- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
- 198
Zor durum Allah yardımcın olsun..benim tek yumurta tek embriyo 5. Güne gitti ama 2 düşük 1 dış geb 1 negatif oldu. Pgt yaptıracak kadar enbriyom olmadı yani elde ne varsa o konuldu... Dediğin gibi benim eşimde de ileri hareket ve 0 morfoloji problemi var e amh da düşük olunca son kalan yumurta ve spermler birbirlerini tolere edemiyorlar.. Tek tesellim yaşım genç ve 5. Güne gidiyor ama sonuca bakarsak elde var sıfır.. Ama eğer ki 2 den fazla embriyom olsaydı mutlaka pgt yaptırırdım en azından sonucu baştan bilirdim
canımm özel değilse kaç yaşındasın.. yinede şükrediyorum şu konuda şanslıyım çoğu kişinin 9-10 tane yumurtası toplanıyor eşlerindede sorun olmadığı halde hiç döllenmeleri olmuyor..
ama benim 1-2 yumurtam eşiminde ağır faktörüne rağmen zorla dölleniyor zorla 4. 5. güne gidiyor hatta kimyasala kadar çıkıyorlar.. yazık ne çektiler ya benden bu yumurtalar:))
ama ben her tedavi öncesinde çok yoğun ön hazırlıklar yapıyorum onunda çok etkisi oluyor..
pgt yaptıracağım canım artık tüm tedavilerimde.. tedavi iptallerini göze alacağım çünkü 35 yaş üstünde embriyoda kromozon bozukluğu oranı %50 üzerinde..