Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 6 Ocaktı. 27 Ocakta transferim olmuştu. Akasya daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum takvim yapmaya. Dün 7 haftalık çıktılar, günleriyle uyumlular çok şükür.
amin canım inşallah..gerçekten çok sevındım..pekı agrın var mı nasıl gecıyor
Çok güüzel bir haber canım buuuu hadi tadını çıkart hamişliğinin.
akasya yaptım takvimi, yalnız bu taksim önde gösteriyor.
ilk zamanlar kasık ağrılarım olmuştu ama artık hiç ağrım kalmadı, sadece göğüslerim şiş.
Ben hiç dikkat etmedim önde mi diye. Benim doğum tarihi diğer hesaplamalarda da aynı çıkıyor. Hangi açıdan önde ???
Benim dün ultrasonda 7 haftalık olarak hesaplandı. Bu takvimde 8 hafta gözüküyor
Umudum sen test günü bekliyordun dimi. Ben de senin gibi belirti çok aramıştım. İnsan ister istemez araştırıyor. Ama belirtilere takılma. Bazılarında hiçbir belirti olmuyor. Benim en büyük belirtim mide yanmamdı. Üşümelerim oluyordu. Göğüslerim şişmişti. Ve sürekli dudaklarım kuruyordu. Halen de öyle. Ama sen bu belirtiler olmadan da hamile kalabilirsin.
oyy maşallah prensese Büyümüş de abla olacakmış Tuğçeeee benim de doğum tarihi ekim. Allah nasip etti asla şikayet etmem de benim de aklıma geliyor. Sıcaklarda ne yaparız diye
Özlem senin sat tarihi neydi ? Yapsana hamilelik takvimini
aynen oyle cumartesı gunu nur hanımın yanına gıdıcez.sureklı görüşüyoruz zaten ama kızımı epeydr gormedıgıydı.benım hamıle kaldığım sene cok sıcaktı gecen yaz daha serın gectı mesela.allah bır kolaylığını verıyor canım zaten eylülde havalar serınlıyor.bende eylülün ılk haftası erken doğum yapmıştım yoksa.benımde sat 12 ocaktı..
Benim de 18 Ocak sat. Bakalım hayırlısı canım.. Yaşayıp göreceğiz. Allah nasip etsin de herşeye katlanılır.
Kızlarr ben bugün zor bir gün geçirdim lapo. Sonrası ddaha bu hafta kanamam yoktu bbugün biraz gerildim okulda
Öğrenciler işte şimdi de içim de sancım var acaba bişey olur mu az da lekelenmem olmuş
Kızlarr ben bugün zor bir gün geçirdim lapo. Sonrası ddaha bu hafta kanamam yoktu bbugün biraz gerildim okulda
Öğrenciler işte şimdi de içim de sancım var acaba bişey olur mu az da lekelenmem olmuş
İnşallah canım bizde müjdeli haber verebiliriz. :18::18::18::18azartesi belli olacak .özel bir tarih 03.03.2014 :26::26::26:özelde haber almak ve vermek nasip olur. Diğer tarnsferi olan arkadaşlar sizlerin nasıl geçiyor günler ve kaçıncı gün ve kalitede embriyo taransferi yapıldı biraz bahsedermisiniz. benim 1 tane tarnsfer ve grade 2 ne yazıkki. 3.gün raransferi yapıldı aksini istesem de umudum hiç yok Allah büyük.Enfal 33-----------3 Mart
Sumeyye008.............3 Mart
uuumuduuum.............5 Mart
nnnilay.....................5 Mart
Müjdeli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız sizinle