Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O Organ bey hangi hastenede hangi bolumde acaba gene kalirsam insallah bende giderim belki

Insallah olumlu sonuc alirsin

daha detaylı takip demek ne demek biraz saçma geldi bana.. her tedavi kendince özel herzaman detaylı takip edilmesi gerekmezmi..

ensu bende sana katılıyorum açıklama tatmin edici değil selinin tedavisi önemsenmedi mi insanlar maddi manevi her şeyini ortaya koyarken bir daha ki sefere daha detaylı takip edelim demek hiç olmadı.düşüğe sebep olacak ihtimaller neler olabilir buna yönelik yeni tedavi biçimi ne olacak...

Arkadaşlar su 3 hafta sonra çagırmaları bana çok uzun geliyor aslında 1 hafta sonra gorunuyor kese genelde. Bu yapılan testlerden sonra belki değer düşecek progestronun etkisiyle kanamada olmayabilir.
Selin arkadaşımızınkini bende anlamadım kese olduda mı duştu yoksa değer mi katlanmadı kimyasal gebelik mi oldu

daha detaylı takip demek ne demek biraz saçma geldi bana.. her tedavi kendince özel herzaman detaylı takip edilmesi gerekmezmi..

Ensu hanım belki ben tam olarak ifade edemedim. Bu tedavimde yumurtalar irili ufaklı idi. İri olanlar daha çabuk olgunlaştı. Geride kalanlar onlara yetişemedi. Yeni tedavide Semra hoca yumurta durumuna bakarak ya az sayıda kaliteli olacak şekilde tedavi uygulayacak ya da daha fazla olgun yumurta elde edebilmek için bir tedavi yöntemi uygulayacağız dedi. Ağızdan alınarak kullanılan bir ilaç daha varmış Olmazsa onu da devreye sokarız dedi.

Özlem hanım bende sanırım kese oluşmadı. Progesteron etkisi ile de kanama ya olmadı ya da gecikmeli oldu.

O
Organ bey hangi hastenede hangi bolumde acaba gene kalirsam insallah bende giderim belki

Hematolog canim.. Memorialin Hematoloji bolumu.. muayene ucreti ayrica 375 TL..

senden tup bebek doktorun Trombofili Paneli testi istedimi.. bu testi yaptirdiysan sonucta pihtilasma cikmadiysa gerek yok.. yaptirmadiysanda yaptirmani tavsiye ederim cnm.. Memorial bu testi genelde istiyor ama bazi doktorlar atlayabiliyor..
o doktora pihtilasma cikarsa gebe kalirsan gitmen daha faydali olur.. zaten o asamaya kadar sulandiricilar yeterli oluyor.. gebeligin ilerleyen donemlerinde hematolog daha onemli..

himm anladim cnm.. cunku onca emek onca para bende sasirmistim..
zaten bu isler nereye gitsek ayni deneme yanilmalarla dolu.. ins bu tedavin faydali olur.. gerci gebe kalmistin ama neden kimyasala dondu acaba.. benimde 5 tane kimyasalim var..

Uzun bi yolculugun ardindan suan sisli memorialdeyim..randevumu tam bi saat gecti..bunu kimse farketmedi ama semra hanim ortalikta dolasirken beni gordu ve neden uzun suredir bekletildigimi danismalara sordu ve hemen muayne edilmemi soyledi..buraya icim isinda ama kararsizim hala maslak acibadem de hep aklimda ..hayirlisi artik..

Bir de arkadaşlar Semra hocanın yanlış bir tedavi uygulayacağını sanmıyorum. Semra hoca az ilaçla daha kaliteli yumurta elde edip sonuca varmaya çalışıyor.(İlaçların sonraki dönemlerde vereceği zararlar malum). Bir de şunu da özellikle belirtmem gerek. Yaşım 38. Biyolojik olarak eski kaliteli rezerv ister istemez oluşmuyor.

Msjim cok gec yuklenmis..bugun saat 2 den doktor cikana kadar hastanedeydim..acikcasi begendim hem ayse hanim hemde semra himla gorustum ilgileri cok iyiydi.dosyama bizaat semra hanim eklemeler yapti.fakat bide acibadem bulent beye gitcem

cnm icinin rahat etmesi icin bi test daha al istersen.. deger 1500 lere gelince zaten biliyorsun kese olusmus oluyor.. icinde rahat eder.. ben supeli vakalar arasinda oldugum icin 1800 e kadar test aldirmislardi:)) doktor bile katlanacagina inanamiyordu..

himm anladim cnm.. cunku onca emek onca para bende sasirmistim..
zaten bu isler nereye gitsek ayni deneme yanilmalarla dolu.. ins bu tedavin faydali olur.. gerci gebe kalmistin ama neden kimyasala dondu acaba.. benimde 5 tane kimyasalim var..
bunlar konuşulunca benim kafam karışıyorrr...ben de baskılama denedi aylin hanımm ağızdan alınan falan ne var kii bunlar daha mı etkili olurrrr

memoriala guveniyoruz cnm haklisin.. insan yinede en ufak seyden nem kapiyor..
herseyin herzaman en ozeli olsun istiyoruz..yorulduk..

Özlem hanım bende sanırım kese oluşmadı. Progesteron etkisi ile de kanama ya olmadı ya da gecikmeli oldu.

İşte benim demek istediğim bu şuan kimyasal mı yada kese oldu duştumu bilmiyorsunuz, 3 hafta olayı gerçekte geç, belki erken gidilseydi birşey degişmiycekti ama gereksiz progestrona devam edilmiycekti
İlk test 9. Gün kaç çıkmıştı değer?

Msjim cok gec yuklenmis..bugun saat 2 den doktor cikana kadar hastanedeydim..acikcasi begendim hem ayse hanim hemde semra himla gorustum ilgileri cok iyiydi.dosyama bizaat semra hanim eklemeler yapti.fakat bide acibadem bulent beye gitcem

Bence hiç kafanızı karıştırmayın. Semra hoca ve ekibi bu konuda oldukça tecrübeli. Eğer Allah kısmet edecekse size bir çocuk emin olun ki bu iş Semra hocanın ekibinde kesin gerçekleşir. Semra hoca bir çok şeyi aşmış başarı odaklı çalışan bir hoca..

Haklısın benimde 3. Testi tekrarlama gerek daha önce 2 kimyasal var sonucta gerci onlar cok dusuk degerlerle basladi ama aklimda hep kusku var tests gitmeyede cesaretim hic yok cnm hayirlisi artik

9. gün 156 çıkmıştı. Tahlilden 10 gün sonrada kanamam başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…