyim :KK58::111:
kendimden korkuyorum salak gibi fsh etkilenecek diye

iki gündür feci ağlama krizine girdim kendimi engelleyemiyorum
sebepsiz boğazım düğümleniyo
tedavi öncesi hazırlıksız yakalandım sinirlerim yıprandı ama şimdi daha iyiyim :KK58::111:
kendimden korkuyorum salak gibi fsh etkilenecek diye

Etkilenmez merak etme. Ama tedavi oncesi moralini yukseltirsen iyi olur. Komedi filmleri izle arkadaslarinla gorus fazla yalniz kalmamaya calis. Ise yarayacaktir. Tedavi ayin kacinda kismetse ?

Etkilenmez merak etme. Ama tedavi oncesi moralini yukseltirsen iyi olur. Komedi filmleri izle arkadaslarinla gorus fazla yalniz kalmamaya calis. Ise yarayacaktir. Tedavi ayin kacinda kismetse ?

8-9 mart adetimin 28. günü olacak
doğum günüm de 9 mart:KK76::KK76: bugün arkadaşlarımlaydım zaten :KK16: bu hafta çok kötü bir haftaydı gerçekten
dünde izin alıp geldim ağlaya ağlaya
ama şimdi çok iyiyim arkadaşlarım çok iyi geldi gerçekten
sadece şu negatiften pozitife geçmem lazım inşallah
oda oluyo yavaş yavaş birde tüp bebek başarı hikayelerini okudum çok güçlendim
inşallah bende birgün anne olacamEn Büyük KK

Bizde sorun eşımdeydı spermler hareketsız ama embriyolar en ıyı kalıte olmasına rağmen tutunamıyorlar. Bu durumda da sorunu rahimde görüyorlar ama hısteroakopide oldum bi sorun gorunmuyor. Ama tutunamıyorr 😔😔 doktorum şu an nur hanım. Ama her gıttığımde semra hanım da goruyor benı ben özellikle belırtıyorum

inşallah bu sefer tutunur canım:KK16::KK16::KK16:

inşallah bu sefer tutunur canım:KK16::KK16::KK16:

Slm berceste kac yasindasin ozel degilse bide sorun neydi sizde?

Faydasi olmuyor bunlari soylemenin hepimiz stres yapiyoruz malesef ama yinede tedaviden once kendini strese sokma. hersey olacagina variyor zaten uzulmek aglamak sadece bize kar kaliyor hem fiziken hem ruhen yipraniyoruz. en iyisi bu sureclerden gecerken herseyi oluruna birakip zor olsada baska seylere konstrantre olmak dusunmemeye calismak biras da olsa stresden uzak durmani tavsiye ederim. insallah bende zamani gelince uygulayabilirim bunlari:)

Tedavinde basarilar Allah insallah bu sefer gonlune gore versin

Slm berceste kac yasindasin ozel degilse bide sorun neydi sizde?

Faydasi olmuyor bunlari soylemenin hepimiz stres yapiyoruz malesef ama yinede tedaviden once kendini strese sokma. hersey olacagina variyor zaten uzulmek aglamak sadece bize kar kaliyor hem fiziken hem ruhen yipraniyoruz. en iyisi bu sureclerden gecerken herseyi oluruna birakip zor olsada baska seylere konstrantre olmak dusunmemeye calismak biras da olsa stresden uzak durmani tavsiye ederim. insallah bende zamani gelince uygulayabilirim bunlari:)

Tedavinde basarilar Allah insallah bu sefer gonlune gore versin

Canım bizde sorun bende rezerv azlığı ve tüplerde sıvı birrikmesi yapışıklıklar vardı
Çok şükür başarılı bir laporoskopi oldum
Biliyorumki emin ellerdeyim canım ama insanların acımasızlığı beni hala şaşırtıyo
Yok çok hazırlıksız yakalandım o yüzden böyle oluyo ama artık üzülmeyecem
Sağol desteğin için canım çok zayıf yakalndım saldırılara:KK1: neyse ben güçlü bir kadınımdır
Hallederiz alimallah

Test yaptin mi canim ???? Heyecanla bekliyorum sonucunu

6. denemede negatifle sonuçlandı.Değişen tek şey 0.100 den 0.227 ye yükselmek oldu.. O kadar vahim ki durumum tepki bile vermiyorum.ağlamamak bile bana garip geliyor,bu sonuca ağlanır ama sen tepkisizsin diyorum kendi kendime..Umutlarım çoktan kırılmıştı da ,ben son demelerimi yaşıyordum.belkide ondandır...
Artık yoruldum hemde çok, evliğim de geçen 11 yıl süre zarfında , tedavi için para biriktirip bu uğurda harcamakla geçti. Başkaları gibi ne tatil yapabildik,nede zevkimize göre yaşayabildik.Ne yaşadıklarımızı olduğu gibi kabul ettik,neden pes edip önümüze bakabildik.Arada yaşadık hep.
Çocuk yuvalari , kendilerini evlat edinecek, aile bekleyen günahsız çocuklarla dolu neden hem onlara hem de kendime bir iyilik yapmayayım diye düşünüyorum o nedenle de galiba bu sayfayı burada kapatıyorum.Tekrar deneme yapacak ne heves var nede umut..Bende pess edenlerden oldum..Hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok.

Son düzenleme:
6. denemede negatifle sonuçlandı.Değişen tek şey 0.100 den 0.227 ye yükselmek oldu.. O kadar vahim ki durumum tepki bile vermiyorum.ağlamamak bile bana garip geliyor,bu sonuca ağlanır ama sen tepkisizsin diyorum kendi kendime..Umutlarım çoktan kırılmıştı da ,ben son demelerimi yaşıyordum.belkide ondandır...
Artık yoruldum hemde çok, evliğim de geçen 11 yıl süre zarfında , tedavi için para biriktirip bu uğurda harcamakla geçti. Başkaları gibi ne tatil yapabildik,nede zevkimize göre yaşayabildik.Ne yaşadıklarımızı olduğu gibi kabul ettik,neden pes edip önümüze bakabildik.Arada yaşadık hep.
Çocuk yuvalari , kendilerini evlat edinecek, aile bekleyen günahsız çocuklarla dolu neden hem onlara hem de kendime bir iyilik yapmayayım diye düşünüyorum o nedenle de galiba bu sayfayı burada kapatıyorum.Tekrar deneme yapacak ne heves var nede umut..Bende pess edenlerden oldum..Hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok.

Soyliyecek hic bir sey bulamiyorum. 7. ci denemeye kadar dusundugunu soylemistin insallah gerek kalmaz diye dua etmistim. Allah yardimcin olsun

Hani derler ya sözün bittiği yer. Aynen öyle. Çok üzgünüm:KK5: Temmuz ayında negatif almış biri olarak ne hissettiğini az çok anlıyorum. Yaşadıkların çok zor. 6 deneme 6 umut , 6 yıkım..

Bir daha deneyip denememe kararı sadece eşin ve senin verebileceğin bir karar. Ama bence bu kararı bu üzüntülü halinizle vermeyin. Zaman herşeyin ilacı. Negatif görüşmesini yapın. Biraz dinlenin. Tatile çıkın. Uzuunn bir ara verin. Ondan sonra ruh haliniz aynı olursa evlatlık seçeneğini düşünürsünüz.

Ben sana kendimden örnek vereyim. Teselli olur mu bilmiyorum ama benim Memorialdaki ilk denememde sadece 5 yumurtam olmuştu. Çünkü ilk deneme olduğu için vücudumun ilaca vereceği tepkiyi kestirememişlerdi. Ama ikinci denemede artık vücudumun ilaca vereceği tepkiyi biliyorlardı. Kısa protokol yerine uzun denendi. Ve 14 yumurtam oldu. 8 tanesi 5. güne gitti. Yani diyeceğim diğer tedavinde herşey farklı olabilir. 10. tedavi ile bebeğine kavuşanlar var. Nasip

Bir de evlat edinme olayı da bence çok büyük bir sevap. O da neden olmasın ki... İlla genetik malzeme senden olacak diye bir şart da yok. Önemli olan o çocuğu doğurmak değil en güzel şekilde bakabilmek..

Enfalciğim hakkında en hayırlısı olsun... Hangi kararı verirsen ver her zaman duamdasın..

kızlar sumeyye test yapmış malesef negatif çıkmış rabbim donmus bebişlerinde yüzünü güldürsün inş.....netim yok diye yazmış merakta kalmayın diye bilgi vermek istedim.

Okadar üzgünümki şuan
Ben sadece bir kere bu hayal kırıklığını yaşadım 6 katı hayal kırıklığı biliyorum bencede bu fükürden uzaklaş canım
İnşallah Allahım güzel yollar açsın
Biz çok güçlüyüzz ve eminimki bunuda atlatıp 7. Denemek için yola çıkacaksın canım

Gerçekten söylenecek söz yok canım inşallah donmuş bebeklerin içini ısıtsın ve seni hiç bırakmasın canım

kızlar sumeyye test yapmış malesef negatif çıkmış rabbim donmus bebişlerinde yüzünü güldürsün inş.....netim yok diye yazmış merakta kalmayın diye bilgi vermek istedim.

Bir hevesle açtım forumu maalesef olumsuz sonuçlanmış. Diyecek bir şey bulamıyorum Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Enfalin yazdıklarından da çok etkilendim aklıma kendi negatiflerim geldi. 2. negatifimden sonra bir daha yaptırmam diyordum nasip işte. Belki umut olur diye yazıyorum, son tedavide 6 yumurtadan 1 tanesi hızlı geliştiği için tek yumurta ile devam edildi ve ben ağlayarak tedaviyi bırakmak istediğimi doktoruma söyledim. Beni doktorum ikna etti ve o yumurta son anda hücre sayısı artınca aramışlar bi kaç saat daha hücre sayısı 4 de kalsa iptal ediceklermiş transferi embriyolog anlattı. transferde doktorum embriyo 2. kalite tutunma şansı düşük aklında olsun dedi. Bende nasıl olsa tutunmaz diye acayip rahattım. velhasıl test günü şok oldum. Lafı uzattım ama diyeceğim şu ki en umutsuz anında öyle bir mucize oluyor ki sen olmaz dediğin anda. Rabbimin rahmeti çok fazla kullarının dualarına karşılık verir vermiyorsa da onda da bir hayır aramak lazım. Rabbim yardımcınız olsun, inşallah tüm isteyenlere Rabbim anneliği nasip eder...

X