Zor durum Allah yardımcın olsun..benim tek yumurta tek embriyo 5. Güne gitti ama 2 düşük 1 dış geb 1 negatif oldu. Pgt yaptıracak kadar enbriyom olmadı yani elde ne varsa o konuldu... Dediğin gibi benim eşimde de ileri hareket ve 0 morfoloji problemi vare amh da düşük olunca son kalan yumurta ve spermler birbirlerini tolere edemiyorlar.. Tek tesellim yaşım genç ve 5. Güne gidiyor ama sonuca bakarsak elde var sıfır.. Ama eğer ki 2 den fazla embriyom olsaydı mutlaka pgt yaptırırdım en azından sonucu baştan bilirdim
kizlarrr acil yardiminiza ihtiyacim var.bi akil verin lutfen. cumartesi ayse hanima randevum vardi. trabzondan gidicem tedaviye. cumartesi gunu semra hanim olmadigi icin dediler ki cumartesi ayse hanima gorusursunuz pazartesi de semra hanimla.
simdi aradim semra hanimla gorusmek icin pazartesi randevu alam dedim.bana cevap ceren sekreter konuya tam hakim degilim dedi.sonra dedi ki semra hanimin 21 ocaga kadar randevulari dolu. eee ben ta trabzondan semra hanim icin gidiyorum ama 21 ocaga kadar onu goremiyicem.nasil is bu. ne yapayim.cok gerildim.bi akil verin bana nolurrr deneyimli arkadaslarrrrr
2007 tedavimde bize de vermemişlerdi. Bu arada İnşşallah bu tedaviniz tuttu ve bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Dondurulmuşa çok da ümit bağlamayın. Çözünürken mutlaka kalite kaybı oluyor ve transferi sonrası da sağlıklı bir tutunma sağlamıyor.
Kızlar embriyo dondurma ücreti ne kadar memeorial da? ??
Canım bizde almadık herhangi belge, esim transferden sonraki gün gitti odemeyi yaptı belge imzaladı geldi. Birşey verselerdi mutlaka bana verirdi
Canım nasılsın ? Sen bana transferden sonra belirtim yok hala yazmıştım ve sonrasında hemen ben de de ilk denemelerimdeki gibi olmuşyu deyip destek olmuştun çok sağol evet ben de salı günü Rabbimin de izniyle olumlu sonucumu aldım bakalım bi 10 gün sonra kese görmek için gidicez inşallah orda da bi sorun çıkmadan hayırlı haberi alırım sen nasılsın var mı bi belirti ve değişiklik aramızda seninle tam bir ay var:)Demek vermiyorlar bişey , ilginç ama ya vermeleri lazım. Biz bir tane embriyomuz var biliyorduk dondurulmuş geçen Ayşe hanıma gittiğimizde tesadüf 3 tane olduğunu öğrendik çok şaşırdık çokta mutlu olduk ama böyle çok bilgisiz kalıyor insan
Teşekkür ederim canım.ben ücretlerin yıllık olduğunu zannediyordum.5 yıllık olması da ayrıca güzelmiş.tabi benim doldurulacak embriyom olacak mı bakalım.hatta benim embriyom olacak mı bakalım.inşallah yarın opu işlemim olacak.tüm arkadaşlardan dua bekliyorum...
Canım nasılsın ? Sen bana transferden sonra belirtim yok hala yazmıştım ve sonrasında hemen ben de de ilk denemelerimdeki gibi olmuşyu deyip destek olmuştun çok sağol evet ben de salı günü Rabbimin de izniyle olumlu sonucumu aldım bakalım bi 10 gün sonra kese görmek için gidicez inşallah orda da bi sorun çıkmadan hayırlı haberi alırım sen nasılsın var mı bi belirti ve değişiklik aramızda seninle tam bir ay var:)
5 yıllık 1390tl canım
Çok saol canım inşallah güzel haberler almak tüm isteyenlere nasip olur.Aslından yıllıkta ödeyebiliyormuşsun, soruyorlarmış ödeme yaparken, birde 5 yıllık ödedin ama 1 sene sonra çözdürdün transfer oldun 4 yıllık ücreti geri ödüyorlarmış. O konularda çok iyiler canım.
Allah yardımcı olsun, hiç endişe etme çok sorunsuz bir işlem. İnşallah güzel haberler alırsın güzel güze yumuşların toplanır kaliteli embriyoların oluşur
5 yıllık 1390tl canım
Demek vermiyorlar bişey , ilginç ama ya vermeleri lazım. Biz bir tane embriyomuz var biliyorduk dondurulmuş geçen Ayşe hanıma gittiğimizde tesadüf 3 tane olduğunu öğrendik çok şaşırdık çokta mutlu olduk ama böyle çok bilgisiz kalıyor insan
Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Hayırlı uğurlu olsun canım.allahım sağlık sıhhat le ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim de yarın kısmet olursa yumurta toplama işlemim var.sen hamile sin bana da dua edersen sevinirim. ..Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Canım sende de crinone jel vücudun arada dışarı atıyo mu epey bi şekilde benim kullandığımdan beri ilk kez bugün epey bi vucut attı oyüzden sordumAslından yıllıkta ödeyebiliyormuşsun, soruyorlarmış ödeme yaparken, birde 5 yıllık ödedin ama 1 sene sonra çözdürdün transfer oldun 4 yıllık ücreti geri ödüyorlarmış. O konularda çok iyiler canım.
Allah yardımcı olsun, hiç endişe etme çok sorunsuz bir işlem. İnşallah güzel haberler alırsın güzel güze yumuşların toplanır kaliteli embriyoların oluşur
Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.
canımm maşallahhh gebesinnn vede büyük ihtimal ikiz gibi..
tebriklerr kat kat artmasını dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?