Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canımm özel değilse kaç yaşındasın.. yinede şükrediyorum şu konuda şanslıyım çoğu kişinin 9-10 tane yumurtası toplanıyor eşlerindede sorun olmadığı halde hiç döllenmeleri olmuyor..
ama benim 1-2 yumurtam eşiminde ağır faktörüne rağmen zorla dölleniyor zorla 4. 5. güne gidiyor hatta kimyasala kadar çıkıyorlar.. yazık ne çektiler ya benden bu yumurtalar:))
ama ben her tedavi öncesinde çok yoğun ön hazırlıklar yapıyorum onunda çok etkisi oluyor..
pgt yaptıracağım canım artık tüm tedavilerimde.. tedavi iptallerini göze alacağım çünkü 35 yaş üstünde embriyoda kromozon bozukluğu oranı %50 üzerinde..

Pazartesi Semra hanım hastanedeyse tek yapacağın şey canım aşırı derecede istekli olmak.. telefonla ara Semra hanımın hemşiresine bağlattır kendini.. Uçak biletlerime kadar aldım ne yapıp edip Semra hanıma pazartesine 10 dk da olsa bana yer ayarlayın de.. imsansız diye bir şey yok Semra hanım hastanedeyse mutlaka ayarlıyorlar.. çok çok ısrarcı olup derdini doğru kişiye anlatırsan herşeyi halledebiliyorsun.. kafalarını okadar yorki telefonda sonunda mecbur kalsınlar..

benim randevumda aynen Semra hanım dolu dediler Ayşe hanıma almıştım.. Hastaneye gittiğimde Semra hanımın hemşiresi ile görüşeceğim dedim durumunu anlattım hemen ayarladı hemşire 10 dk da olsa Semra hanım geldi baktı ilgilendi..
ama tabi sen şehir dışından geleceğin için bunu gelmeden telefonda halletmelisin..

Çok teşekkür ederim canım bel bağlamaktan ziyade bizim embriyolarımız elimizde hastanede var olduklarına 5 yıllık saklama için anlaştığımıza ve ödeme yaptığımıza dair bir belge olsun isteriz, hastanemize güveniyoruz elbette ama hassas konular neticede. Ayrıca bu kadar umutsuz olma lütfen dondurulmuşlarla hamile kalan onlarca insan var. Benim bir arkadaşım bırak embriyoyu yumurta dondurmuştu mecburi bir durumdan dolayı, yumurta dondurmak daha risklidir ona rağmen o yumurtalar döllendi ve kızı şimdi 8 yaşında.

O nedenle hangi embriyonun tutacağı belli olmaz bir yere kadar doktorlar bir yerden sonrası şans işi Allaha kalmış birşey , bence şuan dondurulmuşları ile tedavi bekleyen arkadaşlarımızın da moralini bozmayalım. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için vermiyorlar demek ki

Canım bizde almadık herhangi belge, esim transferden sonraki gün gitti odemeyi yaptı belge imzaladı geldi. Birşey verselerdi mutlaka bana verirdi

Demek vermiyorlar bişey , ilginç ama ya vermeleri lazım. Biz bir tane embriyomuz var biliyorduk dondurulmuş geçen Ayşe hanıma gittiğimizde tesadüf 3 tane olduğunu öğrendik çok şaşırdık çokta mutlu olduk ama böyle çok bilgisiz kalıyor insan

Teşekkür ederim canım.ben ücretlerin yıllık olduğunu zannediyordum.5 yıllık olması da ayrıca güzelmiş.tabi benim doldurulacak embriyom olacak mı bakalım.hatta benim embriyom olacak mı bakalım.inşallah yarın opu işlemim olacak.tüm arkadaşlardan dua bekliyorum...

Canım nasılsın ? Sen bana transferden sonra belirtim yok hala yazmıştım ve sonrasında hemen ben de de ilk denemelerimdeki gibi olmuşyu deyip destek olmuştun çok sağol evet ben de salı günü Rabbimin de izniyle olumlu sonucumu aldım bakalım bi 10 gün sonra kese görmek için gidicez inşallah orda da bi sorun çıkmadan hayırlı haberi alırım sen nasılsın var mı bi belirti ve değişiklik aramızda seninle tam bir ay var:)

Aslından yıllıkta ödeyebiliyormuşsun, soruyorlarmış ödeme yaparken, birde 5 yıllık ödedin ama 1 sene sonra çözdürdün transfer oldun 4 yıllık ücreti geri ödüyorlarmış. O konularda çok iyiler canım.

Allah yardımcı olsun, hiç endişe etme çok sorunsuz bir işlem. İnşallah güzel haberler alırsın güzel güze yumuşların toplanır kaliteli embriyoların oluşur

Hatırladım Çok sevindim canımmm Allah tamamına erdirsin , keseni kalp atışlarını görmeyi, yavrunu kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Ben iyiyim canım çok şükür zaman ileredikçe belirtilerde ilerliyor, seninde ilerleyecek ufak ufak :) ama yine merak etme olur mu ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum :)))

5 yıllık 1390tl canım
Çok saol canım inşallah güzel haberler almak tüm isteyenlere nasip olur.

Sonradan dondurmuşlar 2 tanesini ozaman neguzel, güzel sürpriz olmuş ama genede bilgilendirmeleri gerekiyordu. Benimde 2 tane var donmuş. Bu 1390 tl donmuş için odenen para eğer aynı yıl donmuş transferi yaptıracaksan, donmuş transfer ucretinden 690 tl sini duşuyorlarmış cnm. Tabi inşallah bize gerek kalmaz

Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.

Çok guzel değer maşallah, hayırlı olsun rabbim kucahınıza almayı nasip etsin. Sizinde idrarda gorunuyordu demek değer yüksek olduğu içinmiş. Çogul gebelik gibi duruyor, hayırlısı olsun en önemlisi o..

Arkadaşlar kan sonucumu aldım. 10. Gün sonucum 612 çıktı :) inş. Bu şekil devam eder. Doktorum 10 gün sonra tekrarlamamızı önerdi. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Hayırlı uğurlu olsun canım.allahım sağlık sıhhat le ve hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim de yarın kısmet olursa yumurta toplama işlemim var.sen hamile sin bana da dua edersen sevinirim. ..

Canım sende de crinone jel vücudun arada dışarı atıyo mu epey bi şekilde benim kullandığımdan beri ilk kez bugün epey bi vucut attı oyüzden sordum

canımm maşallahhh gebesinnn vede büyük ihtimal ikiz gibi..
tebriklerr kat kat artmasını dilerim..

Kizlar bugun tedavim basladi.sukurler olsun bu zamana kadar cok zordu. Ne olur nasil olur diye.sukur basladik.bisi sorcam ama gonal-f 450ui aldik 3 kutu ilk dozim 212.5 ui yaptm.dozu 3 kutuyu asan oldumu tekrar almamiz gerekir mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…