• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bugün hastanede yumurta takibindeydim yine aynı şöyle iyi olan 4-5 yumurtam var ve amh 2.85 baskılama da yapıldı ama yine çok fazla gelişmiyor gonal-f 237,5 kullanıyorum 4 kutu gidiyor ama çok etkisi yok

Senin amh çok iyi ama niye gelişmiyor ki canım

Canım bende gonal f 225 ui kullandım.ama şimdi sen yazınca kafama takıldı.gonal f 450 nin içinde 450 ui ilaç yokmu?yani ben iki günde bir kutu bitiriyordum.600 ui olsaydı 3. Güne de ilaç kalırdı ama ben ikinci gün kontrol ediyordum ilaç bitmiş oluyordu. Ilk tedavim birçok şeyi yeni öğreniyorum kusuruma bakma.

450nin içinde 500 yada 500'e yakın ilaç oluyor canım tam bir rakam yok dedi bana hemşire, ilaç firmaları biraz fazla koyuyormuş ama hangi kutuya ne kadar fazla koyuyorlar bilmiyoruz tabi.

Ben 6 kutu gonal-f kullandım buarada

Arkadaşlar pozitif sonuç alınca crinone teke duşuyor başkada progestron ignesi yok acaba yeter mi ki günde 1 crinone? Birçok merkez ya 2 yaptırıyor crinoneyi yada 1 crinone 1 iğne şeklinde oluyor
Bide deniz olmayan rakım yüksek olan yerlerde crinonenin ucunu kırdıgın anda yarısı dışarı çıkıyor çıkmaması için crinonenin üst kısmını bir igneyle delmek gerekiyor aklınızda olsun ozaman çıkmıyor

bende pozitifi görünce 1 taneye düşürecektim, memorialdaki hemşire bana sen 2 tane olarak devam et kese ve kalp atışı görene kadar 2 tane kullanılması gerekli demişti.. kağıtta hatalı kalmış demişti.

Sonradan dondurmuşlar 2 tanesini ozaman neguzel, güzel sürpriz olmuş ama genede bilgilendirmeleri gerekiyordu. Benimde 2 tane var donmuş. Bu 1390 tl donmuş için odenen para eğer aynı yıl donmuş transferi yaptıracaksan, donmuş transfer ucretinden 690 tl sini duşuyorlarmış cnm. Tabi inşallah bize gerek kalmaz

inşallah canım :) Evet sürpriz oldu gerçekten de baka kaldık resimlerine valla mı modunda :KK70:

Nasılsın buarada nasıl gidiyor hamişlik :nazar:

bende pozitifi görünce 1 taneye düşürecektim, memorialdaki hemşire bana sen 2 tane olarak devam et kese ve kalp atışı görene kadar 2 tane kullanılması gerekli demişti.. kağıtta hatalı kalmış demişti.

bak ya sinir ediyor bazen bu hastane beni, beni hemen teke düşürdüler kız, pozitifi aldığımdan beri tek kullanıyorum ben, Allaha emanet yarabbim ya

ben de anlamıyorum söylenen bişi de yok seni yapın da böle demkk ki gibi bişi dedi aylin hanımm

Allah alla ilginç bir açıklama, öyle karışık işler ki bazen doktorlar bile verecek cevap bulamıyor değil mi? Hiç kafana takma canım beslenmene dikkat et bol bol protein al, az ve öz yumurta iyidir her zaman, zaten bizede bir tane lazım

bak ya sinir ediyor bazen bu hastane beni, beni hemen teke düşürdüler kız, pozitifi aldığımdan beri tek kullanıyorum ben, Allaha emanet yarabbim ya

canımm belki sende gerek görülmemiştir tedirgin olma.. bana ve gebe kalan bir arkadaşıma daha kalp atışına kadar 2 tane olarak devam edin en sağlıklısı bu denilmişti.. kağıtta neden öyle yazıyor diye biraz fırçalayınca hatalı kalmış doğrusu 2 demişti..

bende neden progesteron iğne kullandırmadılar diye kızdım.. bu crinone jel ile progesteron iğne aynı işlevde diye tutturuyorlar ama birazcık kanama olunca jel kullanıyorsan eğer hemen git progesteron iğne vurdur diyorlar.. demekki tam anlamıyla aynı işlevde değiller..

senin bebişin sağlıklı ilerliyor cnm tedirgin olma herşey güzel maşallah..

ben de anlamıyorum söylenen bişi de yok seni yapın da böle demkk ki gibi bişi dedi aylin hanımm

aylin hep öyle canım konuşturmak için kafayı yemek gerekli.. aslında aralarında en bilgili, en ünvanlı ve mevkili doktor aylinmiş.. ama nasılsınız harici 1 kelime konuşmuyor sorularada cevap vermiyor.. ben tedavinin yarısında bu sebepten onu bırakmıştım..

Valla korktum şimdi heryeri okuyom ya 2 jel yada 1 jel 1 iğne şeklinde inşallah yeterli gelmiştir. Sanada 2 tane demişler neye göre karar veriyorlar ki neyse inşallah yeterlidir cnm sağol

inşallah canım :) Evet sürpriz oldu gerçekten de baka kaldık resimlerine valla mı modunda :KK70:

Nasılsın buarada nasıl gidiyor hamişlik :nazar:

Canım sanada tek demişler crinoneye inşallah yeterli gelir
Valla hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum, ben istiyorum ki bana kendini hissettirsin tekmelesin, yatırsın beni şaka biryana gerçekten benle mi değil mi hissetmiyorum umarım degerim katlamıştır şu keseyi gorurum bende
Sen nasılsın cnm? Artık daha huzurlusundur. Sen de var mı farklılıklar??

Valla korktum şimdi heryeri okuyom ya 2 jel yada 1 jel 1 iğne şeklinde inşallah yeterli gelmiştir. Sanada 2 tane demişler neye göre karar veriyorlar ki neyse inşallah yeterlidir cnm sağol

Canım sanada tek demişler crinoneye inşallah yeterli gelir
Valla hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum, ben istiyorum ki bana kendini hissettirsin tekmelesin, yatırsın beni şaka biryana gerçekten benle mi değil mi hissetmiyorum umarım degerim katlamıştır şu keseyi gorurum bende
Sen nasılsın cnm? Artık daha huzurlusundur. Sen de var mı farklılıklar??

ayın kaçına randevu aldın canım.. hamile olmasan regly olurdun cnm demekki hamilesin.. değerinde iyi.. maşallah

ayın kaçına randevu aldın canım.. hamile olmasan regly olurdun cnm demekki hamilesin.. değerinde iyi.. maşallah

Progestron geciktirmez mi cnm kanamayı??
Bugün takacak birşey daha buldum yarın arıyım sorum şu jel olayını. Salı günü gidecem cnm inşallah bir aksilik olmamıştır
Sen nezaman başlıyosun? Takviye vitamin alıyormusun?

aylin hep öyle canım konuşturmak için kafayı yemek gerekli.. aslında aralarında en bilgili, en ünvanlı ve mevkili doktor aylinmiş.. ama nasılsınız harici 1 kelime konuşmuyor sorularada cevap vermiyor.. ben tedavinin yarısında bu sebepten onu bırakmıştım..
doçent o o yüzden seçmiştim:)evet yaa çok soru soruyorum ona rağmen tatmin etmiyor...onunla başladım die değiştirmek de istemedim ilk tedavimde de bu şekildeydi yumurtalarımm başka doktora geçsem o ne yapar ki şu durumda

doçent o o yüzden seçmiştim:)evet yaa çok soru soruyorum ona rağmen tatmin etmiyor...onunla başladım die değiştirmek de istemedim ilk tedavimde de bu şekildeydi yumurtalarımm başka doktora geçsem o ne yapar ki şu durumda

boşver devam et canım zaten başkasınada geçsen hiçbirşey fark etmez sonuç aynı olur..
benim tedavi sayım çok, artık tahamümmül sınırım dibe vurmuş o yüzden değiştirmiştim.. normalde çok iyi bi doktor..
yumurta sayında iyi hayatım zaten en fazla 2 tane transfer ediliyor.. hiç canını sıkma.. en azından diğer merkezler gibi gelişmemiş bir yumurtaya iyi kalite diyerek bizi kandırmıyorlar..

Progestron geciktirmez mi cnm kanamayı??
Bugün takacak birşey daha buldum yarın arıyım sorum şu jel olayını. Salı günü gidecem cnm inşallah bir aksilik olmamıştır
Sen nezaman başlıyosun? Takviye vitamin alıyormusun?

kesin hamilesin canım sık olarak birşeye taktığına göre..

Valla ben de öyle biliyordum. Hemşire söylemişti 600 olduğunu. Ben 212,5 kullanıyordum ikinci günden sonra baya kalıyordu canım.450 den fazla var içinde diye biliyorum o nedenle.ay yanlış mı biliyorum yoksa

450nin içinde 500 yada 500'e yakın ilaç oluyor canım tam bir rakam yok dedi bana hemşire, ilaç firmaları biraz fazla koyuyormuş ama hangi kutuya ne kadar fazla koyuyorlar bilmiyoruz tabi.

Ben 6 kutu gonal-f kullandım buarada

Ben hiç duymamıştım bunu hemşire de hiç öyle bir şey söylemedi.neyse geldi geçti zaten inşallah bir daha da gerek olmaz tedaviye.bu tedavi hayırlı sonuç verir inşallah...

boşver devam et canım zaten başkasınada geçsen hiçbirşey fark etmez sonuç aynı olur..
benim tedavi sayım çok, artık tahamümmül sınırım dibe vurmuş o yüzden değiştirmiştim.. normalde çok iyi bi doktor..
yumurta sayında iyi hayatım zaten en fazla 2 tane transfer ediliyor.. hiç canını sıkma.. en azından diğer merkezler gibi gelişmemiş bir yumurtaya iyi kalite diyerek bizi kandırmıyorlar..
yani yapacak birşey yok sanırsam en azından daha bilgili aylin hanım diyelim:)ilk tedavi de böyleydi 2.de çare bulunup değişir die tahmin ediyordum fakat değişen birşey yok...inşallah bunlar iyi olsun ....bugünlerde neler yemem gerekir peki arkadaşlar

Canım ben 29 yaşındayım ve amh 0.8 bu durumda bana iki embriyo transferi yaparlar mı???yani ben rica edeceğim ama nasıl bir cevap alırım merak ediyorum.yaşdan dolayı bir mi transfer etmek isterler acaba???

Back