Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım peki şu an kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun?

"bilmiyorumki, post: 38706268, member: 149543"]Canım peki şu an kan sulandırıcı iğne kullanmıyormusun?
Evet canım kullaniyorum clexane ve corasprin. Gebelik devam ettikçe kullanacakmisim 9 au

trombofili paneli testlerinimi yaptırdı Orhan bey.. bende kendisine gidecektim daha sonra vazgeçtim çünkü zaten Trombofili panelimde 5 taneden 2 tanesi homozigot çıkmıştı açıkça pıhtı olduğu ortadaydı tekrar gitmedim..

pıhtılaşmada önemli olan şey gebelik sürecinde 9 ay boyunca takip edip kan sulandırıcıları pıhtı derecesine göre ayarlayacak bir hematolog bulmak cnm..
0.3 le başlatıyorlar 9 ay kullan diyorlar oysaki vücudun pıhtı derecesi düşüp yükselebiliyormuş buna göre 15 günde bir APTT testi yaptırıp 0.3 mü 0.4 mü kullanacağız ona karar verecek birini bulmalıyız.. tüple gebe kalan bir arkadaş var ondada pıhtı var ve iki haftada bir aptt test verip doktoruna bildiriyor, doktoru ona göre iğne ünitelerini değiştiriyor.

20 küsür tane tahlil istedi canım, protrambin zamanı, aptt, fibrinojen, tam kan sayımı vs var içlerinde. bana doktorum demişti bi hematoloğa görün sen durmazsın şimdi diye Bende Orhan beyden randevu aldım çok iyi demişlerdi onun için gerçektende çok iyi ve ilgili bir doktor. Hematoloji anlamında ilaçla tedaviye gerek yok ama tüp bebekte önlem olarak iğne veriyorlar ikisi farklı yani

Hastalığım ile alakalı tedavi olmama gerek yokken, tüp bebek yaparken iğne kullanmak zorundayım

Bana öyle bişey demediler, benim hem pıhtılaşma testleri hem de sonrasında ayrıntılı testlerim var hastanede, pıhtılaşma yok pıhtılaşma eğilimi var ona rağmen 04 kullanıyorum. Gerçi bugün 17,30'da randevum var bilemiyorum bişey diyecekler mi

Canım aslında çok fazla bilgim yok ilk sorunu ogrendigimde genetik danışmana gitmiştim o biraaz bilgi verdi. Diğerleri çokta önemli değil çok kişide var demişti benim durum için
Ayrıca hemetologa gidilmesi gerektiğini bilmiyordum olmadı gidiyim bende

Senin heyecanlı gün bugün darısı bizlerin başına inşallah, akşam güzel haberini bekliyorum

canım zaten hiçbir hastane buna önem vermiyor..
bu tarzda bi takip yapacak hematolog bulmak zor..

ağzına sağlık canım teşekkürler..

arkadaşlar tedavime başlamış bulunmaktayım....bugün aylin hanım baktı ama öyle çok fazla açıklama yapmadı beni çok doyurmadı sanki...bugün hastanede olacak arkadaşlar belki sizlerle de karşılaştık ama orda kimseden ses yokkk:)

Kızlar bugün negatif görüşmesi için Semra hoca ve Ayşe hanımla görüşmem vardı. Transferim tutunmadığından dolayı Semra hocanın bir daha denemeyelim diyecek diye oldukça korktum. Ama Semra hoca bu seferlik tutmadığını ama diğer denemede yumurtaları daha detaylı takip edeceklerini ona göre belki farklı bir tedavi uygulayacaklarını söyledi. Allah kısmet ederse Şubat sonu gibi yeniden deneyeceğiz. İlk denemem kızım var. 2. deneme dış gebelik . 3. deneme tuttu ama bu seferlik kısmet olmadı. Yani bütün denemelerimde hamilelik gerçekleşti ama kısmetsizlik yüzünden olmadı. İnanıyorum yeni deneyeceğim tedavide kızımın bir kardeşi olacak. Yeni yılın isteyen herkesin kucağının dolduğu bir yıl olmasını dilerim..

Hayırlısı olsun. Bazen çok bilgide insanın kafasını karıştırır. Nasılsa onlar işlerinin ehli. Siz rahat olun herşeyin daha kolay gerçekleştiğine şahit olursunuz.

gonal-f 237.5 olarak kullanıyorumm...amh 2.85 çok fazla büyük yumurtam da olmuyor...baskılama denenmişti ama çok artısı yok gibi sankiii..

tedavin hayırlı olsun canım..

daha detaylı takip demek ne demek biraz saçma geldi bana.. her tedavi kendince özel herzaman detaylı takip edilmesi gerekmezmi..

daha detaylı takip demek ne demek biraz saçma geldi bana.. her tedavi kendince özel herzaman detaylı takip edilmesi gerekmezmi..
evet ben de okuyunca bir an onu düşündümm biz de detaylı bakmıyorlar mı diye düşündümm...ben de yukarıda anlattığım gibi aynı çapta ilerlemiyor yumurtalarımm ben de niye çok farklı bişi denenmiyorr detaylı incelenmiyor mu diye düşünmeye başladım açıkçası...

Insallah insallah sen ne zaman basladin igneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…