tedaviye başlarken hormon değerlerinden FSH;AMH,probleminizden ayrıca ilaç dozlraındandan kaç yumurta toplandığından,tranferi yapan doktorundan kaçının döllenip gelişimlerinin düzeyinden biraz bahsedermisin kısaca tecrübelerini çek edermisin paylaşırmısın ben de 19 ocak gibi başlıyorum...hayırlı güzel haberini paylaşmada geç kalma. uzun zamandan beri yoksun ...umarım her şey gönşünüz
eşim 6 ay önce varikosel ameliyati olmuştu ama sayı,marfoloji,hızliliği düşüktü. Sayi ve hizliligimizda baya artis olmus ama morfolojimiz 0 a düşmüş. Sorunumuz morfolojiydi. Bende herşey normal değerindeydi. Adetimin 3. Günü tedaviye başladık özellikle semra hanimi istedigimi belirtmistim bunun biraz zor oldugunu o gun semra hanimin ameliyatta oldugunu arada denk gelirse ve beklersem 10 dk gorusebilcrgimi soylediler. Tam beni ilk kontrollere hazirladilar semra hanim geldi ve ilk teşhisi ölçumleri semra hanim yapti. İlaclarimizi aldik gonal f günlük 250 bide aksamlari folbiol. 3 gün sonrasi tekrar bi randevu ölcüm oldu sonra yine 3 gün sonrasinda randevu bu 6 günde devam 250 ganal f kullandim.
6. Günden itibaren gonal f 250 ve cetrotide adinda koriyucu igne kullandim.bu 6 günden itibaran randevular sıklaştı 7. Gü. Tekrar randevu vardı ve 9. Gün yum toplama işlemi oldu. 7. Gün akşam telefonla çatlatma iğnemi vurmami söylediler saati saatine yaptım. Ve 9. Günde sabah aç karnina yumurta toplama işlemim gerceklesti. 8 yumurtam toplandi ve 7 si kaliteliydi.
O günden sonra heyecanla gelecek telefonu bekledik
Hergün yumuşlarin kalitesini, nasil gelistiklerini bilgi verdiler :) baxi gunler dayanamayip biz erkenden aradik :) ve istedigimiz gibi 5. Gune geldi yumuslar. Ve o gün semra hanimin hastanede oldugu gündü ve transferi semra hanım yapti :)biz şehir disindan gittik geldik, aşa yukari 2-3 saatlik yoldan geldik gittik. Transfer gunu 1 saat yattiktan sonra eve geri döndük... Çok uzun oldu galibaa. İnş yardimci olabilmisimdir. Sorulari her zamn yanitlayabilirim arkadaslar, ben de başlamadan önce çok merak ediyodum çunku