Merhaba arkadaslar,
Uzun suredir uye olmama ragmen ilk kez yorum yaziyorum.
Ben de sisli memorial da aylin hn ile
tup bebek denemesi yapanlardanim. Yasim 31. Tup bebek yapma sebebimiz sebepsiz infertilite ve bu da ilk denememiz. Dun itibari ile transferimiz de oldu. Artik ayin 17sini bekliyoruz kan testi icin. Allah hepimize gonlumuze gore cocugumuzu kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Bu surecte neler yasadim memorialda onu aktarmak istedim. Karsilastirma sansim olmadigindan sadece yasadiklarimi anlatacagim.
Biz merkez secerken iki yer arasinda kaldik. Jinemed ve memorial. daha bildik oldugundan, forumlarda daha kapsamli bilgi bulabildiginden ve basari oranlari nedeniyle memorial dedik. Suan pisman da degilim. Yaklasik 2 gunde 1 muayeneye cagirdilar. Yumurtalatimdan 2 tanesi digerlerinden onde buyudugu icin son donemde hergun muayeneye gittim. (11 gun surdu) 2 olgun yumurta beklerken son 1 gun daha sans verdiler ve 10 yumurtam olustu. 7si dollendi, blastosist asamasina 5 tanesi geldi ve 5AA grade de 1 adet transfer edildi. Biz aslinda ikiz istiyorduk ama o esnada daha cok gencsiniz, ikiz gebelik risklidir falan filan muayene masasinda ikna ettiler beni. O an cok tuvaletim oldugu icin direnemedim :) transferimiz oldu.(5.gun)
Ultrasonda onu ilk kez rahmimde gordugumde bogazim dugumlendi. O ara icimden yarim yamalak fatiha okuyordum. Bir yandan da aglamayayim, kendimi kasmayayim diye dusunuyordum.
Aylin hn ve memorial a gelirsek hemsireler ve yardimci personel cok iyi, randevularda gecikmeler olabiliyor. Ben bu karda kista boludan sabah 5 otobusune binip yetisiyordum oyle dusunun. Hasta olarak acikcasi kendimi bu kadar para verdim ama kendimi ozel hissettim diyemem. Ama semra hn hakkinda duyduklari , ekip calismasi olmasi ve laboratuarina olan guvenim sebebiyle cok ariza cikartmadim. Bana ulasamadiklarinda yana yakila esimi aradilar, ulastilar, bunlar da guvende hissettirdi.
Yumurta toplama ve transferde oda tahsis ettiler, iyiydi.
Odemelerimiz: yumurta toplama oncesi 1800TL + yumurta toplamada 3500TL + 4 embriyo dondurma ve baki 1400TL + ilaclar (3 gobal f 450 lik+2cetrotide+1ovitralle) 850TL.
Toplam:7450TL
Tup bebege uygundur raporu getirin 1500TL duseriz dediler ama biz ugrasamadik onunla, sonra batti balik yan gider dedik:)
Bakalim hayirlisiyla pozitif cikar da kucagimiza da aliriz. Dua edin. Allah hepimizin yardimcisi olsun...