Canım sende de crinone jel vücudun arada dışarı atıyo mu epey bi şekilde benim kullandığımdan beri ilk kez bugün epey bi vucut attı oyüzden sordum
Yaş 29.amh 0.8 fsh ilk defa bu ay 11 çıktı.daha önce en yüksek 7 çıkmıştı fsh.o yüzden hiç amh yaptırmayı düşünmemiştim.memeorial isteyince çıktı ortaya.neyse hakkımızda hayırlısı.evet yarın opu olacak inşallah.artuk eşimde ki sorunlara üzülmüyorum çünkü iyi bir laboratuvar olunca sağlıklı sperm bulunabiliyor allahın izniyle.sen de üzülme canım ben bu sorunların hep stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.iki yıldır bir günüm bile Güle oynaya geçmedi.hep bir üzüntü hep bir sıkıntı.bende eşimde hep mutsuzuz.sonrada bu sorunlar çıktı ikimizde de işte...
Teşekkür ederim canım.ben ücretlerin yıllık olduğunu zannediyordum.5 yıllık olması da ayrıca güzelmiş.tabi benim doldurulacak embriyom olacak mı bakalım.hatta benim embriyom olacak mı bakalım.inşallah yarın opu işlemim olacak.tüm arkadaşlardan dua bekliyorum...
üzüntüyle geçen günleriniz son bulacak inşallah gelişen yumurta sayısı çok güzel 11-12 sayıdan bahsediyorsun maşallah en iyi tedaviyle ortalama 10 yumurta hedeflenir çok yumurta toplanırsa kalitesi düşüyor.inşallah opu işleminden sonra çok güzel haberler alırsın bizde sevincine ortak oluruz...hepimiz doğru adresi bulduk burdan bi şekilde allahın izniyle hayırlısıyla bebişlerimizle ayrılacağız..
Inşallah canım elbette herkesin imtihanı kendine zor ama bu evlat sahibi olamamak da çok ağır bir imtihan.insanlara anlatsan bir dert anlatmasan başka bir dert.hoş anlatsan da yaşamayan anlayamıyor.bu durumda insanı günden güne daha çok üzüyor.ama inşallah ben doktorumdan da merkezimden de çok memnunum.allahın izniyle buraya 2 kişi gelip 3 kişi döneceğiz hepimiz.bence olur dondurulmuşun
Canım ben de memorialda tedavi gördüm ve semra hanımla hiç görüşmedim.orada herşeyi hep birlikte yapıyorlar. Semra Hanım zaten bütün hastaları yaptıkları toplantıda kendisi de takip ediyor.bence geciktirme çünkü zaman aleyhimize işliyor.ben de senin gibi uzaktan gittim.işlerim o kadar sıkıydı ki izin alıp gitmem bile zor oldu.bence ayşe hanımla görüş ve tedaviye başla.ben ayşe hanımın hastası değildim ancak güleryüzlü işini bilen biri olduğunu çok duydum.Allah hakkında hayırlısı nı versinkizlarrr acil yardiminiza ihtiyacim var.bi akil verin lutfen. cumartesi ayse hanima randevum vardi. trabzondan gidicem tedaviye. cumartesi gunu semra hanim olmadigi icin dediler ki cumartesi ayse hanima gorusursunuz pazartesi de semra hanimla.
simdi aradim semra hanimla gorusmek icin pazartesi randevu alam dedim.bana cevap ceren sekreter konuya tam hakim degilim dedi.sonra dedi ki semra hanimin 21 ocaga kadar randevulari dolu. eee ben ta trabzondan semra hanim icin gidiyorum ama 21 ocaga kadar onu goremiyicem.nasil is bu. ne yapayim.cok gerildim.bi akil verin bana nolurrr deneyimli arkadaslarrrrr
Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.[/QUOTE
öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin allahımhepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
1 ay boyunca bir şeyler yazmadın detayları unuttum gibi
doktorundan ilaç dozlarından amh ve fsh değerlerinden sorunun kaynağından kaç yumurta toplandığından sağlıklı embriyo sayından transferinden kısaca baahsedermisin.benim tedavime de 10 gün kaldı eşimin morfoloji sorununu ilk muayenede öğrendik ama memorial için çok ciddi sorun olmadığını anladık bende rezervi sorunu var semra hoca daha önceki ilaç dozlarımı yüksek buldu 6-7 yumurta hedeflediğini söyledi bekliyoruz ve çok heyecanlıyız...
Canım benim tortu şeklinde geldi bugün jeli kullanmamın 15.günü daha önceki günler gelmeyince korktum merkezi aradım böyle kahverengi ve beyaz karışık dedim normal dediler bize bu ilk 3 ay rahat yok sen ne zaman gigiceksin kese içinCanım tortu olarak mı birikip geldi? Sanki paket olup gelmış gibi mi yoksa sıvılaşma mı??
bugün hastanede yumurta takibindeydim yine aynı şöyle iyi olan 4-5 yumurtam var ve amh 2.85 baskılama da yapıldı ama yine çok fazla gelişmiyor gonal-f 237,5 kullanıyorum 4 kutu gidiyor ama çok etkisi yok
Canım benim tortu şeklinde geldi bugün jeli kullanmamın 15.günü daha önceki günler gelmeyince korktum merkezi aradım böyle kahverengi ve beyaz karışık dedim normal dediler bize bu ilk 3 ay rahat yok sen ne zaman gigiceksin kese için
Canım üzülme lütfen.bende senden bir hafta önce başladım.ilk muayene de 3 folik ül gördü doktor ve benim amh 0.8.bende çok üzülmüştüm ama çok şükür İğnelerle yumurtalar hem büyüdü hemde sayısı arttı.en son dün 11 folik ül vardı.doktor hepsi işe yaramaz ama 4 tane kaliteli elde ederiz inşallah dedi.seninde inşallah tedavi ilerledikçe iyiye doğru gidecek yumurtaların. Stres yapma iyi olacağını düşün.allahın izniyle inşallah Rabbim nasip ettikten sonra bir yumurta bir sperm ihtiyacımız olan...bugün hastanede yumurta takibindeydim yine aynı şöyle iyi olan 4-5 yumurtam var ve amh 2.85 baskılama da yapıldı ama yine çok fazla gelişmiyor gonal-f 237,5 kullanıyorum 4 kutu gidiyor ama çok etkisi yok
bugün hastanede yumurta takibindeydim yine aynı şöyle iyi olan 4-5 yumurtam var ve amh 2.85 baskılama da yapıldı ama yine çok fazla gelişmiyor gonal-f 237,5 kullanıyorum 4 kutu gidiyor ama çok etkisi yok
Yeterli olur bence .bana da aynı doz verildi üç kutudan biraz arttı. Gonal f 450 nin içinde 600 ui oluyor o da tedaviye yeter de artar bileKizlar bugun tedavim basladi.sukurler olsun bu zamana kadar cok zordu. Ne olur nasil olur diye.sukur basladik.bisi sorcam ama gonal-f 450ui aldik 3 kutu ilk dozim 212.5 ui yaptm.dozu 3 kutuyu asan oldumu tekrar almamiz gerekir mu acaba
Canım bende gonal f 225 ui kullandım.ama şimdi sen yazınca kafama takıldı.gonal f 450 nin içinde 450 ui ilaç yokmu?yani ben iki günde bir kutu bitiriyordum.600 ui olsaydı 3. Güne de ilaç kalırdı ama ben ikinci gün kontrol ediyordum ilaç bitmiş oluyordu. Ilk tedavim birçok şeyi yeni öğreniyorum kusuruma bakma.Yeterli olur bence .bana da aynı doz verildi üç kutudan biraz arttı. Gonal f 450 nin içinde 600 ui oluyor o da tedaviye yeter de artar bile
Valla ben de öyle biliyordum. Hemşire söylemişti 600 olduğunu. Ben 212,5 kullanıyordum ikinci günden sonra baya kalıyordu canım.450 den fazla var içinde diye biliyorum o nedenle.ay yanlış mı biliyorum yoksaCanım bende gonal f 225 ui kullandım.ama şimdi sen yazınca kafama takıldı.gonal f 450 nin içinde 450 ui ilaç yokmu?yani ben iki günde bir kutu bitiriyordum.600 ui olsaydı 3. Güne de ilaç kalırdı ama ben ikinci gün kontrol ediyordum ilaç bitmiş oluyordu. Ilk tedavim birçok şeyi yeni öğreniyorum kusuruma bakma.
bende sperm dondurmayı sordum bugün 5 yıllık 1.100 müş istediğimiz kadar tüp dondurabiliyormuşuz..
mantıklı geldi bu sefer donduracağız.. yıllar geçtikçe değerler hepten kötüye gidiyor..
Canım sende de crinone jel vücudun arada dışarı atıyo mu epey bi şekilde benim kullandığımdan beri ilk kez bugün epey bi vucut attı oyüzden sordum
Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?