- 17 Ekim 2010
- 3.405
- 182
Pazar günü Memorial yaparmı acaba? Eşimi belki ikna ede bilirsem:44::44:
Ben test günümden 2 gün önce Ataşehir memorialda yaptırmıştım. Şişliyi arayıp onay aldılar. Ücret ödemedim. İlk test kapsamında yapıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar günü Memorial yaparmı acaba? Eşimi belki ikna ede bilirsem:44::44:
Ben test günümden 2 gün önce Ataşehir memorialda yaptırmıştım. Şişliyi arayıp onay aldılar. Ücret ödemedim. İlk test kapsamında yapıldı.
merhaba hayırlı olsun bebısın akasyacım.saglıkla kucağına almayı nasıp etsın
canım çok sevindim senin adına. Dünyanın en güzel sesini duymuşsun Benim de 5 mart randevum. Inşallah ben de duyarım pıt pıtları Hamilelik aşırı halsiz gidiyor. Gündüz işyerinde uyukluyorum Resmen gözlerim kapanıyor. Gece de evde yemekten sonra koltukta uyukluyorum Yemek, temizlik hiçbirşey yapasım gelmiyor öyle işte.. Sende de var mı bu haller ? Yoksa ben mi tembelim
Arkadaş hepimiz hissettik bu duyguları. En kötüsünü de düşündük, çok umutlu da olduk. Bu tedavi böyle birşey. Insanın duyguları sarkaç gibi gelippp gidiyor. Ama nacizane tavsiyem hep pozitif düşün. Mesela pgt de ilk seferde olmuyor deme. Olan çok. Benim kendi 40 yaşında eşi 43-45 yaşında ikisi de engelli olan arkadaşlarım bebek kendileri gibi hasta doğmasın diye pgt yaptırdı. Ilk seferde 1 saglıklı embiryo, tek transfer ile hamile kaldı. Kızı sağlıklı doğdu. O yüzden imkansız diye birşey yok.
Bence senin yapman gereken bu sürede vücudunu bebeğine hazırlamak.. Stresten arın. Yapabiliyorsan egzersiz yap. Arı sütü ,polen bulabilirsen mutlaka iç. Eşin de kullanabilir. Bol bol su iç. Aynen maratona katılacak bir koşucu gibi bedenini ve ruhunu hazırla Ve olacak diye telkin et kendine.. Dua oku. Hayırlısı allah'tan..
Yavruların sımsıkı tutunsunlar sana.. Hiç bırakmasınlar inşallah
Benim de 5 mart kalp kese randevusu Martın ilk haftası epey gelişmemiz olacak
Sümeyye idrar ya da 7. Günde kan yapmayı düşünüyor musun
Baharcığım nasılsın ?biraz daha toparlandın mı ? Negatif görüşmesi yapacak mısın ??
kımınle yapacagımı bılmıyorum hastaneden aramadılar bıle. Ben bırkaç kez aradım.kımseyle goruşemedım.bır daha aramadılar.
Negatif görüşmesi için sen arıyorsun. Ama aradıysan ve geri donmedılerse hemen zehra hanıma maıl at. O geri dönüş yaptıracaktır. Yada başhemsire var orda yasemin hanım onunla görüş kendisi bana çok yardımcı oluyor. En ufak bişeyde ben onu arıyorum.kımınle yapacagımı bılmıyorum hastaneden aramadılar bıle. Ben bırkaç kez aradım.kımseyle goruşemedım.bır daha aramadılar.
Hayırlı olsun. Bebişlerin üım sıkı tutunsun annesine. Gün sayarsan geçmez, boş verince daha kolay geçiyor gibi. Anı yaşamaya çalış. Aksi ispatlanıncaya kadar hamile sayılırız. Bunun keyfini çıkarın. Ben şimdiden hamile moduna girdim bile in şee Allah bu hava 9 ay devam eder.
Eşim zamanından önce test yaptırmaya karşı. Erken yapmaya ikna ede bileceyimi hiç sanmıyorum. Ya idrar yaparım, ya da kuzu kuzu gününü beklerim.
Negatif görüşmesi için sen mi arıyorsun onlar mı bilmiyorum. Hasta İlişkileri sorumlusu Zehra Hanıma mail at. Randevu alamadığını söyle. Dönüş yaptırır sana.
Negatif görüşmesi için sen arıyorsun. Ama aradıysan ve geri donmedılerse hemen zehra hanıma maıl at. O geri dönüş yaptıracaktır. Yada başhemsire var orda yasemin hanım onunla görüş kendisi bana çok yardımcı oluyor. En ufak bişeyde ben onu arıyorum.
bende karşıyım erken teste 12. gününün bir sebebi var
sakın erken yapma tamam değer yüksek çıkınca güzelde ya az çıkarsa
sonradan yükselen çok kişi var canım ben beklerim herzamanki gibi:26::26::26:
kızlarr merhaba bende 2 aya kadar memorial de tüp bebeğe başlıcam daha önce 2 sefer istanbul tüp bebekte yaptırdım ama malesef tutmadı..sorun eşimde ve memorial erkek kısırlığında iyi diye duydumm inşallah son olur(( sonuç bekleyen arkadaşlar pozitif haberlerle gelin inşallah...
Haklısın berceste. Aynı fikirdeyim. Ben aşırı mide yanmam olduğu için mecburen yaptırmıştım. Nur Hanım hamile değilsen ilaç kullanırsın demişti. Değerim 33 çıkmıştı. İnsan geriliyor. Acaba yükselir mi iyi mi :) Vs vs ....
Hakkında hayırlısı olsun..
Tuğçeciğim çok sağol canım. Amin inşallah.. Sen ne yaptın tedaviye başlayacak mısın ?
arkadaşlar çok şükür ben de bebeklerimin kalp atışlarını gördüm, ikizlermiş. Darısı başınıza :)
ayy çok sevındım canım..iki yumurta mı konmustu..darısı bıze ınsallah..
arkadaşlar çok şükür ben de bebeklerimin kalp atışlarını gördüm, ikizlermiş. Darısı başınıza :)
evet canım ikisi de tutmuş :) Amin Allah isteyen herkese versin inşallah :)
canım nasıp olursa kışa düşünüyorum yaza kızım ve esıml bır tatıl planımız var ece ıkı yasına gırıcek..aralıkta 2.5 yasında olucak.ee eger tutarsada dıger bebeısım dogdugunda kızım 3,5 olur dıye hesapladım.hem bu yaz bı ezmıs oluruz kısa da hamıle olurum evde daha rahat oluyor gercı gebelıın son ayları yaza gelmesı kabus gıbı sıcaktan nefes alınmıyor ama olsun.