• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hayır canım meram tıp da çektirdim.başkent çok uygundu fiyat olarak ama pek çok yer sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi bu detayı da tesadüfen öğrendim başkent hastanesine bu kısmı sormadığım için risk almadım randevumu meram tıptan almıştım orda anestesiz çektirdim beğenecekler mi bilmiyorum hsg çekimi biter bitmez filmi raporuyla birlikte verdiler sadece tek kare resim var doktor tüplerin iyi olduğunu söyledi ama çok ağrılıydı bir anda ilacı verdiler çok hızlıydı neyse bitti mi dedim şükür bitmiş.

Canım o uygulama kızılay hastanesinde var kendi hastasına indirimli çekiyor, başkentte böyle birsey yok herkese aynı.. Muayene op. 30 tl, hsg de 50 tl toplam 80-85 tl gibi birsey.. Dijital çekim yapıyorlar cd veriyorlar, öyle film falan değil her ayrıntısını cd de izleniyor. 2 kez cektirdim hiç acıda duymadım. Neyse çekilmiş artık geçmiş olsun

anestesi ile yapılıyor üzerindekileri tamemen çıkarıp onların sana verdiklerini giyiyorsun.15 dk kadar sürüyor hiç ağrı hissetmiyorsun sonrasında da ben ağrı hissetmedim ama benim bir arkadaşım başka bir yerde tedavi görüyordu onun yumurta toplama işleminde anestezi uygulamadılar kızın çektiği acının tarifi yoktu sonrasında çok ağrıları oldu.ama işini profosyyenel yapan merkezde kesinlikle korkacak bir şey yok 2 saat odaya alırlar dinlenir evine gidersin
Anestezisiz opu yapıldığını hiç duymamıştım.maşallah arkadaşına nasıl dayanmış.ben de doktoruma ve hastaneye güveniyorum o yüzden biraz daha sakinim.sadece sonrasında ağrı olur diye endişeleniyordum ama siz tecrübeli arkadaşların anlattıklarına bakılırsa sonrasinda da sıkıntı yok allahın izniyle...

Canım benim 0.19 yani dipte..senin amh değerin tamam düşük ama öyle çokta düşük değil merak etme 11-12 folikulden en az 8-9 yumurta oluşur diye düşünüyorum içini ferah tut. Benim başta hep tek yum ilk etapta asla 2 tane olmadı. İğnelere baslayınca geriden geldi ama yetişemediler o nedenle tek yum tek embriyo oluştu.. Senin ilk tedavimi?
Canım amh değerin kaç peki?benim de amh düşük 0,8 eşimde ileri hız ve sayı az morfoloji ise 0.cumartesi opu olacak inşallah.bugün ultrason da 11 12 folik ül ölçtü doktor.ama kaç yumurtam toplanacak kaçı sağlıklı döllenecek merak ediyorum.senin amh kaç?Kaç yumurta oldu?ve kaçı döllendi?

Canım benim 0.19 yani dipte..senin amh değerin tamam düşük ama öyle çokta düşük değil merak etme 11-12 folikulden en az 8-9 yumurta oluşur diye düşünüyorum içini ferah tut. Benim başta hep tek yum ilk etapta asla 2 tane olmadı. İğnelere baslayınca geriden geldi ama yetişemediler o nedenle tek yum tek embriyo oluştu.. Senin ilk tedavimi?
Eveet canım ilk tedavim inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin.ben rezervim in düşük olduğunu bilmiyordum tedavi başlangıcında öğrendim.çok zor oldu kabullenmem.biz sadece eşimde sorun var derken bende de böyle bir sorun çıktı.ilk muayene de 3 yumurta görüldü.ben hiç bilmediğim için hiç artmayacak sandım ama İğnelerle birlikte arttı çok şükür.doktor da şuan 7 tane embriyo oluşur diğerleri daha geriden geliyor dedi ama bakalım kısmet.çok zor zamanlardan geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Canım inşallah o tek yumurta altın yumurta olur ve o altın yumurtadan da altın embriyo oluşur.ve onunla da evladına hayırlısıyla kavuşursun inşallah.sen başladın mı tedaviye?

kizlarrr acil yardiminiza ihtiyacim var.bi akil verin lutfen. cumartesi ayse hanima randevum vardi. trabzondan gidicem tedaviye. cumartesi gunu semra hanim olmadigi icin dediler ki cumartesi ayse hanima gorusursunuz pazartesi de semra hanimla.
simdi aradim semra hanimla gorusmek icin pazartesi randevu alam dedim.bana cevap ceren sekreter konuya tam hakim degilim dedi.sonra dedi ki semra hanimin 21 ocaga kadar randevulari dolu. eee ben ta trabzondan semra hanim icin gidiyorum ama 21 ocaga kadar onu goremiyicem.nasil is bu. ne yapayim.cok gerildim.bi akil verin bana nolurrr deneyimli arkadaslarrrrr

Canım o uygulama kızılay hastanesinde var kendi hastasına indirimli çekiyor, başkentte böyle birsey yok herkese aynı.. Muayene op. 30 tl, hsg de 50 tl toplam 80-85 tl gibi birsey.. Dijital çekim yapıyorlar cd veriyorlar, öyle film falan değil her ayrıntısını cd de izleniyor. 2 kez cektirdim hiç acıda duymadım. Neyse çekilmiş artık geçmiş olsun

ayy hadi ya şimdi çok üzüldüm ben her çekimin aynı olduğunu düşünmüştüm sonradan öğrenmiş oldum.bana sadece film verdiler cd falan yok bilseydim keşke başkentte çektiridim ...

Eveet canım ilk tedavim inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin.ben rezervim in düşük olduğunu bilmiyordum tedavi başlangıcında öğrendim.çok zor oldu kabullenmem.biz sadece eşimde sorun var derken bende de böyle bir sorun çıktı.ilk muayene de 3 yumurta görüldü.ben hiç bilmediğim için hiç artmayacak sandım ama İğnelerle birlikte arttı çok şükür.doktor da şuan 7 tane embriyo oluşur diğerleri daha geriden geliyor dedi ama bakalım kısmet.çok zor zamanlardan geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

sizde yaş kaç en son bende de 3 yumurta görüldü sizde ilaçlarla 7 olmuşsa süper benim endişelerimden biri de bu amh 0.54
fsh 13.60 yaş 37 eşimde sayı ve hareketlilik iyi normal morfoloji %1 (eşimde sıkıntı olduğu muayeneden sonra bize süpriz oldu en azından soruna yönelik tedavi uygulanması sevindirici) inşallah tedavinizde her şey yolunda gider bebeğinize kavuşursunuz cmt mi opunuz olacak

Canım inşallah o tek yumurta altın yumurta olur ve o altın yumurtadan da altın embriyo oluşur.ve onunla da evladına hayırlısıyla kavuşursun inşallah.sen başladın mı tedaviye?
5.tedavime şubat gibi yada mart gibi başlamayı düşünüyorum çok yoruldum 10 ayda 4 micro 1 histeroskopi artık bünyem kaldırmıyor... Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi oluruz canım

Bizde eşimde sorun var diy
bizde eşimde sorun var diye gittik çünkü o zmn 27 yaşındaydım ve aklımın ucundan geçmezsi sorunun bende olacağı.. Amh yaptrdık doktor inanamadı tekrar başka bi lab. Da yaptırdık sonuç ortadaydı..ilk başlarda tek yumurta var diye çok üzüldüm ama şu an ona bile dua ediyorum ya hiç olmasaydı?.. Senin tedavin hayırlı uğurlu olsun canım iyi düşün iyi olsun ve şunu söliyim bazı iletişim aksaklıklarına rağmen memorial doğru bir seçim umarım hayrını görürsün

kizlarrr acil yardiminiza ihtiyacim var.bi akil verin lutfen. cumartesi ayse hanima randevum vardi. trabzondan gidicem tedaviye. cumartesi gunu semra hanim olmadigi icin dediler ki cumartesi ayse hanima gorusursunuz pazartesi de semra hanimla.
simdi aradim semra hanimla gorusmek icin pazartesi randevu alam dedim.bana cevap ceren sekreter konuya tam hakim degilim dedi.sonra dedi ki semra hanimin 21 ocaga kadar randevulari dolu. eee ben ta trabzondan semra hanim icin gidiyorum ama 21 ocaga kadar onu goremiyicem.nasil is bu. ne yapayim.cok gerildim.bi akil verin bana nolurrr deneyimli arkadaslarrrrr

Canım banada öyle demişlerdi ama ben dr.uma söyledim mutlaka Semra hocanın görmesini istiyorum diye ikinci muayenede dr.um iletmiş olacak beni muayene etti ve ben ayrıyeten Semra hoca için randevu almadım yani.zaten dr lar Semra hoca ile istişare etmeden hareket etmiyorlar.ama sen dr.una mutlaka söyle uzaktan geldiğini ve kendisiyle görüşmek istediğini

ayy hadi ya şimdi çok üzüldüm ben her çekimin aynı olduğunu düşünmüştüm sonradan öğrenmiş oldum.bana sadece film verdiler cd falan yok bilseydim keşke başkentte çektiridim ...

Uzulme cnm filmdede goruluyordur mutlaka

sizde yaş kaç en son bende de 3 yumurta görüldü sizde ilaçlarla 7 olmuşsa süper benim endişelerimden biri de bu amh 0.54
fsh 13.60 yaş 37 eşimde sayı ve hareketlilik iyi normal morfoloji %1 (eşimde sıkıntı olduğu muayeneden sonra bize süpriz oldu en azından soruna yönelik tedavi uygulanması sevindirici) inşallah tedavinizde her şey yolunda gider bebeğinize kavuşursunuz cmt mi opunuz olacak
Yaş 29.amh 0.8 fsh ilk defa bu ay 11 çıktı.daha önce en yüksek 7 çıkmıştı fsh.o yüzden hiç amh yaptırmayı düşünmemiştim.memeorial isteyince çıktı ortaya.neyse hakkımızda hayırlısı.evet yarın opu olacak inşallah.artuk eşimde ki sorunlara üzülmüyorum çünkü iyi bir laboratuvar olunca sağlıklı sperm bulunabiliyor allahın izniyle.sen de üzülme canım ben bu sorunların hep stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.iki yıldır bir günüm bile Güle oynaya geçmedi.hep bir üzüntü hep bir sıkıntı.bende eşimde hep mutsuzuz.sonrada bu sorunlar çıktı ikimizde de işte...

Canım benim de ayni durum oldu, ogün semra hanımın randevularının dolu olduğunu söylediler. Ben randevuya gittiğimde rica ettim 10 dakikada olsa görüşmek istediğimi yurtdışından geldiğimizi söyledim. Onlarda bana 10 dk görüşebilceğimi ama belki beklemem gerektiğini söylediler ve kabul ettim. Çokta beklemedim süpriz bi şekilde ilk randevuma kontroller kısmına semra hanım girdi. Rica edersen yardımcı oluyolar.

embriyo donduran kızlar bişey soracağım, size bir belge, kağıt vs bişey verdiler mi? Biz geçen gittiğimizde ödemesini yaptık imzalarımızı attık çıktık sonra aklıma geldi bize hiç bişey vermediler yani şu kadar embriyonuz var şu kadar süre saklanacak vs

embriyo donduran kızlar bişey soracağım, size bir belge, kağıt vs bişey verdiler mi? Biz geçen gittiğimizde ödemesini yaptık imzalarımızı attık çıktık sonra aklıma geldi bize hiç bişey vermediler yani şu kadar embriyonuz var şu kadar süre saklanacak vs

2007 tedavimde bize de vermemişlerdi. Bu arada İnşşallah bu tedaviniz tuttu ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Dondurulmuşa çok da ümit bağlamayın. Çözünürken mutlaka kalite kaybı oluyor ve transferi sonrası da sağlıklı bir tutunma sağlamıyor.

5.tedavime şubat gibi yada mart gibi başlamayı düşünüyorum çok yoruldum 10 ayda 4 micro 1 histeroskopi artık bünyem kaldırmıyor... Amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi oluruz canım
Hayırlısı olsun canım.biraz dinleyip martta da başlayabilirsiniz aslında.hem vücut hem ruh dinlenmiş olur.benim ilk tedavim olmazsa ikinciyi yaz tatilinde denerim herhalde.o da olmazsa bir daha ne zaman düşünürüm bilmiyorum.sen çok güçlü ve çok cesaretlisin maşallah...

Canım bizde almadık herhangi belge, esim transferden sonraki gün gitti odemeyi yaptı belge imzaladı geldi. Birşey verselerdi mutlaka bana verirdi

Canım bizde almadık herhangi belge, esim transferden sonraki gün gitti odemeyi yaptı belge imzaladı geldi. Birşey verselerdi mutlaka bana verirdi
Kızlar embriyo dondurma ücreti ne kadar memeorial da? ??

Back