- 21 Şubat 2014
- 53
- 2
- 34
İnşallah canım bizde müjdeli haber verebiliriz. :18::18::18::18azartesi belli olacak .özel bir tarih 03.03.2014 :26::26::26:özelde haber almak ve vermek nasip olur. Diğer tarnsferi olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçiyor günler ve kaçıncı gün ve kalitede embriyo taransferi yapıldı biraz bahsedermisiniz. benim 1 tane tarnsfer ve grade 2 ne yazıkki. 3.gün raransferi yapıldı aksini istesem de umudum hiç yok Allah büyük.
Cnm geçmiş olsun bir sıkıntı olmaz inşallah yarın doktorunu ara istersen, biraz gerilmiştir dikişler sonuçta lapo ufak bir ameliyat yani.
canım ya çok sancın varsa bi hastaneye gıt..hem için rahatlar ..şuan tam ne kadarlık hamilesın..ama sen ferah tut içini allahın ıznıyle bırsey olmaz
evet akasya aynen oyle çok tsk ederım sana yardımcı oldugun ıcın..inş allah sesını duysun canım
suan yanımda tv ızlıyor.sana yemın ederım ne cektıgım acılar o ıgnelerın sızış canım cok kıymetlıdırde.hıc gözümde yok.dogum felan dıs ağrısı yıllarca cektıgımız gonul sızısının yanında...allahım uzun omurler versın.olmayanlara tez zamanda bır evlat nasıp etsın...
Kızlarr ben bugün zor bir gün geçirdim lapo. Sonrası ddaha bu hafta kanamam yoktu bbugün biraz gerildim okulda
Öğrenciler işte şimdi de içim de sancım var acaba bişey olur mu az da lekelenmem olmuş
İnşallah canım bizde müjdeli haber verebiliriz. :18::18::18::18azartesi belli olacak .özel bir tarih 03.03.2014 :26::26::26:özelde haber almak ve vermek nasip olur. Diğer tarnsferi olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçiyor günler ve kaçıncı gün ve kalitede embriyo taransferi yapıldı biraz bahsedermisiniz. benim 1 tane tarnsfer ve grade 2 ne yazıkki. 3.gün raransferi yapıldı aksini istesem de umudum hiç yok Allah büyük.
Bir haftadır takip edemiyordum transferi olan arkadaşlar nasılsınız inşallah hayırlı haberlerinizi alırız, tedavi için gün sayan arkadaşlar inşallah sizlerde hayırlısıyla tedavini iyi geçer Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun...
Ben geçen hafta sonundan beri midemle uğraşıyorum. bulantım oluyor çok kötüymüş, 3 gündür de acayip bir mide ağrısı başladı gece ağrıya uyanıyorum ve daha uyuyamıyorum 3 saat lik uykuyla işe gidiyorum resmen sürünerek gidiyorum tabi çok fazla bir yorgunluk oluyor.
Akasya senin durumun nasıl inşallah daha rahat geçirirsin canım..
Amin canım inşallah.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Oyy yerim ben onu :) İnşallah bizler de o günleri görebiliriz.
Berceste istersen hastane ile yazış. Ya da dinlenmen gerekiyorsa rapor alırsın.
Enfalciğim Allah OL desin yeter ki ... Benim temmuz tedavimdeki 5. gün embiryosuydu. Ve şu an hamile kaldığım embiryodan daha iyi kalitedeydi. Ama hamile kalamadım. Bu embiryomun kalitesi daha düşüktü. Dondurulup çözülmüştü. Nasip oldu hamile kaldım. Kaliteye falan bakmıyor. Sen içini ferah tut. Olumlu düşün. Nasıl gidiyor bekleme süreci
İdefix ben de çok halsizim. Sürekli uykum var. İşyerinde sürünüyorum resmen.Bu sabah ilk defa kustum. İnşallah devamı gelmez :18: Kusmak berbat bişey. Tüm enerjimi alıyor. Fiziken iyi değilim yani. Ama şikayet etmiyorum. Bugünümüze çok şükür. Öyle ya da böyle katlanacağız.
ınsallah caanım..yemın ederım nur hnm yanına gıdıcem eceyle görenler nıye bızım yok dıye dusunup üzülürler dıye ayaklarım gıtmıyor hatta esım gelmiyor o katta bakışlardan rahatsız oluyorum kendımı suçlu hıssedıyorum dıyor
ınsallah caanım..yemın ederım nur hnm yanına gıdıcem eceyle görenler nıye bızım yok dıye dusunup üzülürler dıye ayaklarım gıtmıyor hatta esım gelmiyor o katta bakışlardan rahatsız oluyorum kendımı suçlu hıssedıyorum dıyor
Merak ediyorum seni. Duamdasin....
Canım aslında merkezden memnundum ama senin de dediğin gibi neden tutunmadığı ile ilgili bir araştırma yapmadılar. Hatta ben doktora söyledim histereskopi yapalım diye ama rahim süper bu sefer kesin olacak dedi ve bende inanarak 3. tedavime başladım. Aslında inan hazır değildim, bir ay sürekli lekelenmelerim olmuştu ama doktorum önemsemedi.
Memorial hakkında hiçbir bilgim yok. Orada ön görüşme ücretsiz, Nur Hanımdan randevu alıp görüşücem. İçime sinerse orayı düşünüyrum. Maddi anlamda çok yıprandığımız için belki rapor çıkarıp Aret Beylede yapabilirim. İnan şuan kafam çok karışık. Sen nerede düşünüyosun, bu arada Bahçecide doktorun kimdi merak ettim.
Nerelerdesin ? Nasıl gidiyor ??
İnternetim yok. Mağdurum. Pazartesi nden önce de gelmez büyük ihtimalle. Haber veremezsem merak etmeyin. Ben iyiyim. Her şey yolunda şimdilik elhamdulillah.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.canım benım 5. gun 2 adet transfer yapıldı..umarım sıkı sıkı tutunurlar...ben evdeyım dınlenerek gecırıyorum..sende içini ferah tut..hayırlı haberler alacagız inşallah
Canım bekleme sürerim iyi çok şükür .eşimin izni bitiyor pazartesi ,o yüzden o gün izin almada sıkıntı yaşamamak için yarın kadın doğum hastanesi acilde yaparlarsa bhcg baktıralım diyoruz..daha 10. gün oluyor ama herhalde 3-5 de olsa varsa çıkar zaten diyorum..yoksa da allah büyük.bundada vardır bir hayır diyip bu sayfayı kapatabiliriz.Amin canım inşallah.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Oyy yerim ben onu :) İnşallah bizler de o günleri görebiliriz.
Berceste istersen hastane ile yazış. Ya da dinlenmen gerekiyorsa rapor alırsın.
Enfalciğim Allah OL desin yeter ki ... Benim temmuz tedavimdeki 5. gün embiryosuydu. Ve şu an hamile kaldığım embiryodan daha iyi kalitedeydi. Ama hamile kalamadım. Bu embiryomun kalitesi daha düşüktü. Dondurulup çözülmüştü. Nasip oldu hamile kaldım. Kaliteye falan bakmıyor. Sen içini ferah tut. Olumlu düşün. Nasıl gidiyor bekleme süreci
İdefix ben de çok halsizim. Sürekli uykum var. İşyerinde sürünüyorum resmen.Bu sabah ilk defa kustum. İnşallah devamı gelmez :18: Kusmak berbat bişey. Tüm enerjimi alıyor. Fiziken iyi değilim yani. Ama şikayet etmiyorum. Bugünümüze çok şükür. Öyle ya da böyle katlanacağız.
inşallah hayırlı haberler verebiliriz :18::18::18::18::18:negatifte olsa yazarım .sumeyye birde transferi yeni olan bi kac arkadasin gelismelerini takip ediyorum arada bi girip bakiyorum insallah guzel haberlerle gelirler 3 martta evet bizi habersiz birakmasinlar:)
tatlım benim durumumdaki olan herkeze dua ediyorum.Allah büyük. yarın belli olacak.bugun 9. gün evde önceden kalma test varmış benimde haberim yok.eşim idrar testi için ısrar etti bende yaptım ama herzaman ki gibi negatif çıktı.. beklediğim bir durumdu. 6/1 de olsa umudum devam ediyor.Bende beklemedeyim. Şimdilik arada gelen ağlama krizlerim dışında iyi gidiyor evde dinleeniyorum. Lütfen dua edin hepiniz. İnşallahh hepimiz kavuşalım bebeklerimize. 👼👼👼
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.
Canım bekleme sürerim iyi çok şükür .eşimin izni bitiyor pazartesi ,o yüzden o gün izin almada sıkıntı yaşamamak için yarın kadın doğum hastanesi acilde yaparlarsa bhcg baktıralım diyoruz..daha 10. gün oluyor ama herhalde 3-5 de olsa varsa çıkar zaten diyorum..yoksa da allah büyük.bundada vardır bir hayır diyip bu sayfayı kapatabiliriz.(benim gönlüm 7.denemeden yana ama eşim asla diyor buna bile zor ikna olmuştu).:26::26::26::26::26:
inşallah hayırlı haberler verebiliriz :18::18::18::18::18:negatifte olsa yazarım .
tatlım benim durumumdaki olan herkeze dua ediyorum.Allah büyük. yarın belli olacak.bugun 9. gün evde önceden kalma test varmış benimde haberim yok.eşim idrar testi için ısrar etti bende yaptım ama herzaman ki gibi negatif çıktı.. beklediğim bir durumdu. 6/1 de olsa umudum devam ediyor.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.
Canım bekleme sürerim iyi çok şükür .eşimin izni bitiyor pazartesi ,o yüzden o gün izin almada sıkıntı yaşamamak için yarın kadın doğum hastanesi acilde yaparlarsa bhcg baktıralım diyoruz..daha 10. gün oluyor ama herhalde 3-5 de olsa varsa çıkar zaten diyorum..yoksa da allah büyük.bundada vardır bir hayır diyip bu sayfayı kapatabiliriz.(benim gönlüm 7.denemeden yana ama eşim asla diyor buna bile zor ikna olmuştu).:26::26::26::26::26:
inşallah hayırlı haberler verebiliriz :18::18::18::18::18:negatifte olsa yazarım .
tatlım benim durumumdaki olan herkeze dua ediyorum.Allah büyük. yarın belli olacak.bugun 9. gün evde önceden kalma test varmış benimde haberim yok.eşim idrar testi için ısrar etti bende yaptım ama herzaman ki gibi negatif çıktı.. beklediğim bir durumdu. 6/1 de olsa umudum devam ediyor.
Bende beklemedeyim. Şimdilik arada gelen ağlama krizlerim dışında iyi gidiyor evde dinleeniyorum. Lütfen dua edin hepiniz. İnşallahh hepimiz kavuşalım bebeklerimize. 👼👼👼
Enfalciğim ben transferin 8.günü kan testi yaptırmıştım. 33 çıkmıştı. Mutlaka çıkar. Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz