Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 6 Ocaktı. 27 Ocakta transferim olmuştu. Akasya daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum takvim yapmaya. Dün 7 haftalık çıktılar, günleriyle uyumlular çok şükür.

Benim 6 Ocaktı. 27 Ocakta transferim olmuştu. Akasya daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum takvim yapmaya. Dün 7 haftalık çıktılar, günleriyle uyumlular çok şükür.

Canım ben de daha önce kötü bir tecrübe yaşadım. Korkular bitmiyor :18: Ama tevekkül edeceğiz. Başka çaremiz yok. Allah'a emanet miniklerimiz. :nazar::nazar: Benim de sat 18 ocak.

Umudum sen test günü bekliyordun dimi. Ben de senin gibi belirti çok aramıştım. İnsan ister istemez araştırıyor. Ama belirtilere takılma. Bazılarında hiçbir belirti olmuyor. Benim en büyük belirtim mide yanmamdı. Üşümelerim oluyordu. Göğüslerim şişmişti. Ve sürekli dudaklarım kuruyordu. Halen de öyle. Ama sen bu belirtiler olmadan da hamile kalabilirsin.

Umudum sen test günü bekliyordun dimi. Ben de senin gibi belirti çok aramıştım. İnsan ister istemez araştırıyor. Ama belirtilere takılma. Bazılarında hiçbir belirti olmuyor. Benim en büyük belirtim mide yanmamdı. Üşümelerim oluyordu. Göğüslerim şişmişti. Ve sürekli dudaklarım kuruyordu. Halen de öyle. Ama sen bu belirtiler olmadan da hamile kalabilirsin.

evet akasya aynen oyle çok tsk ederım sana yardımcı oldugun ıcın..inş allah sesını duysun canım

oyy maşallah prensese :KK16: Büyümüş de abla olacakmış :KK1: Tuğçeeee benim de doğum tarihi ekim. Allah nasip etti asla şikayet etmem de benim de aklıma geliyor. Sıcaklarda ne yaparız diye :KK53:

Özlem senin sat tarihi neydi ? Yapsana hamilelik takvimini :KK16:

aynen oyle cumartesı gunu nur hanımın yanına gıdıcez.sureklı görüşüyoruz zaten ama kızımı epeydr gormedıgıydı.benım hamıle kaldığım sene cok sıcaktı gecen yaz daha serın gectı mesela.allah bır kolaylığını verıyor canım zaten eylülde havalar serınlıyor.bende eylülün ılk haftası erken doğum yapmıştım yoksa.benımde sat 12 ocaktı..

aynen oyle cumartesı gunu nur hanımın yanına gıdıcez.sureklı görüşüyoruz zaten ama kızımı epeydr gormedıgıydı.benım hamıle kaldığım sene cok sıcaktı gecen yaz daha serın gectı mesela.allah bır kolaylığını verıyor canım zaten eylülde havalar serınlıyor.bende eylülün ılk haftası erken doğum yapmıştım yoksa.benımde sat 12 ocaktı..

Benim de 18 Ocak sat. Bakalım hayırlısı canım.. Yaşayıp göreceğiz. Allah nasip etsin de herşeye katlanılır.

Benim de 18 Ocak sat. Bakalım hayırlısı canım.. Yaşayıp göreceğiz. Allah nasip etsin de herşeye katlanılır.

suan yanımda tv ızlıyor.sana yemın ederım ne cektıgım acılar o ıgnelerın sızış canım cok kıymetlıdırde.hıc gözümde yok.dogum felan dıs ağrısı yıllarca cektıgımız gonul sızısının yanında...allahım uzun omurler versın.olmayanlara tez zamanda bır evlat nasıp etsın...

Kızlarr ben bugün zor bir gün geçirdim lapo. Sonrası ddaha bu hafta kanamam yoktu bbugün biraz gerildim okulda
Öğrenciler işte şimdi de içim de sancım var acaba bişey olur mu az da lekelenmem olmuş

Kızlarr ben bugün zor bir gün geçirdim lapo. Sonrası ddaha bu hafta kanamam yoktu bbugün biraz gerildim okulda
Öğrenciler işte şimdi de içim de sancım var acaba bişey olur mu az da lekelenmem olmuş

canım ya çok sancın varsa bi hastaneye gıt..hem için rahatlar ..şuan tam ne kadarlık hamilesın..ama sen ferah tut içini allahın ıznıyle bırsey olmaz

Cnm geçmiş olsun bir sıkıntı olmaz inşallah yarın doktorunu ara istersen, biraz gerilmiştir dikişler sonuçta lapo ufak bir ameliyat yani.

Enfal 33-----------3 Mart :KK16::KK16:
Sumeyye008.............3 Mart :KK16::KK16:
uuumuduuum.............5 Mart :KK16::KK16:
nnnilay.....................5 Mart :KK16::KK16:

Müjdeli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız sizinle :KK49::KK49:
İnşallah canım bizde müjdeli haber verebiliriz. :18::18::18::18:pazartesi belli olacak .özel bir tarih 03.03.2014 :26::26::26:özelde haber almak ve vermek nasip olur. Diğer tarnsferi olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçiyor günler ve kaçıncı gün ve kalitede embriyo taransferi yapıldı biraz bahsedermisiniz.:KK17::KK17::KK17: benim 1 tane tarnsfer ve grade 2 ne yazıkki. 3.gün raransferi yapıldı :KK15::KK15:aksini istesem de umudum hiç yok:KK50::KK50::KK50::KK50: Allah büyük.

Bir haftadır takip edemiyordum transferi olan arkadaşlar nasılsınız inşallah hayırlı haberlerinizi alırız, tedavi için gün sayan arkadaşlar inşallah sizlerde hayırlısıyla tedavini iyi geçer Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun...
Ben geçen hafta sonundan beri midemle uğraşıyorum. bulantım oluyor çok kötüymüş, 3 gündür de acayip bir mide ağrısı başladı gece ağrıya uyanıyorum ve daha uyuyamıyorum 3 saat lik uykuyla işe gidiyorum resmen sürünerek gidiyorum tabi çok fazla bir yorgunluk oluyor.
Akasya senin durumun nasıl inşallah daha rahat geçirirsin canım..

X