evet canım 10.30 da çok da erken değil ama trafik faln filan olur geç kalmim de erken olsun napalımHayırlı olsun cnm. Şehir dışından geldiğini dosyaya not aldirirsan en geç randevuyu vermeye çalışıyolar, daha rahat oluyo :)
evet canım 10.30 da çok da erken değil ama trafik faln filan olur geç kalmim de erken olsun napalım
inşallah amin sen ne durumdasın canım...Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlısıyla göbüşlerimiz dolsun
inşallah amin sen ne durumdasın canım...
görürsünnn o kadar çıkmış sonuçtaaaBenim çarşamba test günüm. Ama pazar günü erken gebelik testi yaptim +1-2 çıktı ama tam sevinemedim emin olamadım bide kanda görebilseydim positifi çok çok mutlu olcam :)
tedaviye başlarken hormon değerlerinden FSH;AMH,probleminizden ayrıca ilaç dozlraındandan kaç yumurta toplandığından,tranferi yapan doktorundan kaçının döllenip gelişimlerinin düzeyinden biraz bahsedermisin kısaca tecrübelerini çek edermisin paylaşırmısın ben de 19 ocak gibi başlıyorum...hayırlı güzel haberini paylaşmada geç kalma. uzun zamandan beri yoksun ...umarım her şey gönşünüzce olurBenim çarşamba test günüm. Ama pazar günü erken gebelik testi yaptim +1-2 çıktı ama tam sevinemedim emin olamadım bide kanda görebilseydim positifi çok çok mutlu olcam :)
homozigotmu cikti, heterezigotmu..2 kere devlette tup bebek denedim Ben orda tedavide herkese veriyorlar coraspirin
Gebelikten 3 ay onceden basla coraspirine dedi tibbi genetik doktoru bende bugun baslicam Semra hanim uygun gorurse 15 gun sonra baslarim tedaviye kismet bakalim
homozigot dogustan genetik ve kalitsal cnm.. benimde homozigot.. sen sordunmu tedaviye baslamadan coraspirine baslattilarmi seni... ben sordumda hande simdi baslama opuda kanamani durduramayiz dedi.. ne alaka bundan oncekilerde kac ay onceden coraspirin kullanirdim hic opuda sorun olmazdi..benim de homozigott ne farkı var biliyor musunuz?
tedaviye başlarken hormon değerlerinden FSH;AMH,probleminizden ayrıca ilaç dozlraındandan kaç yumurta toplandığından,tranferi yapan doktorundan kaçının döllenip gelişimlerinin düzeyinden biraz bahsedermisin kısaca tecrübelerini çek edermisin paylaşırmısın ben de 19 ocak gibi başlıyorum...hayırlı güzel haberini paylaşmada geç kalma. uzun zamandan beri yoksun ...umarım her şey gönşünüz
eşim 6 ay önce varikosel ameliyati olmuştu ama sayı,marfoloji,hızliliği düşüktü. Sayi ve hizliligimizda baya artis olmus ama morfolojimiz 0 a düşmüş. Sorunumuz morfolojiydi. Bende herşey normal değerindeydi. Adetimin 3. Günü tedaviye başladık özellikle semra hanimi istedigimi belirtmistim bunun biraz zor oldugunu o gun semra hanimin ameliyatta oldugunu arada denk gelirse ve beklersem 10 dk gorusebilcrgimi soylediler. Tam beni ilk kontrollere hazirladilar semra hanim geldi ve ilk teşhisi ölçumleri semra hanim yapti. İlaclarimizi aldik gonal f günlük 250 bide aksamlari folbiol. 3 gün sonrasi tekrar bi randevu ölcüm oldu sonra yine 3 gün sonrasinda randevu bu 6 günde devam 250 ganal f kullandim.
6. Günden itibaren gonal f 250 ve cetrotide adinda koriyucu igne kullandim.bu 6 günden itibaran randevular sıklaştı 7. Gü. Tekrar randevu vardı ve 9. Gün yum toplama işlemi oldu. 7. Gün akşam telefonla çatlatma iğnemi vurmami söylediler saati saatine yaptım. Ve 9. Günde sabah aç karnina yumurta toplama işlemim gerceklesti. 8 yumurtam toplandi ve 7 si kaliteliydi.
O günden sonra heyecanla gelecek telefonu bekledik
Hergün yumuşlarin kalitesini, nasil gelistiklerini bilgi verdiler :) baxi gunler dayanamayip biz erkenden aradik :) ve istedigimiz gibi 5. Gune geldi yumuslar. Ve o gün semra hanimin hastanede oldugu gündü ve transferi semra hanım yapti :)biz şehir disindan gittik geldik, aşa yukari 2-3 saatlik yoldan geldik gittik. Transfer gunu 1 saat yattiktan sonra eve geri döndük... Çok uzun oldu galibaa. İnş yardimci olabilmisimdir. Sorulari her zamn yanitlayabilirim arkadaslar, ben de başlamadan önce çok merak ediyodum çunku
tedaviye başlarken hormon değerlerinden FSH;AMH,probleminizden ayrıca ilaç dozlraındandan kaç yumurta toplandığından,tranferi yapan doktorundan kaçının döllenip gelişimlerinin düzeyinden biraz bahsedermisin kısaca tecrübelerini çek edermisin paylaşırmısın ben de 19 ocak gibi başlıyorum...hayırlı güzel haberini paylaşmada geç kalma. uzun zamandan beri yoksun ...umarım her şey gönşünüzce olur
Heterezigot benim . Alistim ignelere haplara faydasi olur insallah kullanicaz
benimmm homozigot ve şuan birşey kullanmıyorumm...homozigot hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?Onlem amaçlı iğne veriyorlar, şimdiye kadar bana clexsane vermişlerdi, burda faraxiparine 0.3 kan sulandırıcı verdiler. Aslında toplumun çogundada var pıhtılaşma egilimi heterezigot çok çok önemli değil
eşim 6 ay önce varikosel ameliyati olmuştu ama sayı,marfoloji,hızliliği düşüktü. Sayi ve hizliligimizda baya artis olmus ama morfolojimiz 0 a düşmüş. Sorunumuz morfolojiydi. Bende herşey normal değerindeydi. Adetimin 3. Günü tedaviye başladık özellikle semra hanimi istedigimi belirtmistim bunun biraz zor oldugunu o gun semra hanimin ameliyatta oldugunu arada denk gelirse ve beklersem 10 dk gorusebilcrgimi soylediler. Tam beni ilk kontrollere hazirladilar semra hanim geldi ve ilk teşhisi ölçumleri semra hanim yapti. İlaclarimizi aldik gonal f günlük 250 bide aksamlari folbiol. 3 gün sonrasi tekrar bi randevu ölcüm oldu sonra yine 3 gün sonrasinda randevu bu 6 günde devam 250 ganal f kullandim.
6. Günden itibaren gonal f 250 ve cetrotide adinda koriyucu igne kullandim.bu 6 günden itibaran randevular sıklaştı 7. Gü. Tekrar randevu vardı ve 9. Gün yum toplama işlemi oldu. 7. Gün akşam telefonla çatlatma iğnemi vurmami söylediler saati saatine yaptım. Ve 9. Günde sabah aç karnina yumurta toplama işlemim gerceklesti. 8 yumurtam toplandi ve 7 si kaliteliydi.
Hergün yumuşlarin kalitesini, nasil gelistiklerini bilgi verdiler :) baxi gunler dayanamayip biz erkenden aradik :) ve istedigimiz gibi 5. Gune geldi yumuslar. Ve o gün semra hanimin hastanede oldugu gündü ve transferi semra hanım yapti :)biz şehir disindan gittik geldik, aşa yukari 2-3 saatlik yoldan geldik gittik. Transfer gunu 1 saat yattiktan sonra eve geri döndük... Çok uzun oldu galibaa. İnş yardimci olabilmisimdir. Sorulari her zamn yanitlayabilirim arkadaslar, ben de başlamadan önce çok merak ediyodum çunku
İyi geceler allah şifa versin Gönlünüze gore olsun herşey.bende şubatta gelicemkonyadan İstanbul a inşallah pozitif sonucla donersiniz.benimde amh 0.2 FSH genellikle düşük amh ya gore 10 bazen 6bile oluyor.ama yumoslar gelişmiyor.bakalım Semra hanim ne yapacak.3kez başkente denedik anakarada ama artik memorial a tamam dedik.olumlu haberleriniz i bekliyorum.kolay gelsin iyi geceler19 ocağa biletimi aldım kızımla harp akademilerinin misafirhanesinde kalacağım eşim benden 10 gün sonra araçla gelecek toplamda 20 gün ayırıyoruz konyadan geliyoruz dönüşü arabayla yapmayı düünüyoruz acaba bir sıkntı olur mu? beta hcg için tekrar istanbula giden varmı yada kese kalp atışı için. senin tarih ne zaman nerden geliyorsun aynı döneme denk gelirsek görüşebiliriz...
benimmm homozigot ve şuan birşey kullanmıyorumm...homozigot hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
ne uzunu gayet güzel olmuş zevle okuyorum daha uzun olsada okurum bu topikte ilk sayfa itibarıyla her yazıyı okudum diyebilirim en çok severem yaptığım iş oldu alışkanlığım oldu diyebilirim.aslında biz de ilk muayene de eşimde morfoloji sorunu olduğunu yakaladık 5 yıl boyunca bilmiyorduk sebebini öğrendik biz de varikosel miş sayı hareketlilik iyi total da 280 milyon normal morfoloji %1 eşim ameliyat düşündü ama kahraman bey vazgeçirdi benim için yeterli dedi 2.8 milyonun içinden ımsı ile seçeriz dedi benim ilk tüp denememde ımsı kullanılmadı morfoloji de bakılmadı sorunun varlığından haberdar değillerdi ve 3 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi bu durum tedavinin en korktuğum kısmı. sorunun hep bende olduğunu sanıyordum semra hoca 7 yumurta hedeflediğini söyledi yaş 37 fsh13.60 amh 0.54 daha önceki ilaç dozu yüksek verilmiş dedi 275 uygun görünüyor dedi inşallah 15 gün kaldı bende başlıyacağım aslında senin tedavin çok başarılı sıfır morfolojiyle sağlıklı spermlere ulaşmışlar ve maşşallah 5.güne kadar gelmişler ben bi şeyi daha merak ettim sizde rezervi sorunu var diye hatırlıyordum sanki .yok muydu bana fsh ve amh nizi yazarsanız çok güzel olur
İyi geceler allah şifa versin Gönlünüze gore olsun herşey.bende şubatta gelicemkonyadan İstanbul a inşallah pozitif sonucla donersiniz.benimde amh 0.2 FSH genellikle düşük amh ya gore 10 bazen 6bile oluyor.ama yumoslar gelişmiyor.bakalım Semra hanim ne yapacak.3kez başkente denedik anakarada ama artik memorial a tamam dedik.olumlu haberleriniz i bekliyorum.kolay gelsin iyi geceler
Cnm tupbebek tedavisinde morfolojinin pekde onemi olmadigini soylediler bizdede imsi yapildi. Bende bi sorun gormediklerini soylediler AMH 2,99 FSH 7,6 semra hanim ilk ölçümü yaptiğında bendeki bir degerin yasima göre sınırda olduğunu ama bu degerle iyi sonuclar alabilcegimizi ona takilmamami soylemisti. Ama ilk kontrolde okadar heycanliydimki hangi deger oldugunu tam anliyamadim, sorun olmadiğı için tekrardanda sormadım. İlk gün çok heyecan,korku,endise oluyo oyüzden not almak gerekiyo sorulmasi gerekenleri.sonraki randevulardada hep heyecan oldu bende, acaba buyudulermi igneler yaradimi.... Kontrollere hangi doktorun girdiğine pek takılmadım. İlk kontrol ve transfer benim icin en önemlisiydi. Hande hanım çok motive etti 3 randevum hande hanıma verdiler. Espirili ve samimi bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?