• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Msjim cok gec yuklenmis..bugun saat 2 den doktor cikana kadar hastanedeydim..acikcasi begendim hem ayse hanim hemde semra himla gorustum ilgileri cok iyiydi.dosyama bizaat semra hanim eklemeler yapti.fakat bide acibadem bulent beye gitcem
cnm ya doktor faktoru bir yana en onemlisi laboratuvar icin memoriali secmen daha iyi olur.. acibademin tup gecmisi sunun surasinda kac yillikki daha sistemlerini oturtmadilar..

cokda yuksekmis..

Bugün Semra hocada çok şaşırdı. 11. gün 356 civarı çıkmıştı. Ama Allah kısmet etmedi mi ne yaparsanız yapın olmaz. Benim ilk hamileliğimde başta ilk embriyo düştü. İkisi de düştü diyerek iki üç gün her türlü ağır iş bile yaptım. Sonra eşim gel bir HCG testi daha yaptıralım dedi. Değerler bir anda yükselmeye başladı. Embriyo rahim ağzında düşme tehlikesi var dendi bir şey olmadı. Her şey bir tarafa bir kat merdivenden ayağım kaydı düştüm. Gene düşmedi. Şimdi 8 yaşında. Yani yiyeceği ekmeği varsa bu da size kısmet edilmişse ne yaparsanız yapın o dünyaya gelir.

İşte benim demek istediğim bu şuan kimyasal mı yada kese oldu duştumu bilmiyorsunuz, 3 hafta olayı gerçekte geç, belki erken gidilseydi birşey degişmiycekti ama gereksiz progestrona devam edilmiycekt
İlk test 9. Gün kaç çıkmıştı değer?

kimyasal tam olarak nedir? dış gebelik embriyonun tüplerde tutunması galiba ...

kimyasal tam olarak nedir? dış gebelik embriyonun tüplerde tutunması galiba ...

Kimyasal gebeliği bugün Semra hoca ile de konuştuk. Dediği kimyasal gebeliklerde değerler çok yüksek olmuyormuş. Mesela 9 gün beklenen değer 150 civarı ise ve sizde de 50 gibi bir rakam cıkarsa bu büyük ihtimal kimyasal gebelikle sonuçlanıyormuş

Kimyasal gebeliği bugün Semra hoca ile de konuştuk. Dediği kimyasal gebeliklerde değerler çok yüksek olmuyormuş. Mesela 9 gün beklenen değer 150 civarı ise ve sizde de 50 gibi bir rakam cıkarsa bu büyük ihtimal kimyasal gebelikle sonuçlanıyormuş
benim 9.gün 48 fakat kalp atışını bile duymuştuk...

cnm ya doktor faktoru bir yana en onemlisi laboratuvar icin memoriali secmen daha iyi olur.. acibademin tup gecmisi sunun surasinda kac yillikki daha sistemlerini oturtmadilar..
Ya beni yonlendoren dr oranin laboratvrinin daha ii oldgunu soyledi..hata butun unluler oraya gidiyo ist en iyi yer orasi dediler sasirdim kaldim bende ne yapacagimi.ama memoriali begendim diyebilirim.hayirlisi olsun hakkimizda

benim 9.gün 48 fakat kalp atışını bile duymuştuk...

Mlk hanım ya size başka kayıttan dinletmişler ya da kafalamışlar. 8,9 günden önce hamilelik belli olmuyor. Beta hcg 1500 ü geçmeden kese oluşmuyor. Keseden bir müddet süre geçmeden kalp atışı duyulmuyor

Ya beni yonlendoren dr oranin laboratvrinin daha ii oldgunu soyledi..hata butun unluler oraya gidiyo ist en iyi yer orasi dediler sasirdim kaldim bende ne yapacagimi.ama memoriali begendim diyebilirim.hayirlisi olsun hakkimizda

Sizin kafanız karışmasın. Dogru olan yer Şişli Memorialde Semra hoca ekibi. Bakın hastanenin başka şubesi demiyorum. Sadece Semra hocanın ekibini söylüyorum.

Transfer oldugum gün başladım igneye cnm, gobegim mormor ama olsun yeterki devam etsin

Bana yumurta toplama günü başlattılar hatta bende şaşırmıştım ama uygulamaları öyleymiş vücudu hazırlıyorlarmış öyle demişlerdi

morları kolonyalı pamukla ovala canım Ayşe hanım öyle dedi bugün

Mlk hanım ya size başka kayıttan dinletmişler ya da kafalamışlar. 8,9 günden önce hamilelik belli olmuyor. Beta hcg 1500 ü geçmeden kese oluşmuyor. Keseden bir müddet süre geçmeden kalp atışı duyulmuyor
canımm ilk değerden bahsediyorummm 9. gün ilk baktırdığımda 48 di
sonraa 4 kez baktırdımm...en son 3000lerdeydi...bundan daha sonra kalp atışını duyduk herhalde o kadarını anlarız:)

Ca
Bana yumurta toplama günü başlattılar hatta bende şaşırmıştım ama uygulamaları öyleymiş vücudu hazırlıyorlarmış öyle demişlerdi

morları kolonyalı pamukla ovala canım Ayşe hanım öyle dedi bugün

Canım neyaptın duydun mu kalp atışını? Tek kese mi??

Uzun bi yolculugun ardindan suan sisli memorialdeyim..randevumu tam bi saat gecti..bunu kimse farketmedi ama semra hanim ortalikta dolasirken beni gordu ve neden uzun suredir bekletildigimi danismalara sordu ve hemen muayne edilmemi soyledi..buraya icim isinda ama kararsizim hala maslak acibadem de hep aklimda ..hayirlisi artik..

Memorial'e nur inmiş :KK70:şaka bir yana ben bugün inanamadım bir ilgi bir alaka nazarlar değmesin valla.

17:30'da randevum vardı kar kıyamet birde köprü geçiyoruz diye erken çıktık, 4'te hastanedeydik erken geldik diye erken aldılar 17.00 falandı sanrım, süreli biri geliyor kimi bekliyorsunuz? adınızı yazdırdınız mı? yeni çalışanlar gelmiş asistan gibi ortada dolanıyorlar fazla bekleyenleri sorguluyorlar çok şaşırdım. anlaşılan Semra hanım el koymuş duruma :)

zaten Acıbademlerden bi Maslak'ı öneririm ama Memorial mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane

boyle birsey tip tarihinde imkansiz cnm.. 1500 lerden sonra kese gorulur.. kalp atisida ondan bir hafta sonra gibi gorulur..
canım yanlış anlatmışım herhalde 9. gün ilk yaptırdığım sonuç 48di sonraaa katlandı tabiii ve gördük

Ca

Canım neyaptın duydun mu kalp atışını? Tek kese mi??

heh geliyorum o konuya şimdi :KK70:

Çok şükür Allahıma beybik efendiyi gördük kalp atışımızı duyduk maşallah inletti velet odayı :nazar::nazar:

Allah herkese nasip etsin inşallah canım, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağını doldursun.

Ağlamaktan göremedim düzgün, Ayşe hanımla randevum vardı o ne şeker doktor ya bayıldım, yasemin hanımda geldi odaya sağolsun birde ona sarıldım ağladım :KK70:ağlak ağlak çıktım hastaneden :)))

arkadaşlar tedavime başlamış bulunmaktayım....bugün aylin hanım baktı ama öyle çok fazla açıklama yapmadı beni çok doyurmadı sanki...bugün hastanede olacak arkadaşlar belki sizlerle de karşılaştık ama orda kimseden ses yokkk:)

Hayırlı olsun güzel yumuşların olsun inşallah..

Back