- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Hak
Haklisin cnm fazla streste iyi degil bazen elde olmuyor ama biraktim idrar testi hicbirsey yapmiycam muayene gununu heyecanla bekliycem artik...
Bizde seninle birlikte aynı heyecanı yaşıycaz inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak
Haklisin cnm fazla streste iyi degil bazen elde olmuyor ama biraktim idrar testi hicbirsey yapmiycam muayene gununu heyecanla bekliycem artik...
tüp bebek fiyatı nedir sigortalılara indirimi varmı acaba öğrenebilirmiyim
Ben 3 tane test yaptım canım ama ilki çok düşüktü (21) onu pek ciddiye almamışlardı sonra ki 2 taneyi ciddiye aldılar 10 ve 12. gülerde yaptırmıştım. Başka istemediler değerin en az 2 katı artması gerekiyormuş 2 katının da çok üstünde artarsa gerek görmüyorlarmış başka teste
Kızlar iyi akşamlar bugün 6.günüm.cetrodite yaptım bu akşam.ama kızlar ilacın tamamını şırıngaya çekememişim.şırıngayı flakonun içinden çıkarıp flakonu masanın üzerine bırakınca fark ettim içinde bir kaç damla ilaç kaldığını.bi sorun olmaz değil mi?çok korktum yarın acile gidip acilde yaptırcam inşallah. Ama bugün birazcık eksik oldu.hemen çatlamaz değil mi?en büyüğü 12mm olan yumoşlarım vardı bu sabah.çatlamamıştır değil mi ?
Kızlar tedaviye adetin 2.gunumu 3.gunumu basladiniz bisi farkedermi
Saol canım bende hemşireye hatta doktora sordum bişey olmaz dediler.bu akşam acile gidip bi yaptırcam diyorum bi de senin tarif ettiğin gibi kendim mi denesem bilemedim.bakalım bi yolunu bulcaz artık...Yok canım sorun olmaz bende hep yapıyordum onu hemşireye sormuştum bişey olmaz demişti.
Şırınganın ucunu mümkün olduğu kadar geride tut ampulün kapak kısmında b yarık var ucu oraya denk gelsin hiç sıvı kaçmıyor birde baş aşağı çek sıvıyı tabi
sadece laparaskopimi yapılacak, histereskopide yapılacakmı..
Canım sende şehir dışından gelmiştin değil mi laparoskopi için..ameliyat sabah saatlerinde mi yoksa öğleden sonra mı yapılıyor genelde..
Kan pihtilasmasi varmis bende yeni ogrendim coraspin kullanicam gebe kalabilirsemde igne kullanicakmisim gebelik boyunca kan sulandirici olarak
canım ben istanbuldan gelmiştim.. sabah 10.00 gibi almışlardı..
Pardon canım ben senin şehirdışından geldiğini sanıyordum.bugün aradım hastaneyi en geç akşam 8 gibi çıkarsınız dediler de o takıldı aklıma acaba öğleden sonra mı yapılıyor diye..ben ameliyat günü istanbulda olsam aynı gün akşam da geri dönerim diye düşünüyorum kalmalıyım sence. Bi gece de olsa
cnm uçakla döneceksin sanırım.. istanbulda çok rahat edebileceğin biryer yoksa kalmana hiç gerek yok en güzel yer kendi evin... çünkü 2. gün anestezinin etkisi tamamen geçince ağrıların dahada çok olacak o yüzden kendi evinde olursan rahat edersin.. bizde 20.30 gibi çıkmıştık..
inşallah canım inşallah...senin tedavin nasıl gidiyor?Hayırlı olsun canım senin de tedavin.ben de geçtiğimiz salı başladım.inşallah birer hafta arayla mutlu haberlerimizi de paylaşırız.
Heterezigot benim . Alistim ignelere haplara faydasi olur insallah kullanicazHeterezigot mu, homozigot mu?? Bendede var heterezigot tasiyici oluyormusum cok ciddi degil ama kan sulandirici kullaniyorum
benim de homozigott ne farkı var biliyor musunuz?Heterezigot benim . Alistim ignelere haplara faydasi olur insallah kullanicaz
2 kere devlette tup bebek denedim Ben orda tedavide herkese veriyorlar coraspirintransfer itibariyle coraspirin ve kan sulandırıcı verirler cnm.
Heterezigot kalitsalmis sanirim homozigotu bilmiyorum internetten baktim cesit cesit testleri var cozemedim pek doktor NE derse yapicaz artikbenim de homozigott ne farkı var biliyor musunuz?
bana da yumurta toplamadan sonra ilaca başlayacaksın demişlerdi amaHeterezigot kalitsalmis sanirim homozigotu bilmiyorum internetten baktim cesit cesit testleri var cozemedim pek doktor NE derse yapicaz artik
yarın sabah randevum var aylin hanıma...şehir dışından geldiğim için 5 te evden çıkmam gerekiyor... içim kıpır kıpır heyecanlıyımmm...